ראיתי את טלי!!!!

../images/Emo80.gifראיתי את טלי!!!!

אני כל כך מתרגשת אני עוד מעט אכתוב מה היה
היא פשוט מקסימה
הבן אדם הכי מדהים שקיים
היא אמורה להכינס לפורום בקרוב,ביקשתי ממנה. אאאאאאאאאאאאאאא היא כל כך מושלמת
אני אוהבת אותה

../images/Emo80.gifכן, אתמול בהצגה../images/Emo99.gif

והיה מדהים! והיא מקסימה
שאלתי אותה מתי עולה למראית עין והיא אמרה לי ב-2.3 והבאתי לה מתנה ודיברתי איתה, אמרתי לה גם שפתחו לה שירשור ברכות ושתיכנס והיא אמרה שהיא תיכנס,והיצטלמתי איתה ועליתי איתה במעלית והיצטלמתי איתה שם
והיא כל כך יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואמרתי לה שהיא שחקנית מדהימה, ואז אילן בא(אני חושבת שקוראים לו ככה
)ולא יודעת היא דיברה איתו על ההצגה, והיא חתמה לי:לרותם, תבואי פעם שלישית!! והרבה מזל טוב לי!!! מטלי שרון היא מקסימה
והיא שיחקה מדהים בהצגה
ואין לי תמונות בינתיים, אני צריכה לפתח. וואו היא כל כך יפה
אני בטוח אזכר מה עוד היא אמרה לי אז אני אכתוב

../images/Emo80.gifנכון../images/Emo10.gifאבל לפחות יש תאריך כבר

הוא ניראה לי קבוע, היא הייתה בטוחה בזה והיא גם לא הבינה למה כל הזמן דוחים אותו

היה תאריך גם קודם...

בהקרנה בהרצליה דני סירקין דיבר על ה23.2... טוב אבל תכלס אני סתם בוכה, זו לא תזוזה גדולה
בסה"כ כמה, 8 ימים? לפחות זו לא דחייה של כמה חודשים...

m e m o r y

New member
אבל יש כאלה שכבר ראו ת'סרט נעה

אהמ אהמ, ולכן עדיף שזה ייצא אחרי הבחינות יימח שמם

m e m o r y

New member
מה ז"א למה זה חשוב לי??

כדי שאני אקח את כל החברים שלי לראות את זה, ולאף אחד לא יהיה תירוץ

בלושש 15

New member
איזה כיףף לך../images/Emo70.gif

ספרי עודדדד תחפרי מה הקצת הזה חח בטוח דיברת איתה יותר.. ספרי מילה במילה אני מאמינה שאת זוכרת רק אם תתאמצי קצת {אם אני הייתי פוגשת אותה אני בטוחה שהייתי זוכרת הכל, ההייתי עושה דו-שיח..חח }

../images/Emo80.gifטוב קודם כל זהירות מגילה../images/Emo6.gif

(את התמונה תביני בסוף) כשניגמרה ההצגה אז באתי אליה(טוב יותר נכון היא די באה אלי כי עמדתי שם משותקת
)ואמרתי לה מזל טוב ושהיא שחקנית מדהימה והבאתי למה מתנה ואז היצטלמתי איתה והמצלמה לא עבדה אז היא אמרה שתמיד שרוצים לצלם אז זה לא עובד. היצלטמנו שוב.אמרתי לה שתבוא לצפון אז היא אמרה הלוואי ושאין לה זמן והיא הבטיחה לי לבוא לאיפה שאני גרה, עכשיו ניראה אותה
ואז שאלתי אותה על למראית עין מתי הוא יוצא והיא אמרה שבשני למרץ ואין לה מושג למה דוחים את זה כל הזמן ואז ראינו שהשער שיוצאים ממנו סגור אז עליתי איתה במעלית ואמא שלי אמרה תארי לך את ניתקעת איתה במעלית ואז טלי אמרה כזה "נייטמר", אה וכשניכנסו למעלית טלי לא מצאה את הכפתורים של הקומות
והיא חיפשה את חבר שלה, ומצאה אותו בסוף
ואז היא דיברה איתו, ואמרה שהיא טעתה במשהו בהצגה והיא הצליחה להיתגבר על זה ולא יודעת שהוא ניכנס פיתאום להצגה ואז היא היתבלבלה ניראה לי, ביקשתי שהיא תחתום לי ולקח שנה למצוא עט אז היא אמרה :אולי לי יש, ואז מצאנו(עזבי לא קשור
) וחבר שלה ממש ממש ממש חמוד! ושוב אמרתי לה שהיא שחקנית מעולה וחבר שלה שאל מאיפה הגענו אז אמרנו לו מכפר ורדים וגם הוא כמו טלי וכולם לא ידעו איפה זה
(ואם גם את לא, אז זה אחרי נהריה ליד מעלות).ואז יצאנו משם וזהו.אמרתי הכל
וטלי לבשה את החולצה שבתמונה ששמתי(הלבנה הפירחונית או מה שלא יהיה עליה
).והיה לה מיכנסי ג'ינס ומעיל ג'ינס והיה לה קוקו בלוף עם קוקיה אדומה(אל תישאלי למה אני זוכרת את זה
)

בלושש 15

New member
חח מהממת ../images/Emo99.gif תודה על החפירה../images/Emo70.gif

חחח הרגה אותי עם ה"נייטמר"
מתי נזכה לראות את התמונות?

למעלה