ג´פה הפרה

../images/Emo80.gifג´פה הפרה

אני לא מדבר פה על שם חדש לקדושה שבפרות מומולינה
אלא למפחידה שביניהן- ג´פה. ג´פה היא מזכירת בית הספר שלי...אני קורא לה ג´פה כי זה הרבה יותר מתאים לה לדעתי. מזאת אומרת לא נותנת לי את הציון בגרות שלי בתקשורת?!?!?!?!? שרל´ה אמרה שקיבלתי מעל 90!! מגיע לי לדעת!! בגרות פנימית, אני רוצה את התוצאות..... מרשעת.... טוב חברים יקרים, מכאן אנחנו לומדים שכשאנחנו לא מביאים למזכירה של בית הספר שווארמה אנחנו לא נקבל ממנה יחס מיוחד(מיוחד בצורה של לתת תוצאות של בגרויות).... אוי ג´פה ג´פפה אילו רק יכול להיות קצת יותר כמו מומולינה
Cow Power!!!!!(גרסת מומולינה
לGirl Power של הספייס גירלז)

RedRose

New member
אוי, אצלנו יש מזכירות ממש בסדר<!>

כאילו, הן ממש נחמדות.. חלקן, יש אחת במזכירות תלמידים..
גועל נפש.. ויש אחת עם קול צרוד כזה, קול כזה שבא אחרי 50 שנה של סיגריות.. יאק
(עוד סיבה שאני לא מעשן..) אבל בעיקרון רובן בסוודר גמור

MARMELAD

New member
מזכירות זה שיגי

אני תמיד הייתי איכשהו מתחבר למזכירות בבי"ס ומרכל איתן בהפסקות. זה תמיד עזר לי כשהיו לי בעיות עם מורים (ריקי, תגידי לה!)

9סנורקה9

New member
הספרניות שלנו....

סטלה בסדר. אבל רותי פטפטנית, לא נותנת לך מנוח (או ללמוד). היא תמצא נושא ותתחיל לספר לך את תולדותיו מאז ימי קדם. האמת, עם עבודה בשמונה וחצי בבוקר עד עשר בלילה, אולי גם אני הייתי מפטפטת עם תלמידים בקול שמעיר את כל הישנונים בספריה (מה שמעלה בי את השאלה למה אנשים מעירים אותי כשאני נרדמת בספריה??? כל כך רע לכם שאני בעולם הנפלא של החלומות?). וקשרים טובים תמיד עוזרים- כנראה שאני היחידה שמותר לה להוציא ספרי עיון אל מחוץ לספריה, לצלם במזכירות הראשית.

לנו בבית ספר יש לא פחות מ8 ספרניות.

מה לעשות ככה זה שלומדים בבית ספר של 3800 תלמידים.. יש אחת שהיא ממש מלאך ואפילו שהחזרתי ספר אחרי חודשיים מהמועד האחרון היא נתנה לי להשאיל עוד אחד ואפילו שאלה אותי אם נהנתי מהספר הקודם.. וכול השאר הן מפלצות זקנות עם זקן כול מה שהן יודעות לעשות זה לצעוק "שששששש!" וזהו.. טוף בי

BlueCat

New member
חחח...אנחנו בקושי 500!../images/Emo6.gif

ואני מדבר איתך על כיתות ז´-י"ב. כולל. יוצא שיש אחלה קשרים עם כולם, לא רק עם מי שבשכבה שלך... אה, וגם אצלנו יש די הרבה ספרניות מגעילות. אבל יש כמה נחמדות.

אני אנצח את רובכם

אני לומד בעמל
כמה נורא המצב יכול להיות כשאתה לומד בעמל?!- יותר מבשאר המקומות

למעלה