סברס , אפשר עוד מכם ? תודה ..
A assafp27 New member 17/12/05 #26 ../images/Emo188.gifברקים במערב - אזור זיכרון רחוק מאוד וכמעט אי אפשר לצלם
T TheChessMaster New member 17/12/05 #30 תראו תצ"ל עדכני משהו מתקרב למרכז: תראו תגוש האפור מול המרכז. לא הלבן עם הברקים. האפור יותר. מקודם הוא היה בתצ"ל יותר רחוק ועכשיו טיפה הדרים ונע מזרחה. נראה לי הוא יכול להמטיר גשם לא רע במרכז. לא ברקים אולי אבל גשם כן. צריך לעקוב.
תראו תצ"ל עדכני משהו מתקרב למרכז: תראו תגוש האפור מול המרכז. לא הלבן עם הברקים. האפור יותר. מקודם הוא היה בתצ"ל יותר רחוק ועכשיו טיפה הדרים ונע מזרחה. נראה לי הוא יכול להמטיר גשם לא רע במרכז. לא ברקים אולי אבל גשם כן. צריך לעקוב.
supercellstorm New member 17/12/05 #33 יש לי תחושה שהרכיב דרומי כמעט לחלוטין- הגוש שהיה מול אשקלון (ונראה כאילו יכול לפגוע באזור רחובות/ראשון/ת"א נמצא רק מול נתניה-זכרון.
יש לי תחושה שהרכיב דרומי כמעט לחלוטין- הגוש שהיה מול אשקלון (ונראה כאילו יכול לפגוע באזור רחובות/ראשון/ת"א נמצא רק מול נתניה-זכרון.
י יוטו New member 17/12/05 #38 נראה לי זה בכלל לא יכנס לשום מקום בארץ , אפילו לא לצפון. זה עף צפונה בקו ישר ..
supercellstorm New member 17/12/05 #37 חזית עננים מרשימה-אבל כאילו יש רוחות מזרחיות מעל היבשה שמונעות כניסה של ס"ר!