|מיוחדת| ...
S SaberTooth New member 10/6/04 #3 זה יפה../images/Emo70.gif אבל הכתב לא הכי קריא... וזה ממישהו שלא מכיר את הטקסט בעל פה.
M Magical me New member 10/6/04 #4 ../images/Emo45.gif../images/Emo176.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif
B buffgirl New member 11/6/04 #8 כמו שרציתי ../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת| אני לא אוהבת שרואים בדיוק מה כתוב.. מקבלים את הרעיון הכללי וזהו. לא צריך שהטקסט יצעק. רק הרעיון הכללי .
כמו שרציתי ../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת| אני לא אוהבת שרואים בדיוק מה כתוב.. מקבלים את הרעיון הכללי וזהו. לא צריך שהטקסט יצעק. רק הרעיון הכללי .
N NitsNats© New member 11/6/04 #5 המפ? |מיוחדת| כבר כמה ימים אני במצב איום אני כל הזמן נזכר... אני כל הזמן נזכר שיש לך עתיד, יש לך עתיד איתו הוא בטח מאושר............ הו? I wonder. זה יפהפה.
המפ? |מיוחדת| כבר כמה ימים אני במצב איום אני כל הזמן נזכר... אני כל הזמן נזכר שיש לך עתיד, יש לך עתיד איתו הוא בטח מאושר............ הו? I wonder. זה יפהפה.
S smelly cat junior New member 11/6/04 #6 אה! ../images/Emo54.gif וואלה! מגניב!!! לא חשבתי על זה בכל מקרה, זה מדהים!
B buffgirl New member 11/6/04 #7 אז מפה המילים? ../images/Emo80.gif|מיוחדת| זה כתוב לי על השולחן באנגלית וממש התלהבתי מזה. כמובן, שעשיתי מעט מאוד שינויים בטקסט, אבל מאגניב .
אז מפה המילים? ../images/Emo80.gif|מיוחדת| זה כתוב לי על השולחן באנגלית וממש התלהבתי מזה. כמובן, שעשיתי מעט מאוד שינויים בטקסט, אבל מאגניב .
S smelly cat junior New member 11/6/04 #12 אההה....../images/Emo54.gif חשבתי באמת שלקחת את הרעיון מזה כי גם אני ראיתי את זה בשולחן...רק שם קלטתי כי גם היה תרגום של השיר ממש ליד זה....
אההה....../images/Emo54.gif חשבתי באמת שלקחת את הרעיון מזה כי גם אני ראיתי את זה בשולחן...רק שם קלטתי כי גם היה תרגום של השיר ממש ליד זה....
P Prue 4 u New member 11/6/04 #13 ../images/Emo99.gif ../images/Emo78.gif../images/Emo175.gif|חמוס| אבל אני חושבת שיש לך טעות הקלדה, או שזו רק אני.. במקום I'm כתוב I'n וזה מדהים .. אם לא הבנת מהכותרת..
../images/Emo99.gif ../images/Emo78.gif../images/Emo175.gif|חמוס| אבל אני חושבת שיש לך טעות הקלדה, או שזו רק אני.. במקום I'm כתוב I'n וזה מדהים .. אם לא הבנת מהכותרת..
S smelly cat junior New member 11/6/04 #15 אני יודעת ../images/Emo54.gif היא לא מבינה שהיא כשרונית. היא חושבת שזה סתם דברים קלים ורגילים. אוף גם אני רוצה להיות מוכשרת!
אני יודעת ../images/Emo54.gif היא לא מבינה שהיא כשרונית. היא חושבת שזה סתם דברים קלים ורגילים. אוף גם אני רוצה להיות מוכשרת!
S smelly cat junior New member 11/6/04 #16 תגידו ../images/Emo54.gif יש להם הגבלות במס' התויים שצריכים להיות בחתימה? כי זה לא מראה לי את כל הציטוט ששמתי....טוב, נו. אולי עכשיו הצלחתי לסדר את זה.ץ...
תגידו ../images/Emo54.gif יש להם הגבלות במס' התויים שצריכים להיות בחתימה? כי זה לא מראה לי את כל הציטוט ששמתי....טוב, נו. אולי עכשיו הצלחתי לסדר את זה.ץ...
S smelly cat junior New member 11/6/04 #17 טוב זה מאוד מעצבן אותי ../images/Emo54.gif זה לא כותב לי את כל הציטוט!