שלום! רק הצטרפתי!

soul fingers

New member
../images/Emo8.gifשלום! רק הצטרפתי!

שלום לכולם! קוראים לי יפעת, ורק עכשיו גיליתי את הפורום הזה. הייתי ביום חמישי בהופעה של אלניס מוריסט בבון, גרמניה, והתמונות שצילמתי אמורות להיות מפותחות בעוד כמה ימים. כשיהיו לי את התמונות, אני אסרוק אותן ואראה לכולם.

moriss

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אנחנו שמחים שהצתרפת אלינו, את מוזמנת כבר להוסיף הסבר שלך לשיר של אלאניס בשירשור של הפירושים ו\או לספר לנו איך הכרת את אלאניס והדיסק האהוב, שיר אהוב, כדי שנדע עלייך בערך מה שאנחנו יודעים על רוב האנשים בפורום. בכל מקרה, גם אם לא תעשי את זה, אני בטוח שיהיה לך כיף פה, כי כולם פה מאוד:)X 100) נחמדים ואדיבים פה. ושוב ברוכה הבאה

Rוית

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

איזה כיף לך היית בהופעה של אלאניס! אם תוכלי להעלות את התמונות לפורום נשמח

j u n k

New member
את מוזמנת להעביר חוויות מההופעה!

אגב יש לי תמונות מאותה הופעה- צייצי אם בא לך לראות אותן. וברוכה הבאה.

שלום לך!

דבר ראשון ברוכה הבאה! דבר שני אני (ועוד הרבה אנשים פה) אשמח אם תפרסמי תמונות ממהופעה ותספרי חוויות!! שמעתי רק דברים טובים על ההופעה בגרמניה וגם הרשימת שירים שהיא שרה נראת פיצוץ תהני לך

נריה פי

New member
ברוכה הבאה!!!

מקווה שתהני פה... (אני נהינת מאוד!) ושתפי אותנו בחוויות ממהופעה!!! (איזה כייף לך! גם אני רוצה ללכת להופעה שלה!!!!!)

AlanisJunkie

New member
היי יפעת!! כנסי דחוף!

ברוכה הבאה, דבר ראשון. דבר שני, האם זו אותה יפעת שלפני איזה קצת למעלה משלוש שנים הציעה לי את עזרתה ("יש לי מלא חומר נדיר על אלאניס!") בבניית האתר הישראלי? אם כן, מה לקח לך כל כל הרבה זמן להצטרף?

AlanisJunkie

New member
לא נורא. בכל מקרה את נראית לנו...

אחלה! אני צודק? ודרך אגב, לא בשירשור הנכון, אבל שיר מהמם כתבת. וזה בשבילך
.

למעלה