../images/Emo80.gifטוב קודם כל זהירות מגילה../images/Emo6.gif
(את התמונה תביני בסוף) כשניגמרה ההצגה אז באתי אליה(טוב יותר נכון היא די באה אלי כי עמדתי שם משותקת
)ואמרתי לה מזל טוב ושהיא שחקנית מדהימה והבאתי למה מתנה ואז היצטלמתי איתה והמצלמה לא עבדה אז היא אמרה שתמיד שרוצים לצלם אז זה לא עובד. היצלטמנו שוב.אמרתי לה שתבוא לצפון אז היא אמרה הלוואי ושאין לה זמן והיא הבטיחה לי לבוא לאיפה שאני גרה, עכשיו ניראה אותה
ואז שאלתי אותה על למראית עין מתי הוא יוצא והיא אמרה שבשני למרץ ואין לה מושג למה דוחים את זה כל הזמן ואז ראינו שהשער שיוצאים ממנו סגור אז עליתי איתה במעלית ואמא שלי אמרה תארי לך את ניתקעת איתה במעלית ואז טלי אמרה כזה "נייטמר", אה וכשניכנסו למעלית טלי לא מצאה את הכפתורים של הקומות
והיא חיפשה את חבר שלה, ומצאה אותו בסוף
ואז היא דיברה איתו, ואמרה שהיא טעתה במשהו בהצגה והיא הצליחה להיתגבר על זה ולא יודעת שהוא ניכנס פיתאום להצגה ואז היא היתבלבלה ניראה לי, ביקשתי שהיא תחתום לי ולקח שנה למצוא עט אז היא אמרה :אולי לי יש, ואז מצאנו(עזבי לא קשור
) וחבר שלה ממש ממש ממש חמוד! ושוב אמרתי לה שהיא שחקנית מעולה וחבר שלה שאל מאיפה הגענו אז אמרנו לו מכפר ורדים וגם הוא כמו טלי וכולם לא ידעו איפה זה
(ואם גם את לא, אז זה אחרי נהריה ליד מעלות).ואז יצאנו משם וזהו.אמרתי הכל
וטלי לבשה את החולצה שבתמונה ששמתי(הלבנה הפירחונית או מה שלא יהיה עליה
).והיה לה מיכנסי ג'ינס ומעיל ג'ינס והיה לה קוקו בלוף עם קוקיה אדומה(אל תישאלי למה אני זוכרת את זה
)