שלום אנשושים, מה שלומכם?
ש ש י ר א ל New member 9/10/02 #5 ../images/Emo8.gifהכול עניין.. של התאמה , בוא ספר לי עליך קצת אני בטוחה שאמצע את הדבר המתאים במיוחד לך!!
../images/Emo8.gifהכול עניין.. של התאמה , בוא ספר לי עליך קצת אני בטוחה שאמצע את הדבר המתאים במיוחד לך!!
G Gaus New member 9/10/02 #8 אז בכל זאת.. יש לך מה למכור לי... וזה עוד לפני שדיברנו על הסחורה האמיתי...
ש ש י ר א ל New member 9/10/02 #9 תמיד יש מה... שוב פעם אני יכולה להתאים לך את הדבר שמתאים רק לך וזה כול "הסחורה" האמיתית..
ל לילו השטנית השומרת New member 9/10/02 #10 שיראל??????? >_< לאן נעלמת לי ילדונת!?!?!?!??!?!?!? כל פעם ב-20 שנה את פה אני כבר נשואה +2 וגרושה 3 פעמים!! איפה את יא שרוטה שלי?????????? אעעעעעעעעעעעעע!!!
שיראל??????? >_< לאן נעלמת לי ילדונת!?!?!?!??!?!?!? כל פעם ב-20 שנה את פה אני כבר נשואה +2 וגרושה 3 פעמים!! איפה את יא שרוטה שלי?????????? אעעעעעעעעעעעעע!!!
מ משיייי New member 9/10/02 #12 אמממממ אני אישית עייפה מתה אבל נהנת מהעבודה החדשה אז המשך הצלחה לכולם אוף ושיבוא כבר החופשששששששש חיחיחיחיחיחי
אמממממ אני אישית עייפה מתה אבל נהנת מהעבודה החדשה אז המשך הצלחה לכולם אוף ושיבוא כבר החופשששששששש חיחיחיחיחיחי