גיאצ´וק..אתה משועמם אה?
M MARMELAD New member 27/4/02 #31 הלוואי שהייתי משועמם ../images/Emo6.gif אנ יבדכאון טרום טיסה אז החלטתי להעסיק את עצמי בשיפוצים בפורום.... ודווקא אז האדמין התקלקל
הלוואי שהייתי משועמם ../images/Emo6.gif אנ יבדכאון טרום טיסה אז החלטתי להעסיק את עצמי בשיפוצים בפורום.... ודווקא אז האדמין התקלקל
ל לירוי25 New member 28/4/02 #38 עזוב אותך מדכאון כפרה! לא חבל על האנרגיה שאתה משקיע בו? אתה נוסע עוד מעט לעשות חיים משוגעים! להכיר אנשים חדשים! לטייל, לבלות, לרקוד ולעשות הרבה סקס!! (עם קונדום!)
עזוב אותך מדכאון כפרה! לא חבל על האנרגיה שאתה משקיע בו? אתה נוסע עוד מעט לעשות חיים משוגעים! להכיר אנשים חדשים! לטייל, לבלות, לרקוד ולעשות הרבה סקס!! (עם קונדום!)
B BlueCat New member 25/4/02 #10 מדהימים אותי כל פעם מחדש... ... Abercrombie & Fitch האלה... יש להם אתר מצויין רק שהוא לא ממש מפרסם אופנה אלא יותר את הדוגמנים (ואולי זה יותר טוב)...
מדהימים אותי כל פעם מחדש... ... Abercrombie & Fitch האלה... יש להם אתר מצויין רק שהוא לא ממש מפרסם אופנה אלא יותר את הדוגמנים (ואולי זה יותר טוב)...
A A n g e l D u s t New member 25/4/02 #7 ../images/Emo12.gif סתם. הנה עוד אחת, שי לחג (ל"ג בעומר לא? אם מישהו לא אוהב הוא מוזמן לשרוף)
A A n g e l D u s t New member 25/4/02 #8 ../images/Emo12.gif סתם. הנה עוד אחת, שי לחג (ל"ג בעומר לא? אם מישהו לא אוהב הוא מוזמן לשרוף)
A A n g e l D u s t New member 26/4/02 #11 תגידו לי למה לעזאזל עוד לא פתחתם גלריה של ג´ארד ליטו אה?????? באותה הזדמנות הרשו לי להמליץ לכם על PANIC ROOM סרט מעולה!!!
תגידו לי למה לעזאזל עוד לא פתחתם גלריה של ג´ארד ליטו אה?????? באותה הזדמנות הרשו לי להמליץ לכם על PANIC ROOM סרט מעולה!!!
A *alin* New member 28/4/02 #40 אבל אבל אבל! הלכתי כי ראיתי שהוא מופיע שם וכל כך שמחתי!!! כי הוא כזה מדהים אבל אני לא מבינה את מי הוא אמור לשחק... כאילו את השחור?
אבל אבל אבל! הלכתי כי ראיתי שהוא מופיע שם וכל כך שמחתי!!! כי הוא כזה מדהים אבל אני לא מבינה את מי הוא אמור לשחק... כאילו את השחור?
ל לָנָה New member 28/4/02 #33 מה עם הכוכב החתיך מהסידרה סמולוויל? הוא משחק את קלארק קנט בסידרה ימי חמישי, ערוץ 3, 21:15