פרק 45 [:

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gifפרק 45 [:

"לא מתעסק ברגשות יותר מדי" דניאלה מנסה לסדר את מחשבותיה. לולה מנסה לשכנע את איה לשתף איתה פעולה. איה העצבנית לא מבינה למה נועה מתעלמת מבקשותיה. עופר נפגש עם איה. איה מצליחה להפתיע את כולם. ההצצה לפרק - http://yes.walla.co.il/?w=1/7312/1244717 צפיה נעימה D:

odel123345

New member
פרק מותחחח!

היה ברור שהיא תציע לו נישואין..=\\פרק יפפפההה=]]

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif יוואו ../images/Emo12.gif

יווווואו
ידעתי שהיא תתארח בתוכנית, אבל לא שתציע לו נישואים
והשיר בסוף התאים חחח - 'אוו אה, אוווו אה ' >< XD

איזוו חמווווודה איה כפרעליהה ../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif

לא מבינה ת'דני הזה ,איך הוא יכול להפסיד כזאת חברה כוסית. איהההההההההה תתחתני איתיייייייייי
XD

Princess Galush

New member
שובו של רינגו ../images/Emo99.gif

ישששש סופסוף פרק נורמלי שהראו את רינגוו!! חתיך שלי..

Jason2

New member
היה צפוי

לא יודע מה זה יעזור, אבל מילא. רק חבל שהם מזהמים את שנות ה-60 עם הזבל של קרן פלס, למה לקלקל?

sn22

New member
פרק נחמד..

קצת צפוי אבל נחמד.. עכשיו מתחיל בלאגן! פרק בלי בוקי.. אולי יום ראשון הוא יחזור (שלא יעשו עוד פעם כמו עם רינגו שלא הראו אותו עשרים פרקים! זה מעצבן שפתאום אחד נעלם! זה מעין חור בעלילה..)

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifכבר שכחתי את רוב הפרק XD

ראיתי אותו ממזמן וכבר הספקתי לשכוח את הרוב אז כנראה שזה לא היה הכי חשוב P:. אבל העיקר שפרק שלם מרחו את מה שאיה תעשה בתוכנית וכל פעם כאילו חתכו את הקטע שבו עמדנו לגלות עד שבסוף היא הציעה לו נישואין (כמו שאמרו- כפרעליה!
XD). בסה"כ חוץ מזה והקטע עם דני ודניאלה לא הייתה שום התקדמות. אפילו לא הראו מה עם המזוודה.

:(!!!

הייתי כ"כ מוטשת,שחזרתי הביתה ב18:00 וב 20:00 נרדמתי וקמתי ב23:30 |: ופספסתי את הפרק@#$%^ ואני לא יודעת איך אני אשן עכשיו |:

My Life And You

New member
פרק שהשתפר !!!! :)../images/Emo85.gif

סוף סוף אהובה , רינגו וכווווולם !! :) האממ .. שמתם לב שכאילוו .. נועה , למה היא הפסיקה לעבוד ? \\ ; הם עד כדי כך סתווומים !?!?!

efi s8

New member
היא לא הפסיקה לעבוד

פשוט לא מראים לך מה כל אחד עושה כל יום כל היום.....

Princess Galush

New member
אבל היא יום שלם יושבת במונטנה

או עושה דברים אחרים... היא לא אומרת אפילו שהיא הולכת לעמליה.

efi s8

New member
אז זהו שזה לא יום שלם

פשוט בוחרים להראות לך כרגע את הזמן שהיא במונטנה ולא שהיא אצל עמליה

למעלה