שלום לכולם

סמדרמשה

New member
../images/Emo8.gif שלום לכולם

שלום, שמי סמדר משה ואני חדשה כאן לפי מה שקראתי יש כאן חבר'ה נחמדים מאוד אז נעים לי מאוד. אני 1.82 ושוקלת 74 לא שמנה אבל גם לא קטנה במיוחד, אני כל הזמן מנסה לעשות דיאטה וספורט אבל: א. אני לא יכולה לחיות בלי פחמימות שום דבר לא משביע אותי למעט פחמימות. ב. אני כל הזמן מתכננת להתחיל לעשות ספורט אבל תמיד דוחה מקוצר זמן.ומחוסר מוטיבציה האם אתם מכירים דיאטות שכוללות פחמימות ושרמת הירידה במשקל איטית אמנם אבל בטוחה. מה עושים עם המוטיבציה לצאת ולעשות הליכה או ספורט אחר. תודה על כל יעוץ שיגיע, סמדר

שלום סמדר

הערה קטנה לפני שמתחילים: יו... אני גם רוצה גובה כזה... בעלי 1.97 ואני גמדונת... (1.64...
). א. פחמימה היא חלק מ3 אבות המזון העיקריים: חלבון, פחמימה, שומן. (כן, שומן זה אב מזון... גם אני הרמתי גבה בהתחלה
) בלי פחמימות אין קיום לגוף. פחמימות נדרשות לגוף לבניתו וכאנרגיה הכי זמינה לגוף. בעצם כמו הדלק שלנו. תשמחי לשמוע גם שהקלוריות שלנו צריכות להגיע כ60% מפחמימות. בגרם של פחמימה יש 4 קלוריות ופחמימות נחלקות לפשוטות (סוכר פשוט, מוצרים מקמח לבן, פירות) ומורכבות (אורז מלא, מוצרים מקמח מלא, דגנים מלאים). פחמימות מורכבות ברובן מעלות לאט את הסוכר בדם, פחמימות פשוטות מזניקות אותו מעלה ומיד צונח. לכן כשאוכלים פשוטות - רעבים מהר. כשאוכלים מורכבות לעומת זאת, הסוכר עולה בהדרגה ויורד בהדרגה והגוף שבע לאורך זמן. ב. פעילות גופנית היא הכרח לאורח חיים בריא ואי אפשר בלעדיה... צריך לסגל אותה כחלק מהחיים. מוטיבציה? לי את הדחיפה הראשונית נתן המאמן שלי. מאמן טוב - מאמן לחיים. בכל אופן, כשאדם נמצא במסגרת תומכת (חוג, מכון) שם הוא יכול למצוא תשובות וכתף, זה מאוד מעורר מוטיבציה. ג. דיאטה היא הדבר הכי אישי ולא קולקטיבי. הגוף שלך הוא לא שלי ולא של אחרים ולכן הוא יכול להגיב אחרת לדיאטה זאת או אחרת. לכן, אין מנוס מלהרכיב אותה באופן אישי עם איש מקצוע וללמוד על גופך מה יותר ופחות טוב בשבילו.

למעלה