מומלצים 6.4

• פותח הנושא menl
  • פורסם בתאריך

menl

New member
הגורים ניצלו בזכות תנו לחיות לחיות!

סיפור מרגש מפורום זכויות בעלי חיים ששימש כבמה לקריאת לפעולה של פעילים. בברכה, מנשה

ה מוזה

New member
לחתוך בצל בלי ה ../images/Emo7.gif

אולי הבעיה הכי נפוצה אבל אף פעם לא מאוחר להציל עוד זוג עיניים בישראל לא מסוגלת לחתוך בצל בלי לצאת מכלל פעולה תוך דקה...אני נאלצת בצל אחד לחתוך בנגלות כי אני רצה לשטוף פנים ולהיצמד למגבת כל הזמן. אם מישהו חותך בצל ואני בסלון...הן מרגישות ניסיתי כבר הכל, אבל ממש הכול 1. לנשום מהפה (גם לאלנשום בכלל) 2. לעטות משקפיים 3. להחזיק מים בפה 4. להחזיק בשינים 2 גפרורים 5. להחזיק לחם בפה 6. לעטות מסיכת צלילה מלאה (מכסה עיניים, פה ואף) + שנורקל אם יש למישהו עוד רעיון...אודה אך למי שיתן רעיון שעובד...עוגת פרס למנצח!!! תרופות סבתא מוזמנים להציע עצות ורעיונות

אליק23

New member
בלוג חדש מומלץ

בלוג גוש קטיף מביא לכם ולכן את הקול האותנטי של תושבי גוש קטיף. בלי מסכות, בלי מסנני התקשורת, ישר ואמיתי. מסמך היסטורי ומרתק, מגוף ראשון. http://blog.tapuz.co.il/katif

מה עלינו לעשות כדי לחיות בכבוד

מה עלינו לעשות כדי לחיות בכבוד לחתום על המנשר: מה עלינו לעשות כדי לחיות בכבוד. דרישותינו, בסיסיות! אינן ניתנות למיקוח! במצב הנוכחי, חובה דחופה לשנות בנושאים האמורים. כל עוד אין שינוי הנדרשים למעלה - אין לראות בחוק לשוויון לאנשים עם מוגבלויות שהתקבל בכנסת - כשריר וקיים. ללא האמור לעיל, יש לראות בממסד כעושה צחוק מהחוק. על החתום: גולשי פורום זכויות ומוגבלות(נכים) בתפוז 286 אנא חתימתכם דרך הקישור בכחול למעלה (לא כאן ) למען שינוי רדיקאלי בזכויותינו. תודה. =================================== 4 שאלות ותשובות מאת: אריה מלך החיותו 04/04/05 | 12:35
למה זקוקים לפחות ל- 10,000 חתימות? כי כך אפשר להגיע לבג"צ ללא עלויות.
למה זה דחוף? כדי להספיק לפני שהכנסת תצא לפגרת הקיץ.
למה זה חשוב? כי לפי הנתונים הרשמיים, כ- 12% מאכלוסיה סובלים ממגבלויות שונות. כנראה, הנתון הזה גדול יותר, כי לא כל אחד פונה לביטוח הלאומי.
איפה חותמים? נכנסים לקישור ומגיבים למאמר. תודה לאריה מלך החיות מנהל פורום אשדוד 707 על הרעיון הנפלא. כל חתימה חשובה ביותר.

ה מוזה

New member
"את בת 30 רווקה"

"את בת 30 רווקה... אהבה עדיין לא היתה או שכן ולא יודעים מזה.. האושר למשפחה יהיה כשאת תתחתני... " מכתב שלא נשלח גם אתן שמעתן לא אחת את המשפט "בקרוב אצלך"? כל המשפחה רק מחכה להדפיס כבר את ההזמנה? מוזמנות/ים לקרוא ולהגיב

duduamar

New member
הכרתם באתר והיא עדיין פעילה שם...

הכרתם באתר היכרויות, יצאתם לדייט, היה ממש נפלא לדעתכם. כמובן שהקפאתם את הכרטיס שלכם באתר. למחרת אתם רואים שהיא לא נהגה כמותכם ועדיין פעילה באתר. מה זה אומר? מה עושים? כנסו ותגיבו
נ.ב.

mor141

New member
"העולם הכתום שלי" חדש ושווה לאללה

נפתח ב1.4.05 תיאור הבלוג: טוב אנשים! הבלוג הזה ידבר על החיים שלי בתור תלמידה בכתה ח`. על ע` אהוביייי, ה` ד` ול` החברות הכי טובות. על הפריקים של השכבה הצפונים והערסים הנשמות שלי!!!! הבלוג הכי ב-ס-ט ב-א-ר-ץ!! זה כאן!!! "העולם הכתום שלי" יראה לכם שלא הכל ורוד ושחור! יש גם אמצע והוא הכי "יופי טופי אחלה בחלה..." יאלללה אנשים ואנשות! בלי הרבה פוזות... כנסו ותהנו!! הכתובת: blog.tapuz.co.il/morr כנסו ותנו תגובות!!!

axnholic

New member
פרק סיום עונה

של הסידרה "כולם אוהבים את ריימונד". בואו לדון בפרק סיום עונה 8 של הסידרה. האם ההתנהגות של מארי הייתה מוצדקת? אהבתם את הדיאלוג הארוך בין ריימונד לרוברט? פורום "המשפחות של HOT3".

למעלה