|מטקה| אנשים!!

../images/Emo80.gif|מטקה| אנשים!!

הפורום מתתתתת בואו נעשה משו להעיר אותו קצת.... שאלון קצרצר
שם: גיל: מיקום: בצפר: שיעור אהוב: שיעור שנוא: סוג מוזיקה אהובה: להקה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: סוג סרטים אהוב: סרט אהוב: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: סוג ספרים אהוב: ספר אהוב: מנגן על כלי?: חוגים: אוהב לעשות בזמן הפנוי: השיר הכי אהוב: השיר הכי אהוב של בלינק: איך היכרת את בלינק?: את מי הכי אוהב: מסנג'ר: אייסיקיו: התעסוקה הכי גדולה על המחשב: כמה שעות ביום בערך על המחשב: אתה בעוד פורומים?: איזה?: יש עוד שמות משתמש?: איזה? (מציקה, הא?): יש לך פירסינגים?: איפה? (זה לא יגמר לעולםם): איפה אתה רוצה לעשות?(את הפירסינג!!): יש לך קעקוע?: של מה ואיפה? (כאילו שלא ראיתם את זה בא..): איפה אתה רוצה לעשות? את הקעקעוע!!): אתר אהוב: פורום אהוב:
או
מסנג'ר או אייסיקיו? יס או הוט קיץ או חורף? שרה"ט או ה"פ? פלאפון, סלקום או אורנג'? וואלה או תפוז? גיטרה או תופים? ספר או סרט? התחרפנתם?? אני כן
זהו... נגמר השאלון הקצרצר
אני אענה.. מתישהוא

Little Portnoy

New member
שלי...

שם: אביב גיל: 15 מיקום: אממ...באר שבע.. בצפר:לא יעזור אם אני יגיד.. שיעור אהוב:אין דבר כזה... שיעור שנוא:כולם!! סוג מוזיקה אהובה:פאנק רוק!!! להקה אהובה:זה לא קצת ברור? זמר אהוב:אמ....אין.... זמרת אהובה:נראה לי שגם אין.... סוג סרטים אהוב:קומדיה סרט אהוב: דופלקס שחקן אהוב: בן סטילר שחקנית אהובה: אימא שלי? סוג ספרים אהוב:לא קורא ספרים!! ספר אהוב:אמרתי שאני לא קורא!!! מנגן על כלי?:תופים!!!...כבר שנתיים... חוגים:אין! אוהב לעשות בזמן הפנוי: לנגן ולישון ולנגן ואז שוב לישון! השיר הכי אהוב: Reckless Abandon השיר הכי אהוב של בלינק:Reckless Abandon איך היכרת את בלינק?:אמ טי וי! את מי הכי אוהב: כולם....אבל נראה לי שאת טרביס! מסנג'ר:ארוך מדי....אין לי כוח... אייסיקיו:173307097... התעסוקה הכי גדולה על המחשב:פורומים... כמה שעות ביום בערך על המחשב:בדרך כלל מתי שאני לא מנגן או מתי שאני לא ישן! אתה בעוד פורומים?: אממ....כן... איזה?:דרים ת'יאטר, מטאליקה, גרין דיי וכמובן....מתופפים! יש עוד שמות משתמש?:לא.... איזה? (מציקה, הא?):מאוד מציקהה... יש לך פירסינגים?:לא....אלא אם כן באוזן זה נחשב.. איפה? (זה לא יגמר לעולםם):אוףףףףף איפה אתה רוצה לעשות?(את הפירסינג!!):בתחת!! יש לך קעקוע?:לא.... של מה ואיפה? (כאילו שלא ראיתם את זה בא..):איזה צפוי... איפה אתה רוצה לעשות? את הקעקעוע!!): בגב!!!... אתר אהוב:אין דבר כזה?!?!? פורום אהוב: בלינק....מתופפים! או מסנג'ר או אייסיקיו? גם וגם... יס או הוט: יש לי הוט אבל תכלס יס יותר טובים! קיץ או חורף? קיץ!!!....(כאילו דה!) שרה"ט או ה"פ?WTF??? פלאפון, סלקום או אורנג'?סלקלום... וואלה או תפוז? תפוז...וואלה משעמם... גיטרה או תופים? תופים!!!...אבל גם גיטרה... ספר או סרט? סרט!!!....מי קורא ספרים?!?!? זהו זה השאלון שלי!!... מקווה שנהניתם! אביב!

NoY182

New member
שלי

שם: נוי גיל: 14 מיקום: קריית מוצקין בצפר: חטיבה ... שיעור אהוב: ספורט! שיעור שנוא: הכל ! סוג מוזיקה אהובה: רוק, מטאל, פאנק, וקצת מטאל כבד. להקה אהובה: יש הרבה =] זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: אין דבר כזה סוג סרטים אהוב: לאדעת .. סרט אהוב: הרבה זמן לא ראיתי סרטים שחקן אהוב: בן אפלק שחקנית אהובה: אין סוג ספרים אהוב: מי קורא ספרים באמת? ספר אהוב: ~~~ מנגן על כלי?: גיטרה קלאסית חוגים: קראטה אוהב לעשות בזמן הפנוי: לנגן, לגלוש באינטרנט, להיפגש עם חברות/ידידים השיר הכי אהוב: וואו קשה לבחור השיר הכי אהוב של בלינק: כנ"ל איך היכרת את בלינק?: ידיד את מי הכי אוהב: הכי הכי? מארק. מסנג'ר: ~~~ אייסיקיו: ~~~ התעסוקה הכי גדולה על המחשב: אייסיקיו, פורמים כמה שעות ביום בערך על המחשב: 3-4 . אם יש חופש אז 6-10 אתה בעוד פורומים?: כן איזה?: לא אכפת לי איזה יש עוד שמות משתמש?: לא איזה? (מציקה, הא?): אמרתי לא! יש לך פירסינגים?: לא איפה? (זה לא יגמר לעולםם): אהם.. איפה אתה רוצה לעשות?(את הפירסינג!!): בשפה יש לך קעקוע?: לא של מה ואיפה? (כאילו שלא ראיתם את זה בא..): של בלינק על התחת! איפה אתה רוצה לעשות? את הקעקעוע!!): על התחת אתר אהוב: לא יודעת פורום אהוב: זה כמובן =] או מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו יס או הוט: ת'אמת לא אכפת לי אבל שיהיה יאס! קיץ או חורף? חורף שרה"ט או ה"פ? מזה אומר בכלל? פלאפון, סלקום או אורנג'? סלקום וואלה או תפוז? תפוז גיטרה או תופים? גיטרה ספר או סרט? לא זה ולא זה

Crazy Girl2000

New member
עוד אחד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

טוב נו,אני אענה
שם:סהר גיל:13 מיקום:פה בצפר:איכס שיעור אהוב:אין כזה דבר שיעור שנוא:כולם סוג מוזיקה אהובה:רוק,פאנק רוק להקה אהובה:בלינק ועוד הרבה זמר אהוב:לאדעת זמרת אהובה:לאדעת סוג סרטים אהוב:קומדיות סרט אהוב:שישי הפוך שחקן אהוב:לאדעת שחקנית אהובה:לאדעת סוג ספרים אהוב:
ספר אהוב:ה"פ מנגן על כלי?:גיטרה :) חוגים:גיטרה אוהב לעשות בזמן הפנוי:גיטרה,מוזיקה,מחשב השיר הכי אהוב:זה קשה
השיר הכי אהוב של בלינק:רקלס אבנדון,רולר קוסטר,דאמיט,פירסט דייט קיצר את כל השירים... איך היכרת את בלינק?:מהבייביסיטר של אח שלי
את מי הכי אוהב:מארק!~ מסנג'ר: אייסיקיו: התעסוקה הכי גדולה על המחשב:מוזיקה כמה שעות ביום בערך על המחשב:יותר מדיי אתה בעוד פורומים?:כן איזה?:אין לי כוח יש עוד שמות משתמש?:לא איזה? (מציקה, הא?):לא יש לך פירסינגים?:לא:( איפה? (זה לא יגמר לעולםם):לא:( איפה אתה רוצה לעשות?(את הפירסינג!!):בשפה,בגבה יש לך קעקוע?:לא של מה ואיפה? (כאילו שלא ראיתם את זה בא..):לא איפה אתה רוצה לעשות? את הקעקעוע!!):לא אתר אהוב: פורום אהוב: או מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר יס או הוט?יססס קיץ או חורף?חורף שרה"ט או ה"פ?ה"פ פלאפון, סלקום או אורנג'?סלקום וואלה או תפוז?תפוז גיטרה או תופים?גיטרה,אבל גם תופים זה אחלה ספר או סרט?תלוי..

"גמני משועמם (ת)..."

שם:הדס גיל:13 מיקום:ת"א בצפר:עירוני ה' שיעור אהוב:אין שיעור שנוא:ה-כ-ל כולל ה-כ-ל
סוג מוזיקה אהובה:יש המוווווון...(וכמובן כלום לא קשור לכלום..) טוף נגיד חלק... רוק כבד, פאנק, גותיק מטאל, שנות ה-60, גראנג', רוק פופ (מי היה מאמין...) להקה אהובה: יש הרבה מאוד... טוב אז זאת רשימה חלקית...
מרילין מנסון! בלינק 182, ביטלס,מארון 5,לינקין פארק,נירוונה,אוונסנס,גוד שרלוט וכו' וכו'.... זמר אהוב:מרילין מנסון
אדם לווין
זמרת אהובה: איימי לי המהממתת
סוג סרטים אהוב:קומדיה סרט אהוב:לא יודעת... שחקן אהוב:
אשטון קוצ'ר
|מזילריר| שחקנית אהובה:ג'ינפר אניסטון סוג ספרים אהוב:אממ... אני לא ממש קוראת ספרים..אולי מתח...
ספר אהוב:הארי פוטר
מנגן על כלי?: לא... הלוואיייייייי חוגים:
אוהב לעשות בזמן הפנוי:מוזיקה,מחשב,טלוויזיה,חברות........... השיר הכי אהוב:אין כזה דבר "הכי" יש כמה בפייבוריט אבל שיר אחד אין... השיר הכי אהוב של בלינק:רוק שואו איך היכרת את בלינק?:שאלה טובה... אממ.. ידעתי שיש להקה כזאת... ואף פעם לא שמעתי שיר שלהם או ראיתי קליפ (עד לפני שנה לא הייתי פותחת MTV בכלל..) ובקיצור כשהתחלתי לראות MTV ראיתי את פילינג דיס והוא היה נראה לי נחמד אז הורדתי אותו מהקאזה... והיה על הדיסק blink 182 ביקורת טובה בראש 1 ואמרו לי שזה דיסק טוב אז קניתי.... ומאז אני אוהבת אותם את מי הכי אוהב:
טוםםם כי הוא פשוט מושלםם יש צורך לפרט בכלל
מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 281882486 התעסוקה הכי גדולה על המחשב: פורומים ואייסי כמה שעות ביום בערך על המחשב:לא יודעת.. שעתיים? אתה בעוד פורומים?:כה איזה?:אוונסנס, לינקין פארק,מארון 5, מופע שנות השבעים, פעם במיליון שנה אני כותבת הודעה בפורום של גוד שרלוט וזהו אני חושבת יש עוד שמות משתמש?:לא איזה? (מציקה, הא?):^^ יש לך פירסינגים?:הלוואייייייייייייייייי
איפה? (זה לא יגמר לעולםם):^^ איפה אתה רוצה לעשות?(את הפירסינג!!):בגבה, בטבור, ופירסינג אינדסטריאל יש לך קעקוע?:כנ"ל השאלה של הפירסים של מה ואיפה? (כאילו שלא ראיתם את זה בא..):חח תראו מה כתבתי מעל זהה איפה אתה רוצה לעשות? את הקעקעוע!!):אם כבר אז ברגל... אתר אהוב:תפוז? פורום אהוב:אוונסנס,מארון 5 או מסנג'ר או אייסיקיו?מסן יס או הוט: יש לי יס.. אבל הייתי רוצה הוט! קיץ או חורף?חורף (דה????) שרה"ט או ה"פ? אה
פלאפון, סלקום או אורנג'?פלאפון! וואלה או תפוז?תפוז גיטרה או תופים?גיטרה ספר או סרט?סרטט

Little Portnoy

New member
חחח...גדול!!!

שרה"ט= שר הטבעות... ה"פ= הארי פוטר... חחח...גדול רק עכשיו עליתי על זה!
כבוד..

Lifes Music

New member
אני ../images/Emo79.gif

שם: בן גיל: 15 מיקום: נס ציונה בצפר: המכללה הטכנולוגית של חיל האוויר שלוחת ת"א "הולץ" שיעור אהוב: מעב' מיתוג שיעור שנוא: לשון/תנ"ך/היסטוריה סוג מוזיקה אהובה: רוק ישראלי/ פאנק-רוק ישראלי/פאנק-רוק להקה אהובה: שייגעצ/בלינק/מוניקה סקס/גרין דיי/פאנקייק זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: אין סוג סרטים אהוב: קומדיה סרט אהוב: מיליונר מי שמגיע אחרון שחקן אהוב: -אין- שחקנית אהובה:-אין- סוג ספרים אהוב: -אין- ספר אהוב: צופן דה וינצ'י מנגן על כלי?: תופיסט! חוגים: תופים אוהב לעשות בזמן הפנוי: הרבה השיר הכי אהוב: ניו יורק רפיח השיר הכי אהוב של בלינק:anthem part 2 ועוד ועוד ועוד איך היכרת את בלינק?: סתם שמעתי the rock show באיזה הפסקה ברדסיו של בי"ס אז התעניינתי את מי הכי אוהב:
?!HUH מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 169550736 התעסוקה הכי גדולה על המחשב: מוזיקה/פורומים כמה שעות ביום בערך על המחשב: הרבה אתה בעוד פורומים?: כה איזה?: בעיות בגיל ההתבגרות 114, גרין דיי 422,מוניקה סקס 607, נס ציונה 750,צופים 315,רוק ישראלי 575, שחורים 640, שייגעצ 1092 ותחבורה ציבורית 374 יש עוד שמות משתמש?: היה איזה? (מציקה, הא?): stan1 stan_southpark יש לך פירסינגים?: הלוואי איפה? (זה לא יגמר לעולםם): אין איפה אתה רוצה לעשות?(את הפירסינג!!): בגבה יש לך קעקוע?: לא של מה ואיפה? (כאילו שלא ראיתם את זה בא..): אין איפה אתה רוצה לעשות? את הקעקעוע!!): לא אתר אהוב: www.sheygets.co.il פורום אהוב: שייגעצ ושחורים או מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם יס או הוט יס קיץ או חורף? קיץ שרה"ט או ה"פ? מה?! פלאפון, סלקום או אורנג'? אורנג' וואלה או תפוז? שניהם גיטרה או תופים? תופים
ספר או סרט? סרט

Just TalTi

New member
גמני רוצה =]

שם: טלי גיל: 15 מיקום: רחובות בצפר: קציר
שיעור אהוב: שטו?! שיעור שנוא: היסטוריה סוג מוזיקה אהובה: כל סוגי הפאנק, רוק. להקה אהובה: יש המווון
זמר אהוב: אין זמרת אהובה: גם אין סוג סרטים אהוב: קומדיות סרט אהוב:יש הרבה טובים שראיתי, אבל אין אחד אהוב
שחקן אהוב: יש כמה.. צ'אד מייקל מארי, אשטון קוצ'ר וברחו לי מהראש כולם שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון, קמרון דיאז. סוג ספרים אהוב: דונט נואו. ספר אהוב: קיץ אחרון ביחד? אני גם לא יודעת.. =\ מנגן על כלי?: יאפ, קלידים וממש טיפה גיטרה. חוגים: נופ, בינתיים אוהב לעשות בזמן הפנוי: המון דברים! השיר הכי אהוב: המון המון המון המון, ממש לא יכולה לבחור
השיר הכי אהוב של בלינק: all the small things סתם התחשק לי לכתוב אותו איך היכרת את בלינק?: אמרו לי להוריד שירים שלהם, ונורא אהבתי את מי הכי אוהב: מבלינק? את מארק =] מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו: 172855210 התעסוקה הכי גדולה על המחשב: מוזיקה, אייסיקיו ומסנג'ר =] כמה שעות ביום בערך על המחשב: 3-4. אולי יותר. אתה בעוד פורומים?: לא בדיוק.. איזה?:ארג!
יש עוד שמות משתמש?:נופ איזה? (מציקה, הא?):ארגג!!
יש לך פירסינגים?:נופ איפה? (זה לא יגמר לעולםם):ארגגג!!!!
איפה אתה רוצה לעשות?(את הפירסינג!!):באוזן למעלה, או בגבה. יש לך קעקוע?: נופ של מה ואיפה? (כאילו שלא ראיתם את זה בא..): ארגגגגג!!!!!!!!
איפה אתה רוצה לעשות? את הקעקעוע!!): על הכתף או מעל התחת, א החלטתי מה אבל משו קטן ומגניב.
אתר אהוב:לאדעת.
פורום אהוב:כנ"ל או מסנג'ר או אייסיקיו? התלבטות קשה. יס או הוט? יש לי הוט, אבל זה לא אומר שאני מעדיפה את זה קיץ או חורף? חורף רולז!!
שרה"ט או ה"פ? ה"פ. אני חושבת פלאפון, סלקום או אורנג'? אורנג' וואלה או תפוז? שניהם במקביל
גיטרה או תופים? איך אפשר בלי אחד מהם?!?!
ספר או סרט? ספר, כדי להישמע חכמה. למרות שסרט. אני מתוסבכת!!
שנה טובה

Dcup

New member
אני אני!

שם: מור גיל: 17 וחצי מיקום: מודיעין בצפר: עירוני א' (אימפריה) שיעור אהוב: עיצוב שיעור שנוא: מתמטיקה סוג מוזיקה אהובה: הכל.. פשוט הכל.. פאנק, םאנק רוק, מטאל, נו מטאל.. להקה אהובה: incubus, good charlotte, linkin park, שייגעצ זמר אהוב: אין זמרת: כריסטינה אגילרה ( כן כן יש לה קול מטריף ) סוג סרטים אהוב: קומדיה סרט אהוב: ממ.. קיל ביל! שחקן אהוב: ג'וני דפ (כבר 5 שנים) אורלנדו בלום (תוספת חדשה) שחקנית אהובה: ניקול קידמן סוג ספרים אהוב: לא קוראת בד"כ.. ספר אהוב: לא זוכרת אחד כזה מנגן על כלי: מיתרי הקול נחשב? חוגים: להקת זמן איזורית.. :) כן אני מוכשרת חחח אוהב לעשות בזמן הפנוי: לשיר, לשמוע מוזיקה סתם להסתובב עם חברים שיר אהוב: breakfest at tiffany's (deep blue somrthing) שיר אהוב של בלינק: dammit איך הכרת את בלינק: כיתה ד', אבא של חברה אמריקאית שהייתה לי הביא לי דיסק שלהם את מי אתה הכי אוהב: טום מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: החליט לא לפעול תעסוקה הכי גדולה על במחשב: מסנג'ר ופריסל כמה שעות בערך ביום על המחשב: 3 שעות ככה אתה בעוד פורומים?: בערך.. פעם הייתי כבר הפסקתי לכתוב מפאת חוסר זמן איזה: גוד שארלוט לינקין פארק פירסינג וקעקועים יש עוד שמות משתמש?: לא יש לך פירסינגים?: כן איפה: שפה לשון אף (ומחזירה בפיטמה שירד לפני כחצי שנה) והרחבות באוזניים איפה אתה רוצה לעשות: מחזירה בפיטמה יש לך קעקוע?: כן של מה ואיפה?: על פרק היד אות סינית, ועל העורף ומעל השכמות סמל הודי מדהים שמסמל אום (עם נקודה מעל ה ו') איפה אתם רוצים לעשות?: ההבא יהיה בחיבור של הכתף ליד, אחריו יבוא אחד על הרגל ואולי עוד.. אתר אהוב: אין חיה כזאת פורום אהוב: בלינק.. הוא הכי חי..
או
מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו יס או הוט? יש כמובן קיץ או חורף? חורף! שרה"ט או ה"פ? ה"פ (ראיתי אתמול את 3 והוא בסט!) פלאפון סלקום או אורנג'? אורנג' כאילו דהה. וואלה או תפוז? תפוז גיטרה או תופים? ת ו פ י ם ספר או סרט? סרט.. ביי.. :)

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

הפורום מת לגמרי!! באמת צריך להחיות פה קצת.. שם:
רוני גיל:
14 מיקום:
רעננה שיעור אהוב:
מתמטיקה (לא אני לא צוחקת), כדור עף שיעור שנוא:
היסטוריה סוג מוזיקה אהובה:
לא יודעת כל מיני להקה אהובה:
נחשו.. בלינק182 וקולדפליי זמר אהוב:
לא היה ולא יהיה זמרת אהובה:
אין סוג סרטים אהוב:
קומדיות (במיוחד), מתח סרט אהוב:
הפסנתרן! שר הטבעות 1,2,3 שחקן אהוב:
אלייז'ה ווד שחקנית אהובה:
לא יודעת, אולי ניקול קידמן... סוג ספרים אהוב:
5 ספרי הארי פוטר הם הספרים היחידים שקראתי.. אני לא מוצאת משהו מעניין, למישהו יש המלצה? ספר אהוב:
הארי פוטר 4 מנגן על כלי?:
לא.. חוגים:
כדור עף אוהב לעשות בזמן הפנוי:
לבלות, מחשב, ספורט השיר הכי אהוב:
Cold Play - Trouble ו- Coldplay - We Never Change השיר הכי אהוב של בלינק:
אמ... נראה לי DOWN איך היכרת את בלינק?:
מהטלוויזיה, MTV את מי הכי אוהב:
מארק! מסנג'ר:
אין אייסיקיו:
נדפק התעסוקה הכי גדולה על המחשב:
פורומים כמה שעות ביום בערך על המחשב:
אין לי מושג.. אתה בעוד פורומים?:
כן!!! איזה?:
הארי פוטר הסרט, סימס, אלייז'ה ווד, פרוייקט Y, חברים יש עוד שמות משתמש?:
כן אבל אני משתמשת בהם פעם בהרבה זמן.. איזה? (מציקה, הא?):
חחח, לא אומרת יש לך פירסינגים?:
לא איפה? (זה לא יגמר לעולםם):
חחחחח כנ"ל איפה אתה רוצה לעשות?(את הפירסינג!!):
בפופיק יש לך קעקוע?:
לא
של מה ואיפה? (כאילו שלא ראיתם את זה בא..): חחחחחחחחח כנ"ל איפה אתה רוצה לעשות? את הקעקעוע!!):
על הגב למעלה בפינה (מקורי נכון?) אתר אהוב:
לא יודעת פורום אהוב:
הראי פוטר הסרט או מסנג'ר או אייסיקיו?
איי סי קיו יס או הוט?
יס! קיץ או חורף?
חורף!!!!!! היום ירד טיפטוף!! שרה"ט או ה"פ?
קשה, קשה.. לא קראתי שרה"ט, רק ראיתי, אז בסרטים, את שרה"ט ובספרים את ה"פ פלאפון, סלקום או אורנג'?
אורנג' וואלה או תפוז?
תפוז רולז! גיטרה או תופים?
אמ... גיטרה ספר או סרט?
כפי שכבר אמרתי, לא קראתי שום ספר חוץ מפוטר אז אין הרבה מה להשוות, אבל נראה לי סרט בכל זאת...

hen182

New member
here's mine

שם: חן גיל: כמעט 17 מיקום: ליד המחשב [בחור בנגב] בצפר: הבשור שיעור אהוב: מחשבים שיעור שנוא: ספרות סוג מוזיקה אהובה: פאנק, רוק0-פאנק, רוק להקה אהובה: בלינק , היהודים, לינקין פארק, פינצ', אירוסמית, רד הוט ציילי פפרס, וניקלבק זמר אהוב: האמ...בון ג'ובי זמרת אהובה: אורית שחף סוג סרטים אהוב: קומדיה \ אקשן \ מד"ב סרט אהוב: וואי...יש הרבה...אני חושב שאחי איפה האוטו שלך שחקן אהוב: ג'ים קארי שחקנית אהובה: לייב טילור סוג ספרים אהוב: רומנים? ספר אהוב: האמ? מנגן על כלי?: גיטרה חשמלית חוגים: גיטרה, חדר כושר אוהב לעשות בזמן הפנוי: לנגן, לראות טלוויזה, לנגן, במחשב.. השיר הכי אהוב: כל הדיסקרוגפיה של בלינק השיר הכי אהוב של בלינק: ^^ איך היכרת את בלינק?: הורדתי בטעות את דמאיט לפני 4 שנים והתאהבתי.:) את מי הכי אוהב: את אמא שלי מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 347376600 התעסוקה הכי גדולה על המחשב: אי סי קיו, האתר, טאבים.. כמה שעות ביום בערך על המחשב: 4 אתה בעוד פורומים?: יאפ איזה?: אירוסמית, היהודים, ושל האתר יש עוד שמות משתמש?:נופ איזה? (מציקה, הא?): נוןםםםםםםםםםםםםםםם יש לך פירסינגים?: נושא רגיש. שקט. איפה? (זה לא יגמר לעולםם): גם איפה אתה רוצה לעשות?(את הפירסינג!!):גם. יש לך קעקוע?: גם של מה ואיפה? (כאילו שלא ראיתם את זה בא..): גם איפה אתה רוצה לעשות? את הקעקעוע!!):גם אתר אהוב: www.blink182-israel.up.co.il [פרסום חבר'ה , פרסום] פורום אהוב: לא אוהב (; או מסנג'ר או אייסיקיו? איס יס או הוט : הוט קיץ או חורף? חוןרף שרה"ט או ה"פ? נונ פלאפון, סלקום או אורנג'? אורנג' וואלה או תפוז? תפוז יותר טעים גיטרה או תופים? גיטרההההה ספר או סרט? סרטט מאגניב לי..סיימתי...:) כאילו שמישהו יגיע לכאן בכלל \][==

F i s h B o n e

New member
שלי

שם:גיל גיל:15 וחצי מיקום:רחובות בצפר:דה שליט שיעור אהוב:אין.. שיעור שנוא:ה-כ-ל!!! סוג מוזיקה אהובה:פאנק רוק,רוק להקה אהובה:בלינק 182,לינקין פארק,לימפ ביצקיט,סאם 41,ניקלבאק ועוד... זמר אהוב:אין זמרת אהובה:אין סוג סרטים אהוב:אימה ומדע בידיוני סרט אהוב:חמש ילדות יפות שחקן אהוב: שחקנית אהובה: סוג ספרים אהוב:כמעט הכל ספר אהוב:חמש ילדות יפות מנגן על כלי?:לא,הלוואי.... חוגים:אין... אוהב לעשות בזמן הפנוי:לנסוע על רולר,לראות סרטים ולהיות עם חברים השיר הכי אהוב:Adam Song השיר הכי אהוב של בלינק:Adam Song איך היכרת את בלינק?:כיתה ז' הביאו לי מתנה את אחד הדיסקים את מי הכי אוהב:מארק מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:152666741 התעסוקה הכי גדולה על המחשב:אינטרנט כמה שעות ביום בערך על המחשב:3-4 אתה בעוד פורומים?:כן איזה?:קזינו והימורים,רולר וסקיטבורד יש עוד שמות משתמש?:לא איזה? (מציקה, הא?):אין.. יש לך פירסינגים?:לא איפה? (זה לא יגמר לעולםם):אין.. איפה אתה רוצה לעשות?(את הפירסינג!!):לא רוצה... יש לך קעקוע?:לא של מה ואיפה? (כאילו שלא ראיתם את זה בא..):אין..... איפה אתה רוצה לעשות? את הקעקעוע!!):על הכתף של דרקון אתר אהוב:תפוז פורום אהוב:בלינק 182 או מסנג'ר או אייסיקיו?איסיקיו יס או הוט?יש לי הוט אבל יס יותר טוב קיץ או חורף?חורף שרה"ט או ה"פ?שר הטבעות פלאפון, סלקום או אורנג'?אורנ'ד וואלה או תפוז?תפוז גיטרה או תופים?גיטרה ספר או סרט?סרט

RoyBlinkBoy

New member
ארוךך

שם: רועי גיל: 14 מיקום: הרצליה בצפר: הנגיד שיעור אהוב: חופשי שיעור שנוא: ארר יותר מדי.. אממ מדעים בגלל המורה סוג מוזיקה אהובה: פאנק הכי אבל פתוח לעוד מוזיקה.. רק לא מזרחית להקה אהובה: בלינק אפקורס זמר אהוב: אממ לא יודע.. טום ומארק חח זמרת אהובה: טום ומארק חח סוג סרטים אהוב: איי כל סוג כמעט אני מכורר סרט אהוב: קשה לי שחקן אהוב: ברוס וויליס רוברט דה נירו אל פצ'ינו ועודדדד שחקנית אהובה: אממ לא יודע סוג ספרים אהוב: לא קורא ספר אהוב: כשהייתי קטן הייתי מכור לצמרמורת מנגן על כלי?: גיטרה!! חוגים: כלוםם אוהב לעשות בזמן הפנוי: ביד חח גיטרה כדורגל חברים וכו' השיר הכי אהוב: קשהה אבל זה משו של בלינק השיר הכי אהוב של בלינק: סת'כלו מעל איך היכרת את בלינק?: ראיתי את הקליפ אדמס סונג שבהתחלה לא כל כך אהבתי ואז התחלתי להתמכר אליו ואז התמכרתי ללהקה את מי הכי אוהב: מבלינק כאילו? קשה מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לא זוכר.. כמעט לא נמצא בו התעסוקה הכי גדולה על המחשב: סקס חח סתם בלינק וטאבים לגיטרה כמה שעות ביום בערך על המחשב: אממ ממש לא מעט אבל לא נראה לי מספיקק כי הלימודים והכדורגל תופסים הרבה מקום אתה בעוד פורומים?: הישראלי של בלינק ובאחד של מנצ'סטר איזה?: אוי נו חח סת'כלו מעל יש עוד שמות משתמש?: כל מיני עם רוי-משו-בוי איזה? (מציקה, הא?): אררר.... יש לך פירסינגים?: לא איפה? (זה לא יגמר לעולםם): בתחת!! איפה אתה רוצה לעשות?(את הפירסינג!!): בתחת!! יש לך קעקוע?: בתחת!! חח לא של מה ואיפה? (כאילו שלא ראיתם את זה בא..): מתחיל להימאס איפה אתה רוצה לעשות? את הקעקעוע!!): איי אני רוצה כמה ביד אתר אהוב: בלינק הישראלי נראה לי אני הכי הרבה בו פורום אהוב: כנ"ל או מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר!! יס או הוט יס!! קיץ או חורף? אביב!! (אבל נגיד קיץ..) שרה"ט או ה"פ? לא יודע.. קראתי בכיתה ו' את כל הארבעה הראשונים של ה"פ אבל בעיקרון שניהם ממש כבר לא עושים לי את זה.. פלאפון, סלקום או אורנג'? אורנג'! וואלה או תפוז? נענע!! גיטרה או תופים? תופים סבבה גיטרה הרבה יותר!!! ספר או סרט? סרטטטטט שלמה או שלמה? שלמהההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo60.gif../images/Emo15.gif

שם: לוטם גיל: 14 מיקום: ת"א בצפר: עירוני א' שיעור אהוב: מגמה(פלסטית), היסטוריה שיעור שנוא: טימטומטיקה, פיסיקה, ביולוגיה סוג מוזיקה אהובה: פאנק-רוק להקה אהובה: ביטלס, כמובן, בלינק, אוונסנס זמר אהוב: ג'ון לנון נחשב? ואיימי לי וטום ומארק זמרת אהובה: איימי לי סוג סרטים אהוב: כלמיני סרט אהוב: שר הטבעות-אחוות הטבעת,ראיון עם הערפד, spirited away, מלך האריות שחקן אהוב: ג'וני דפ, בראד פיט שחקנית אהובה: לאדעת סוג ספרים אהוב: כלמיני ספר אהוב: שר הטבעות, ראיון עם הערפד מנגן על כלי?: קלרינט חוגים: שיעורי נגינה אוהב לעשות בזמן הפנוי: חברים, מוסיקה, ציור, דוליז, כלום השיר הכי אהוב: המון השיר הכי אהוב של בלינק: המון... I miss you, Down, Story of a lonely guy, feeling this, Whats my age again, Adam's song ועוד המון איך היכרת את בלינק?: חברות שלי התמכרו לI miss you ושרו את זה כל הזמן ואז התחלתי לאהוב אותם את בלינק, לא את חברות שלי >< את מי הכי אוהב: טום מסנג'ר: אין אייסיקיו: 296466140 התעסוקה הכי גדולה על המחשב: פיקסל ארט, תמונות, שירים, קליפים כמה שעות ביום בערך על המחשב: כמה שאפשר P: אתה בעוד פורומים?: דוליז, וקוראת בג'וני דפ, אורלנדו בלום, אלייז'ה ווד, ובראד פיט איזה?:בע יש עוד שמות משתמש?: לא איזה? (מציקה, הא?): בע יש לך פירסינגים?: חור אחד בכל אוזן, בינתיים....
איפה? (זה לא יגמר לעולםם): בע איפה אתה רוצה לעשות?(את הפירסינג!!): אני רוצה עוד חור באוזן, אבל בינתיים זהו.... יש לך קעקוע?: לא של מה ואיפה? (כאילו שלא ראיתם את זה בא..): בע איפה אתה רוצה לעשות? את הקעקעוע!!): לא ממש בא לי... אתר אהוב: לאדעת... פורום אהוב: דוליז או מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו יס או הוט: הוט קיץ או חורף? חורף! שרה"ט או ה"פ? שרה''ט פלאפון, סלקום או אורנג'? אורנג' וואלה או תפוז? תפוז גיטרה או תופים? גיטרה (הלוואי עלי...) ספר או סרט? אמ.. בד"כ סרט, אבל יש ספרים מדהימים (שרה''ט, ראיון עם הערפד....)

למעלה