בנות כנסו כולם!!!!!!

../images/Emo80.gifבנות כנסו כולם!!!!!!

תקשיבו..... היום דברתי עם פלורין באיסי והיא אמרה לי משווו....... אחריזהה דברנו ודברנו ואז אני הלכתייי אחריזה היא מתקשרת אלי ואומרת לי משוו שקשור למה שהיא אמרה לי באיסי ואתם לא יודעות מה קרה לההה איזה כיף לה משולמת שלי...... בקיצור היא אמרה לי לא לתת שמץ של רמז או משו על מה שיש לה להגיד על מה שקרה לה... היום! היר רק אמרה לי להגיד לכם שיש לה משו חשוב להגיד לכם!!! אז חכו במתח וסבלנות חעחעחע אני יודעת ראשונה נענענענענ חחח סתםםםם וגם יכול להיות שיהיה משו גם לייי ואני מזה מתרגשת אתם לא יודעתתתתת הקיצר חכו לה היא בחוג:) לוב יו יפות שלי..........

../images/Emo20.gifהיאא התקשרה לדילב

ואני הייתי עם דילב והיא סיפרה לי.. אבלל הפתעה לכולם אהה ויכולת לנצל''ש או משו כזהה סתם פתחת הודעה חדשהה ! ביי ערב טוב וצפייה נעיימהה עוד מעט להלהל :p נופריי

../images/Emo80.gifאה חחחח....

היא יתקשרה עליכם גם??חחחחחחח לא לגלות כלום וחוץ מיזה היא אמרה לי לפתוחח נענענענענ אני יעשה מה שבא לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (זאת ספירLOVEגיימבויז)אצל מורן חחחחחחחחחחחח נפור ישמנההה שתקי תפהההה חחח זוכרת היום אביחי ערבי שמן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דילב תהרוג אותייי ואת עוד תשלמי על מה שאמרת לאדם חכי תרא ייי חחחחחחחחחחחחחחחח לוב יו:)

|פרנ|חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואי את קורעת אותי אני על הריצפה חח מידה כנגד מידה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נבלה שלי....

כנסי שחפושלי...........

מאיפה לך??חחחחחח את עוד תדעי ממיי אל תמציאי דברים חחחח חולה עליך יפשלי:)

שחףףףףףףףף באלי להתקשר אלייך

התמכרתיי!! כל השבוע לא שמעתי ממך.. אני מתקשרת ועינאל מה?!! חחחחחח

כןן היום יום יום יום!!

וככה גם קצת נרכל על בני סלעע הדפוק הכלב בן _כלום_ אני לא רוצה לקלל את ההורים שלו שהם כלבים כי הם נורמליםם הם לא אשמים שיצא להם ילד כזה סוטה!!!

כןן היום יום יום יום!!

וככה גם קצת נרכל על בני סלעע הדפוק הכלב בן _כלום_ אני לא רוצה לקלל את ההורים שלו שהם כלבים כי הם נורמליםם הם לא אשמים שיצא להם ילד כזה סוטה!!!

../images/Emo80.gifכה אה חחחחחחחח

נונע לא תדעי ישמנה חחחחחחחחחחח חכי בסבלננות:)חולה עליךךך

אני חושבת שהיא סיפרה לי גם..

אבל כבר ניראה....אם זה מה שאני חושבת..ואם זה זה אז אני שמחה מאד בישבילה.....שיהיה לכולן בוקר טוב והמשך יום נעים מריה סנדלר.

../images/Emo55.gif מישהו יכול להגיד לנו מה

הולך!?!?!! חחחח טוב נו שיהיה.. רק שפלורין תגיד כבר מה קרה!!! אני בלחץץץץץץ

למעלה