אהה הייתי בטוחה שאת מדברת על אתמול היא באמת אחת ויחידה
ט טלי לשלטון New member 15/2/06 #41 ../images/Emo80.gifגם אני הייתי בטוחה שהיא דיברה על אתמול כי רק אני דיברתי איתה לכמה דקות והלכנו ביחד
../images/Emo80.gifגם אני הייתי בטוחה שהיא דיברה על אתמול כי רק אני דיברתי איתה לכמה דקות והלכנו ביחד
ט טל בדם ובנשמה New member 15/2/06 #42 ../images/Emo103.gif וואי רותם מזה כיף לך../images/Emo70.gif אין, רואים שנהנת אני גם מחכה לתמונות...... אוף גם אני רוצה ... העיקר שנהנת ושמחת וצחקת והתרגשת
../images/Emo103.gif וואי רותם מזה כיף לך../images/Emo70.gif אין, רואים שנהנת אני גם מחכה לתמונות...... אוף גם אני רוצה ... העיקר שנהנת ושמחת וצחקת והתרגשת
R r0tem1234 New member 15/2/06 #45 אין תמונות באסה......בגלל ש: כתבתי כבר שאני מטומטמת טוב מגיע לי לכתוב את זה עוד פעם אני מטומטמ ת חח קיצר מה שקרה זה שהיתה לי מצלמה אומנם לא משהו של הפלאפון אבל שכחתי מי זה(כשדיברתי איתה אז לא ממש התרכזתי במשהו אחר..)חחחח לא נורא חפיפ..
אין תמונות באסה......בגלל ש: כתבתי כבר שאני מטומטמת טוב מגיע לי לכתוב את זה עוד פעם אני מטומטמ ת חח קיצר מה שקרה זה שהיתה לי מצלמה אומנם לא משהו של הפלאפון אבל שכחתי מי זה(כשדיברתי איתה אז לא ממש התרכזתי במשהו אחר..)חחחח לא נורא חפיפ..
R r0tem1234 New member 15/2/06 #47 אהה אופסס חשבתי שהתכוונת אלי לרותם חפיפ לא משנה וואי רותם קודם כל איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דבר שני יש לך שם יפה :]]]]
אהה אופסס חשבתי שהתכוונת אלי לרותם חפיפ לא משנה וואי רותם קודם כל איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דבר שני יש לך שם יפה :]]]]
ט טלי לשלטון New member 15/2/06 #49 מ"ז מיז ה החבר שלה? חבר שלה אילן שמו תמונה שלו בפורום בשירשור תמונות שיש עכשיו שאומרים איזה תמונה אתה רוצה ושמים לך
מ"ז מיז ה החבר שלה? חבר שלה אילן שמו תמונה שלו בפורום בשירשור תמונות שיש עכשיו שאומרים איזה תמונה אתה רוצה ושמים לך