עדכון נוסף...

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifעדכון נוסף...

כנראה שגם The One וגם Baby I Love U יהיו סינגלים, וייצאו יחד, כמו שהיו IGBAR ו- Alive. להזכירכם, Alive ליווה את Enough, וכנראה שכאן יהיה זה Baby I Love U שילווה את Gigli. I'm Gonna Be Alright היה סינגל "רגיל". רוצים תיאור של הקליפ Baby I Love U
הנה: כנראה שהקליפ יתחיל בצורה כזו שג'ניפר קמה ממיטה לבנה ענקית, כשהיא לובשת כותנת לבנה, בבית לבן כולו. היא קמה עם שיער מבולגן כזה, ללא איפור חוץ מגלוס זוהר. איך אני יודע
כי אחרי שהראו 30 שניות מתוך הקליפ ב- The Today Show, אז אנשים תיארו את זה... כנראה שהקליפ אמור להיות משהו בסגנון של "איך בן מתאר את ג'ן" או משהו כזה...

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifעוד משהו ששכחתי../images/Emo26.gif

בקליפ אין קטע ריקוד, והגרסא של הלקיפ זהה לזו שמופיעה באלבום (כנראה...).

נ"ש...אני חדשה כאן :)

טוב אז ככה...אני אספר לכם את כל הסיפור...אני בכיתה של ארז יותר נכון אני אפילו יושבת לידו! ולאחר שיכנועים רבים מצידו נרשמתי פה לפורום שלו :) ארז אני מקווה ששנה הבאה לא תציק לי! אני פה! מה עוד אפשר להגיד? אם אתם רוצים פרטים עליו תשאלו אותי :) וזהו...יותר אין לי מה להגיד :)

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifאני מרחם עליו../images/Emo70.gif

אבל לפחות אני סוסוף נפתרתי ממך, ואני מקווה שלתמיד

תגובה!!!!

ארז אל תתחכם! התחננת לריקי שאני אעבור לשת לידךךךך!!!!! וחוץ מזה אני אדיח אותך! משנה הבאה אתה תשב בסוף! בטור השמאלי הנידח הזה!

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifאני../images/Emo70.gif סליחה (של רחל...)../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

"אני לא מאמינה
" (שוב רחל...) אני ישבתי לבד ואת באת והתנחל ליד, כאילו זו הטריטוריה שלך
הטור השמאלי
בסוף
ליד ברק
חס וחלילה

חביבה של רחל!

אל תשחק אותה!!! ושנה הבאה אתה תשב ליד ברקקקקקקקקקקק!!! מסכןןן! וחוץ מזה לא התנגדת שאני אשב לידך :)

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifנכון, לא התנגדתי כי ככה

אפשר היה לרדת על רחל ועל ג'ינס הפרפר המפורסם
חוצמזה, שככה הצלחתי להעביר את השיעורים יותר מהר...

איכסס

רחל והפרפר! אני שמחה שלא כולם נכנעים לצו האופנה!!!! איכססס! חוץ מזה למה אנחנו מדברים על זה פה?! אני מתנדבת לפתוח פורום לרחל!

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifנראה לי שהדיבורים שלנו לא

שייכים לנושא הפורום, אז בואי נעבור לאייסי. זהו
רק
על ההצטרפות וזהו

DIRRTY

New member
קרתי הנכבדה שלום

מזלך לא מאיר פנים מה שנקרא נייס טו מי יו אני דירטי מנהל פורום אנסטסיה המלכה
אח של ארז הקוף מנהל יחד איתי תפורום שלנו (ארז יקוף יש לי 8 עמודים פעילים הפורום מתחיל לזוז יששששששששששששששש) ומה שנקרא שנה הבאה יגאל הקוף יבלבל לך תשכל להצטרף לפורום אנסטסיה אז בקיצקץ מצטער על זוג ההקופים שנפלת אליהם זה לא מגיע לך אבל היי תראי אותי יש לי את האיסיקיו שלהם כל שיחה זו פשטות ירידה (המבין יבין תרתי משמע) אז בנתיים את מוכנה לחכות עם הפורום הזה והפורום שלי לאלבום של אנסטסיה בו היה את הדואט עם הג'ננה פרום דה ברונקס (לא יגאל גניפר לופז -
הסקס הלאומית) ---הודעה קטנה לכל חביבי הפורום--- במקרה ואני יגלה שאחד ממכם יוריד את הדואט עם גני אחרי יציאת האלבום של אנסטסיה עתידו היה רע ומר
אנסטסיה לא מורידים אנסטסיה קונים
(להכניס את זה לחתימות שלכם
) ד"א אנסטסיה שיחקה לפני יומיים כדורסל עם אן סינק ועוד סופרסטרים חבל שג'ני לא היצטרפה.........

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifאתה קוף בעצמך../images/Emo70.gif קח../images/Emo94.gif../images/Emo70.gif

ותגלח את הגב השעיר שלך
ותפסיק להטריד אנשים שעוברים מתחת לדירה שלך ולשאול אותם אם הם רוצים שתאכל אותם

DIRRTY

New member
../images/Emo94.gifקופים לשלטון../images/Emo94.gif

עכשו תן חיןך 1.
2.:) 3.=) נא לבחור את החיוך המועדף וארז אני הולך להביא
אז תכתוב איזו הודעה משעשעת בהונות לכבוד חזרתי ואמאלה אתמול הלכתי להשתין והיה על הכיור חרק יותר ענק מאגרוף רק שאני לא יתקל בו לוב יו ארז

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifמה, אתה משתין לתוך הכיור../images/Emo35.gif

לא ידעתי... ד"א, אני בוחר בראשון. |בתיאבון|, ותביא לי משולש בבקשה, אני קצת רעב...

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifאידיוטי מצידי לנסות לעשות

אייקון של |בתיאבון|

DIRRTY

New member
בו תתקרב

ותקבל משולש של בעיטות קוטלות זרע זה בדוק

jlo9

New member
היא כבר הבריאה?

אני מקווה שכן (היא כזאת מתוקה(אנסטסיה)!)

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifלכי לפורום (758) ותדעי...

*פרסומת* נ.ב. דוד, תגיד
יא שימפנזה מעופפת בעלת 3 רגליים

למעלה