אמממ *מוריד את ה../images/Emo41.gif

משקפי שמש*.. תקשיבי לי ילדה! לא מתחצפים למבוגרים ממך! חחח שכחנו להזכיר לך שאת גם צריכה לעבור מבחן בסימית שבעל פה! 1.קומנדזננה_______________ 2.טאטאלו__________________ 3.איידננה לה מדנן?___________________ 4.הופיי מינה לה קלה!_________________ 5.פיפינה!___________________ 6.קומננדזנה_____________ (שונה משאלה מספר 1) 7.נאפו, ניפיט נאפו צ'יפ______________ 8.מיי וודזנה!___________________ 9.טג טג___________________ 10.סולסול_________________

מורידה את ה../images/Emo41.gif

1. למה אתה חושב שאני ילדה? 2. למה לך מותר להתחצף
ולאחרים לא?! 3. קודם נראה שאתה יודע את השאלות לתשובות שלך ואז נדבר

drunky

New member
הלו../images/Emo70.gif תרגיעי../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif

אה.... את צריכה לעבור את המבחן... כמובן לא לענות בפורום אלא לשלוח לנילס או למנהל הפורום שלנו עמוס (איפה הוא ד"א...) במסר אישי, ואם תעני נכונה על כל התשובות (עם אפשרות לטעות 1 בלבד
) אז תוכלי להמשיך בסדרת המבחנים של קבלת הפורום... אין לך מה לחפש בפורום את שאלוני הכניסה בהיסטוריה של הפורום כי עמוס מוחק את כל ההודעות של אותם משתמשים חדשים והם יכולים להתחיל לכתוב בפורום רק לאחר שעברו את כל המבחנים... לכן כל הודעה שאת כותבת עכשיו תימחק בקרוב... כולל השאלון שנילס הציג בפנייך.... תגידי תודה שעדיין לא מחקו את ההודעות שלך... כי זה אסור... אבל זה רק בגלל שעמוס לא נמצא כאן עכשיו... אם לא אז ממזמן היית פותחת את מילון אבן סימסאן כדי לפענח את המילים בשפה הסימית... טוב בהצלחה במבחנים... ביי

../images/Emo13.gif

ככה הכל בצחוק
ואם אתם רציניים בקשר למבחן הזה אז סליחה אבל אין לי זמן (זה לא אישי) וגם אתה לא חייב לנסות ל"הפחיד"כל אחד אם הוא אומר משהו שאתה לא אוהב אז ביי
ומה שאני כותבת זה לא בשביל להיות רעה אליך או למישהו אחר זה בצחוק

double O S

New member
מישהו יענה על זה../images/Emo35.gif

בוא ננסה: 1. קומנדזננה: בורכה הבאה או מתי שהם נפגשים 2. מוכר לי אבל אני לא זוכר...אולי זאת השעה... 3. שיט! אני בטוח זוכר את זה!!! נו נו....לא וזכר אוף! 4. מתי שאין להם fun 5.או שזה מתי שאין fun
דרך אגב, זה לא הולך ככה: פיפינה הולה קי קי קילה ואז זה כשאין comfort אולי...... 6.מה שונה בזה
אולי כשהם נפרדים
כי גם אז יש 7............ 8........... 9. כשהם הולכים לעבודה או לבית סםר 10. כנ"ל אני מצטער שלא עניתי על הכל אבל פשוט שחכתי חלק ואני גם...היי! תודירו את הגרזן! לא! לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 לא...................................

עמוס אני ...

פשוט עצוב!
לי לא נתת בלונים וחיבוק כשבאתי לפורום! אפחד לא התייחס אליי! ושלא לדבר על פרחים... אפילו ברוך הבא נילס לא אמרת לי!! תדע לך שזאת חוויה פוסט-טראומטית בשבילי ובגללך אני מתאכזר לסימים! במקום לחיות וחוויות אני בהזיות ולא להיות! בעעעעעעעעעעעעעע אחחחחח קיבלתי מכה בביצים! לפחות תתן לי נשיקה איפה שכואב!

מעולם לא רשמת הודעת הצטרפות... ../images/Emo2.gif

זו הודעתך הראשונה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=577&msgid=7211545 אני רושם "ברוך הבא" רק עבור מי שמצטרף באופן רשמי לפורום ולא לכל מי שכותב כאן בטופן חד- פעמי. בכל מקרה, בשבילך, ברוך הבא!

double O S

New member
אני לא זוכר אם רשמתי הודעה

שאני נכנסתי אבל אני כמעט זוכר שעשיתי את זה כאן מתישהו.......

למעלה