???

כנסוו דחוףף!!!../images/Emo8.gif

קראתי בעיתון ראש 1 שניק וארון קרטר הולכים להוציא סדרת ריאלטי שתספר על המשפחה שלהם כי הם ועוד 3 האחיות שלהם מסוכסכים עם אמא שלהם!!!!! סוףף סוףףףףףףף......אני יראה את ניק קרטר היפה שלי בטלוויזיה!!!

זה נכון ../images/Emo70.gif

אבל לא נראה לי שהתוכנית תגיע לארץ ואם כן אז יהיה עוד המון זמן
בכל אופן את תוכלי (כשהתוכנית תתחיל בארה"ב) להוריד אותה מהאתר Not-Like-You , אבל בינתיים להתעזר בסבלנות
אהה ועוד משהו - ברוכה הבאה
ששכחתי להזכיר שמי מאורה ואני בת 21 מרחובות
אני מאחלת לך השתלבות נעימה
ודרך אדב , ספרי עוד על עצמך

Blank Smile

New member
זה לא צ'אט פה..

וכל הודעה חדשה שאת פותחת דוחקת הודעות אחרות לדף הקודם.. עשי טובה, שרשרי את ההודעות שלך אחת לשנייה ע"י לחיצה 'הוספת תגובה/הוספת תגובה מהירה' להודעות שלך או להודעה שאת רוצה להגיב אליה..

עדידי15

New member
מתוקתי.../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

בבקשה תשרשרי את ההודעות שלך להודעה אחת. לא לפתוח כל שנייה הודעה חדשה ובטח לא על נושאים סתמיים.

Conviction

New member
קודם כל, ברוכה הבאה. ../images/Emo24.gif

אני רק רוצה לחזק את מה שאמרו פה חברות הפורום.
בבקשה השתדלי לא לפתוח הודעות חדשות על כל דבר. [הודעה חדשה = הודעה שכדי לשלוח אותה את לוחצת על "הוספת הודעה" למעלה. כמו שאת עשית.] * הודעה חדשה נקראת גם שרשור חדש. במקום לפתוח הודעה חדשה, שרשרי את ההודעות שלך אחת לשניה [במקום לשלוח אותן ככמה הודעות נפרדות]. בנוסף, אפשר לנצל שרשור קיים ולא פעיל. [ובנושא ההודעה רשמי "נצל"ש", שזה אומר ניצול שרשור]. הנה הסבר יותר מפורט על איך לשרשר [לשרשר = להגיב בפורומים כמו שנהוג, כדי לשמור על הסדר]
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=944&a=52983&c=5667&sc=0&ssc=0

Shiri from the block

Active member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif אני לא מטבריה אבל הייתי שם בסופשבוע שהיה../images/Emo12.gif היינו בחוץ לבנון.. היה נחמד../images/Emo3.gif

../images/Emo53.gif!!!!!

מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג או להוריד קליפים של הבקסטריט בויז??! כי חיפשתי במלא אתרים ולא מצאתי....

Shiri from the block

Active member
לא לא אסור לדבר על ההורדה עצמה, או משו כזה.. אבל מותר להגיד את שמות התוכנות../images/Emo12.gif ככה הבנתי לפחות מפורומים אחרים..

למעלה