סקר!

M is the name

New member
שלי!

שיר האהוב? וואי- אני חורשת על כל הדיסק.... אבל בעיקר SHIVER NOT COMING HOME SUNDAY MORMIMG SWBL מתי התחלתי? עוד מהרדר טו בריד (חח) ואז הורדתי שירים שלהם ודיס לאב התפרסם- אז קניתי את הדיסק (שווה כל שקל) הכי חתיך? ברור שאדם!!

KerenWelling

New member
YO!../images/Emo99.gif

מה השיר האהוב שלכם של מארון 5? כולם בלי יוצא מן הכלל!! אני כל כך לא אוהבת כששואלים אותי את זה כי זה באמת אחד הדיסקים היחידים שבהם אני יכולה להעביר שיר אחרי שיר ופשוט להנמס!!! זה דיסק ממש ממש מצוין שאין בו שירים לא טובים או פחות טובים..הם כולם מושלמים פשוט!!! ואני לא יכולה לחכות שייצא הדיסק הבא בשביל לדעת לאיזו רמה אנשים יכולים להגיע!!!האם השמיים הם מזמן הפסיקו להיות הגבול?! מתי התחלתם לאהוב את מארון 5? כשיצא הסינגל של הארדר טו בריט' לפני מלא מלא זמן.. מי הכי חתיך במארון 5? בלע.שונאת את זה ששופטים לפי יופי. לדעתי הכי יפים זה אדם המושלם ומיקי הדוגמן...גם ג'יימס נחמד אבל יש לו הבעה מטופשת כזו..חיחי...ראין לא יפה אבל בפוזות מסוימות הוא נורמאלי וג'סי+זקן זה מגעיל! חחח

NoWords

New member
Me...

מה השיר האהוב שלכם של מארון 5? Sunday morning, Harder to breath, The sun ויש עוד כמה ממש אהובים ששכחתי עכשיו מתי התחלתם לאהוב את מארון 5? מהקליפ This Love מי הכי חתיך במארון 5? אדדדדדםםםםםםם אבל גם ג'סי מהמם

NoWords

New member
נו הנה

גם SWBL וNot coming home ואוף כל האלבום המושלם הזה
אין שיר שאני לא אוהבת

טלשי

New member
חח...האמת ש....

באמת התכוונתי לקנות את הדיסק, לא ידעתי אם יש את הדיסק שלהם בארץ, אז שאלתי בפורום של אמטיוי נראה לי.. ואז אמרו לי שיש אותו בארץ, וגם שם נתנו לי קישור לפורום הזה!... אז זו הוכחה שכן התכוונתי לקנות את הדיסק!..!! שבת שלום!!!!!

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifעניתי.../images/Emo9.gif

מה השיר האהוב שלכם של מארון 5? ואיי אממ.. שאלה קשה אבל אם חייבים לבחור אז.. She will be loved
מתי התחלתם לאהוב את מארון 5? ממ.. מאז שראיתי לראשונה ת'קליפ This love
מי הכי חתיך במארון 5? זה די שאדם
אהההההההה בנאדם כזה מושלםם
(או שזה לא ברור
)

מיצי007

New member
הממ גם אני

השיר האהוב עלי:Not Coming Home מתי התחלתי לאהוב אותם: את האמת לפני כשנה בערך ששמעתי את Harder To breath ככה חודש לאחר צאת הדיסק שלהם. מי הכי חתיך: הממממ המממממ אדם,אין מה לעשות הוא פשוט...גרררר

CiNdErElLa3887

New member
נ"ש...למי שאין מסנג'ר...שיכנס

לצ'אט..ולמי שיש שירשום אותו פה אנחנו עושים שיחת ועידה

CiNdErElLa3887

New member
מיצי סורי סורי סורי.....זה לא היבהב

לי ששלחת הודעה...כנסי שוב *פאפי פייס*

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif אני ../images/Emo9.gif

מה השיר האהוב שלכם של מארון 5?
Harder to breathe
! מתי התחלתם לאהוב את מארון 5?
קצת פחות מחצי שנה
מי הכי חתיך במארון 5?
ריאןןןןןןןןןן
!!!

liavsayegh

New member
אני עונה!!!

מה השיר האהוב עליכם במארון 5? this love ו- she will be loved מתי התחלתם לאהוב את מארון 5? לפני חצי שנה או יותר מי הכי חתיך במארון 5? אדם הסולם והמתופף שכל הזמן בורח לי השם שלו

EROTOMANIA

New member
אני :]

שיר אהוב: יש המון... Tangled Not coming home Harder to breathe Shiver קיצר יש הרבה... התחלתי לאהוב אותם שאבא שלי התחיל לשמוע אותם
לא יודעת, לפני כמה חודשים טובים.. הכי חתיך: אדם.. דה

shallit

New member
אני ....

שיר אהוב: TANGLED,SWBL, Harder to breathe התחלתי לשמוע אותם משTHIS LOVE היה בTRL כול יום.... הכי חתיך: אדם.....

למעלה