מומלצי השבוע

pishkashit

New member
../images/Emo80.gifמומלצי השבוע../images/Emo80.gif

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)
מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע-
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
מסר לאומה-
לירון.

עעעעעעד אלייך.

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)? "אל המחט". מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה) "נצמד ללב", גלעד שגב תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- SMS קטן ב1 בלילה. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): i did all my best to smile.. משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "פעם היית צוהלת, תוססת"
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "האהבה נשארת", גלעד שגב משהו שהרס לכם את השבוע- כולו. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- חברה חוזרת מגרמניה, שיעור נהיגה ואולי תיאוריה, אולי הופעה של סינרגיה.. מסר לאומה- "אולי כל המילים לא בשבילי"..

נמ

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)- רק לנו מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)- פורטיסחרוף - מועדון החולמים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - לע.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- ווליום ת"א משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא עולה.. משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אם יש גן עדן (לא זוכרת של מי) משהו שהרס לכם את השבוע- התחיל שבוע חדש.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- בריחה לת"א.. מסר לאומה- תחיו את הרגע.

...

מה שיר השבוע שלכם (של שילה) ? האמת שאין. מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה) ? אני מאבד אותך בביצוע של ג'קו + נרדם על החולות. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע - סלקום ווליום והסמינר. משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה מקרב אל הסוף.." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):לא זוכרת:( סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מישהו לרוץ איתו. משהו שהרס לכם את השבוע- הוא, תוצאות הבגרויות וההפסד לבית"ר. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-לעבור תאוריה.:( מסר לאומה- תהנו :)

ADVAM4

New member
../images/Emo39.gif

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)-יום שישי מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)-מחכה לו-דנה ברגר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- \= אמממ משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תן לי קצת ממך..." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "תסתום את הפה חצוף חוצפן!" סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- \= משהו שהרס לכם את השבוע- ): כל יום לחזור מאוחר!!! אה?! אה?! משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- יום שישי את יודעתתתתתתתתת אוווווווווווווווווווה:) מסר לאומה- :)

יאללהבלאגן.

שיר השבוע, שילה: אל המחט. שיר השבוע, לא שילה: וואו, היו כל כך הרבה. hey- pixies. תמונה: אין דה דארק סייד אוף דה מסג'. משהואים שעשו את השבוע: אולפן, ידידות שהפכה לאמיתית גם מבחינתי. לא משפט, אבל בית: "לפעמים קירות חשופים זה מראה מלבב\ כמו מסך שקוף שמכסה את הפגמים\ חיוך שנטוע עד כאב\ בעולם המופלא ללא מילים\ כחול בעיניים זה מה שיש\ זה מה שיש..". נפתלי הדג- ברי סחרוף. משהו שהרס: שבוע לא משהו בכלל כעקרון. ואם אני אומרת... החל ממבחן במת' דרך הרגשה מחורבנת וחוסר זמן נשימה ועד לתזכורת שאני נקבה. משהו שאני מחכה: שיהיה לי כיף לגמרי. מסר לאומה- hey, been tring to meet you, mmm...

../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם (של שילה) - השיר שלך מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה) - שוב לא שקט תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע - הגדנ"ע משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): היית באה אלי, לא במקרה מסוממת משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ג'ער"ה 20 - ג'ער"ה משוגעים סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מישהו לרוץ איתו משהו שהרס לכם את השבוע- מסיבת חילוף (ג'ער"ה 20-21)
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- קוקה קולה לייב מסר לאומה-

למעלה