תודה נשמה=]]]
ג גיימבוזית בדם New member 29/1/07 #15 ../images/Emo80.gifבבקשה יפות שיליי הכול למען הפורום 1417.. דילב מה עם החתימה את עובדת על זה?! אוהבת... שנינע
../images/Emo80.gifבבקשה יפות שיליי הכול למען הפורום 1417.. דילב מה עם החתימה את עובדת על זה?! אוהבת... שנינע
ד דילבושloveביחוש New member 29/1/07 #19 ../images/Emo15.gifחח לא..חסרות כמה תמונות... אני צריכהה לדעת אם פלורין מחליטהלהרוס ולא לתת תמונה :\ ועוד כמה בנות צריכות לתת תמונות.. חן לאב נולי חן לאב דמדם החתימה זה לא בעיה.. ברבע שעה אני עושה אבל לא היום
../images/Emo15.gifחח לא..חסרות כמה תמונות... אני צריכהה לדעת אם פלורין מחליטהלהרוס ולא לתת תמונה :\ ועוד כמה בנות צריכות לתת תמונות.. חן לאב נולי חן לאב דמדם החתימה זה לא בעיה.. ברבע שעה אני עושה אבל לא היום
מ מורן וספיר New member 29/1/07 #20 ../images/Emo187.gifאה אוקי... תקשיבי אולי תגידי לפלורין שתשלך לך תמונה באיסי? כי היא לא רוצה לשים פע בפורום....
../images/Emo187.gifאה אוקי... תקשיבי אולי תגידי לפלורין שתשלך לך תמונה באיסי? כי היא לא רוצה לשים פע בפורום....
ד דילבושloveביחוש New member 29/1/07 #23 ../images/Emo15.gif../images/Emo207.gifהודעה מאביאל../images/Emo30.gif המחשב שלו דפוק ולא ניכנס לו לפורום ... אז שלא תחשבו שהוא הזניח חח
../images/Emo15.gif../images/Emo207.gifהודעה מאביאל../images/Emo30.gif המחשב שלו דפוק ולא ניכנס לו לפורום ... אז שלא תחשבו שהוא הזניח חח
ד דילבושloveביחוש New member 29/1/07 #26 ../images/Emo15.gifחחח פוטנה חרמנית ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ס סתוונית סנדלר New member 29/1/07 #31 ../images/Emo118.gifטחח דילב ? מאיפה את יודעת שהוא לא יהיה כאן ?
ק קרניתוש LOVE ערנוש New member 29/1/07 #27 ../images/Emo214.gif|שבלול?|אני לא יכולה לראות את זהההההההההההההההה