עיוות תמונה עיוות תמונה חדש, מי בתמונה? כנסו לכאן: העיוות הישן+תשובה ותמונה
ב ברבי בסטייל New member 14/4/04 #1 ../images/Emo80.gifעיוות תמונה עיוות תמונה חדש, מי בתמונה? כנסו לכאן: העיוות הישן+תשובה ותמונה
° °•NoyAND yuda Levi°• New member 14/4/04 #5 ../images/Emo41.gifעודד../images/Emo35.gifאו מיקי../images/Emo35.gif כן קצת קשה...
ב ברבי בסטייל New member 14/4/04 #6 ../images/Emo80.gifוהתשובה היא... מיקי אני יודעת שהיה קצת קשה, בפעם הבאה אני אוריד ת'רמה...
° °•NoyAND yuda Levi°• New member 14/4/04 #10 ../images/Emo4.gif קרן ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
ב ברבי בסטייל New member 14/4/04 #13 ../images/Emo80.gifהחלטתי... להוריד קצת ת'קצב אז תשובה תתפרסם מחר בצהריים... בינתיים תמשיכו לנחש
מ מסטולית New member 14/4/04 #12 ../images/Emo99.gifשירלי!!!!!! לא יודעת למה... סתם נראה לי... פעם קודמת צדקתי... ועכשיו???
ב ברבי בסטייל New member 16/4/04 #18 תשובה אני ממש מצטערת שלקח לי כ"כ הרבה זמן להעלות תשובה, אני יודעת שזה כבר לא רלוונטי אבל שיהיה... פשוט יש לי ממש לחץ בלימודים!!!!! והתשובה היאאוסנת חכים
תשובה אני ממש מצטערת שלקח לי כ"כ הרבה זמן להעלות תשובה, אני יודעת שזה כבר לא רלוונטי אבל שיהיה... פשוט יש לי ממש לחץ בלימודים!!!!! והתשובה היאאוסנת חכים