סקר!

marimarina

New member
../images/Emo80.gifסקר!

מה השיר האהוב שלכם של מארון 5? מתי התחלתם לאהוב את מארון 5? מי הכי חתיך במארון 5? וזהו חי חי חי

marimarina

New member
שלי

מה השיר האהוב שלכם של מארון 5? THE SUN מתי התחלתם לאהוב את מארון 5?בחופש הגדול ראיתי קליפ שלהם(THIS LOVE] מי הכי חתיך במארון 5? אדם והגיטריסט הבלונדיני... אבל יש שניםם ... גררר לא יודעת מה שמו! וזהו חי חי חי

שלי

מה השיר האהוב שלכם של מארון 5
SWBL, TL,SM,MGO, אלה הפייבוריט אבל כעיקרון כל הדיסק שולטטטטטטטט (מקווה שהבנתם תקיצורים)
מתי התחלתם לאהוב את מארון 5
בחופש הגדול... חברות שלי כל הזמן זיינו לי תשכל על דיס לוב ואמרו שהסולן חתיך ושהמתופף מהמם וכולי וכולי ואף פעם לא יצא לי לראות תקליפ הזה.... כל הזמן פספסתי אותו... אבל כשראיתי התאהבתיייי קשותתתתתתת
מי הכי חתיך במארון 5?אדםםםם (כאילו דה
) (אהבתי תאייקונים החדשים..
אל תתיחסו..)

mor kutcher

New member
עונהה...:)

שיר אהוב: הכולללל!!! אני באמת באמת מתה על הדיסק, ולא יכולה להפסיק לשמוע אותו, אבל אם צריך לבחור אז יש לי כמה אהובים ביותר- Sunday Morning שהוא פשוט שיר מושלם.הקצב, המילים...הכול. The Sun המדהים She Will Be Loved אבל אני מאוהבת בכל שיר ושיר!!! טנגלד, נוט קאמינג הום, סוויטסט גודביי....כולם מדהימים!!! וכמובן ש-דיס לאב, כי זה שיר שולט... מתי התחלתי לאהוב את מארון: היה יום מסויים אחד, לפני חודשים...שפתחתי טיאראל ובדיוק אדם התנוענע בשלמות לצלילי "דיס לאב"! הוא רקד, ושר, ומסביבו ניגנו והכול היה כל כך יפה!!! חיכיתי לסוף השיר, שמעתי מי הוא מה הוא ורצתי לק**ה! לאט לאט גיליתי מיהם ומהם, גלשתי באתרים, הורדתי תמונות, הכי חשוב-קניתי את הדיסק והיום אני גאה לומר- גם אני שמעתי מארון-והתמכרתי!!!
הכי חתיך במארון:
אדם לווין
אבסו-פאקינג-לוטלי.
*חחח חתיכת מגילה כתבתי...

Dark Devil7

New member
../images/Emo129.gifשלי

מה השיר האהוב שלכם של מארון 5?this love מתי התחלתם לאהוב את מארון 5?ג'יימס
מי הכי חתיך במארון 5?ג'יימס

DesertRose7

New member
אני אני אני

מה השיר האהוב שלכם של מארון 5? אממ.. שאלה קשה!! אני מכורה לכל הדיסק הזה.. אמממ... עד לא מזמן זה היה SWBL אבל נראה לי שאני כבר לא מקורית... כל העולם ואחותו חרשים על השיר הזה (ואין לי בעיה עם זה!) אבל זה פשוט גרם לי לא לאהוב אותו כמו פעם.. אז.. SUNDAY MORNING ו-SHIVER מתי התחלתם לאהוב את מארון 5? אני לא זוכרת ממש מתי.. אבל אני יודעת שזה עוד היה שנה שעברה.. כשHARDER TO BREATH יצא בבריטניה וTHIS LOVE כבר שוחרר לפני זה בארה"ב והייתי חייבת לבדוק את העניין.. ומאז אני פה! מי הכי חתיך במארון 5? אדםםםםםםםםםםםםם......וריאן!

DesertRose7

New member
והוא לגמרי צדק!

אני פשוט שומעת א תהשיר בכל מצב! שמחה עצבנית בדיכאון קל ולפעמים כשאני רוצה לישון.. זה מרגיע נורא!!

עונה :)

מה השיר האהוב שלכם של מארון 5? she will be loved
מתי התחלתם לאהוב את מארון 5? קצת מthis love ואז הורדתי את harder to breath והתאהבתי לגמרה
ועוד יותר ב-she will be loved אבל אהבתי אותם גם לפני.. מי הכי חתיך במארון 5? כאילו ברור שאדם..וג'יימס..חמוד :)

CiNdErElLa3887

New member
אניייייי ../images/Emo8.gif

מה השיר האהוב שלכם של מארון 5?אמממ חח גם אני אוהבת את SWBL אבל התאהבתי עכשיו ב Sunday Morning וגם אהבתי את הסינגל שלא מהאלבום Wsted Years מתי התחלתם לאהוב את מארון 5?אממ לפני חצי שנה בערך ראיתי את הרדר טו בריד בטיארל מי הכי חתיך במארון 5?אממ כולם חתיכים..אבל אדם חתיכת חתיך..חח

buffgirl

New member
אוּ, סקר ../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

מה השיר האהוב שלכם של מארון 5? She will Be Loved
מתי התחלתם לאהוב את מארון 5? ארמממ..ברגע ששמעתי את She will Be Loved... נורא התרשמתי.
מי הכי חתיך במארון 5? ג'סי

אני!../images/Emo41.gif

מה השיר האהוב שלכם של מארון 5? SWBL מתי התחלתם לאהוב את מארון 5? בשיר THIS LOVE מי הכי חתיך במארון 5? אמממממ אדם ואני לא מבדילה בין הגיטריסט לבסיסט.. אבל מישהו משניהם יותר חתיך

אחרי שהבננות פה הסבירו לי..../images/Emo8.gif../images/Emo41.gif

ג'יימס (הגיטריסט) יותר חתיך!!

קוויזי

New member
ככה...

מה השיר האהוב שלכם של מארון 5? כל שיר שלהם שאני מכירה בעיקרון אבל הכי הכי SWBL, לא הכי מקורי אבל כששיר טוב הוא טוב... מתי התחלתם לאהוב את מארון 5? הורדתי את harder to breath מזמןאני כבר לא זוכרת למה ואחרי this love החלתי לקנות את הדיסק ואז נדלקתי לחלוטין. מי הכי חתיך במארון 5? ג'יימס ואדם

טלשי

New member
אני!!!...

דבר ראשון שלום אני טל! ואני חדשה בפורום! אז, השיר האהוב עליי הוא...אממ..וואיי קשה.. נראה לי ש- Through With You התחלתי לאהוב אתותם ממש לא מזמן בחופש ככה..שמעתי את THIS LOVE, התחלתי להוריד שירים שלהם והתאהבתי!...

א. ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

ב. למה להוריד שירים
תקני תדיסק
(או שהתכוונת שהורדת רק בשביל לשמוע עוד שירים שלהם ואז קנית תדיסק....
לא משנה)

CiNdErElLa3887

New member
ברוכה הבאה טל 2..:)..אני הילע

וילדה רעה שכמותך!..מזה להוריד שירים של מארון!...אסור!..פויה!...יום ראשון את הולכת לקנות את הדיסק.!...לא לא אני לא רוצה לשמוע שום תירוצים..:)..

KerenWelling

New member
קרימינאלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בושי לך!!!! בת בליעל!!!!!!!!!!! לכי מהר ותקני את הדיסק!!!!!!!!!!!!! |ברוגז|

למעלה