one way to china

mingbai

New member
../images/Emo8.gifone way to china

אז בשעה טובה ומוצלחת אני נוסעת סוף סוף להמשיך לימודי בסין, יונאן. כשהתייעצתי עם יודעי דבר נאמר לי שאין בעיה להכנס לסין עם כרטיס בכיוון אחד, אך כשניסיתי להזמין כרטיס, הסוכנת שלי אמרה שממש עושים בעיות ולא כדאי לי לקחת סיכון. אין לי מושג מתי ואם אני חוזרת אז לא ממש מתחשק לי כרטיס חזרה, אז אני שואלת בעצתכם.. כמו כן אם יש לכם כל טיפ שהוא לגבי קונמינג, כמו- אזורים מומלצים להשכרת דירה (לא שותפים), אופציות לעבודה, המלצה על מקום ללמוד (מתלבטת בין הנורמל ליונאן יוניברסיטי), או כל המלצה שהיא, אני יותר מאשמח.

dod_basim

New member
שאני נכנסתי לסין דרך קונמינג ב2006 לא הייתה

שום בעייה, היה לי רק כרטיס כניסה ו-ויזה לחודשיים. לא שאלו אותי דבר, טסתי דרך בנגקוק ולא שאלו אותי דבר בהמראה ובנחיתה שם. ידעתי שאם יעלו בעיות אני אגיד שאני יוצא מסין דרך הונג-קונג ולא דרך טיסה. אני משער שהסוכנת פשוט מנסה למכור לך כרטיס חזרה. לכמה זמן את נוסעת? את קונגמינג אני לא מכיר מלבד הטיול שלי שם אז קצת קשה לי להמליץ לך... בכל אופן אשמח את תוכלי לשתף אותנו ברגע שדברים יסתדרו. מה את רוצה ללמוד שם? בהצלחה רבה באסים

mingbai

New member
הי באסים

מתכננת לנסוע בפברואר לסמסטר או שניים לפחות באוניברסיטה ולחדד את הסינית העלובה שלי. אשלח רשמים זה בטוח. תודה על התגובה.

למעלה