פרק 45 [:

אניxD

New member
../images/Emo85.gifמה קשור הפסיקה לעבוד ?

ואם אנחנו לא רואים אותם בשרותים זה אומר שהם בכלל לא נכנסים לשרותים ? לא ! פשוט אי אפשר להראות כל מה שכל אחד עושה כל היום ..

My Life And You

New member
זה משהו אחר !!../images/Emo85.gif

כי בזבזו על זה כמה פרקים שהיא הולכת לעבוד שם P;; למרות שזה רק בגלל עמליה .. טווב לא משנה

יש הבדל בין ללכת לשירותים ובין ללכת לעבוד

שירותים זה 2 דק' -גג חצי שעה(עצירות) לעבוד זה כמה שעות , ובשעות האלו שהיא עובדת אצל עמליה אנחנו יכולים לגלות הרבה מהזמן הזה. ואני לא חושבת שהם חותכים את נועה הולכת לעבוד אצל עמליה, כי אפילו לנו לפי מה שידוע אף פעם לא משעמם שמישהוא הולך לבקר מישהו . בקיצור , שכל לא יזיק אבל נגיד : <

efi s8

New member
היה פרק ממש חמוד

סוף סוף מראים את רינגו, אין הקטעים איתו מצחיקים

יאאאאאי איזה חמודה איה../images/Emo99.gif

למרות שהיא בערך "הרעה" (מדגישה בערך
) איכשהו אנחנו אוהבים אותה יותר מהדמות הראשית
(לפחות הרוב-מהתגובות). אני לא מוצאת משהו מיוחד בדניאלה,לא ביופי,לא בהבעות פנים וגם היא לא מתאימה בכלל לדני\: חח ואיך אני אוהבת את השלישיה הזאת -עופר מאיה ונועה XD הם קורעים ביחד :) וקצת השתפר אבל עדיין מרוח כזה!

הרן הזה פשוט חמוד, ואני חושבת שכל אחת הייתה

מעוניינת שהוא יקרא לה ככה בבוקר "בוקר טוב מלאך...", זה היה קטע מתוק, וגם הקטע של בוקי ומוטי היה ממש חמודי!!!

אני הכרזתי כבר על....../images/Emo38.gif

בעלותו של רינגו[וארתור בכלל!]!!!!!!!! הוא שלי שלי ורק שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!$%^*&*(^*)%^&*%^*#*^&)(*&)#^%&@^%$&^*$^&(^*)(^*_^ סתם סתם DD:

אייי את כחולה(תרתי משמע../images/Emo3.gif)!!!!

יוווווווווו את מנהללתת D::::: תתחדשי
אני בטוחה שתיהי אחלה מנהלת .. (יכול ליהיות גם שאת בכלל לא כחולה ואני סתם עיוורת כי אני חצי ישנה חולה אז תסלחי לי
)

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifיואוו היא באמת מנהלת!!

למה לא סיפרת כלום? מזל טוב!!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo24.gif

שתי הבנות הכי מבוגרות בפורום הן המנהלות XDD.

למעלה