הפעלה קצרה

• פותח הנושא Siren
  • פורסם בתאריך

Siren

New member
../images/Emo80.gif הפעלה קצרה../images/Emo80.gif

המילים קיילי ובלדה מעולם לא הלכו יחד. אם כבר אז קיילי היתה (ועדיין) ידועה בשירי פופ קיצביים ומעלה אנרגיה יותר מאשר משירים לשעת שינה. אם זאת, איזה שיר שקט מועדף עליכם?

p i n g o

New member
אני ממש לא מסכים איתך...

כמעט את כל השירים השקטים של קיילי אני אוהב! לדעתי גם דווקא בשירים האלה היא יכולה להוכיח את היכולות הקוליות שלה יותר טוב מבשירים הקצביים עתירי האפקטים
Dangerous Game Automatic Love Bittersweet Goodbye Where In The World Put Yourself In My Place האמא של הבלדות- Where The Wild Roses Grow ועוד כמה שלא עולים לי לראש עכשיו (כרגע התעוררתי
) ואני מתאר לעצמי ש-CIM לא נחשב שיר שקט

Siren

New member
אז כניראה ש...

לא הסברתי את עצמי נכון. כוונתי היתה שהאלבומים של קיילי מורכבים ברובם משירי קצב וחלקם הקטן (למשל: ב-LY יש נציגות אחת) משירים שקטים/בלדות. העובדה מתחזקת בבחירת הסינגלים שלה וקל להוכיח זאת ע"י מבט ברשימה שכתבת. עכשיו שהבהרתי את עצמי קצת יותר, אם הייתם צריכים לבחור שיר שקט אחד שחביב עליכם במיוחד, איזה שיר הייתם בוחרים?

p i n g o

New member
שאלה קשה....

Dangerous Game או Where The Wild Roses Grow
אני לא יכול לבחור.... כולם יפים!!!!

tatababa

New member
כעיקרון אתה צודק להוציא אלבום אחד

Kylie Minogue - הוא מלא בלדות ושירי מיד-טמפו וצ'יל-אאוט יותר מאשר קצביים. בכל אופן, הבלדה האהובה עלי היא או Finer Feelings BIR 12" Mix או Dreams...

אני כ''כ מסכימה איתך! roses ממש

נהדר כמו שאמרנוכ בר מיליון פעם והסכמנו אחד עם השני
ממש האמא של הבלדות-אינדיד! ובטרסוויט גודביי נחמד מאוד אבל אני לא מקשיבה לו הרבה....אבל אני עדיין אוהבת אותו מאוד וput yourself...? ממש מצוין!!!!!!!!!!!!!!אני מעדיפה את כול הסגנונות של קיילי כול שיר ושיר יש לי כמה אהבות ובגלל זה אני כ''כ אוהבת את קיילי כי יש לה כמה סוגי מוזיקה לא רק פופ קיצבי גם בלדות ועוד סוגים......זו הסיבה שאני אוהבת אותה אני לא קבועה על סוג אחד של מוזיקה(וגם היא לא)

Siren

New member
בחירה ביזארית

אבל מאז ומתמיד אהבתי את: If you were with me now ואת Bittersweet Goodbye

p i n g o

New member
אוף גם את זה שכחתי ../images/Emo6.gif

נו בקיצור אני אוהב את כולם!!! ואני מת על IYWWMN!!!

למעלה