שבתות משגעות

ליאורה40

New member
../images/Emo8.gifשבתות משגעות

היי לכולם ולכולן בעיקר... יש לי שאלה: האם אתן מרגישות בשבת שאתן עובדות "רגיל" כלומר, שהילדים מתזזים אותכם? אני "מתה" קצת לנוח, אבל בכל יום שישי שגם בו אני עובדת, אני יודעת שהשבת תהיה מעייפת נורא! אני ממש כמו משרתת של הילדים(שיהיו בריאים). כל הזמן צריך לעשות להם אוכל,להלביש, ממתקים, לצאת איתם וכו'. די, אין לי כוח! גם לעבדים בזמנים עברו, היו פה ושם הפסקות לא???

ליאת +

New member
יש שבתות ויש שבתות...

יש שבתות שאחריהן יום ראשון בעבודה נראה כמו פיקניק- לפחות לא צריך לבשל/להחליף/לנגב מיץ פטל מהרצפה... אבל יש גם שבתות "טובות". אצלנו (ילד אחד, בן 4) בד"כ המפתח הוא תיכנון מוקדם- שתהיה מראש תוכנית אחת ליציאה מחוץ לבית. לא חייב להיות משהו רחוק או אמבציוני כמו טיפוס על המצדה בשש בבוקר... מספיקה קביעה מראש עם חבר (של הילד) או חברים (שלנו), ביקור אצל סבתא, מפגש עם בנות הדוד. בצוק העיתים- נכנסים לאוטו ונוסעים לת"א לאכול גלידה/לשתות קפה. בצוק העיתים עוד יותר- גם גלידה בשקל תשעים בקניון הסמוך נחשבת ל"יציאה"... ועוד אלמנט חשוב- תמרון בין ההורים .זה מאוד מקסים לחשוב שנבלה את כל השבת ביחד כמשפחה אחת, אבל בתכל'ס אם עושים מעט החלפות ותורניות בין ההורים אז אין סיבה שכל אחד מההורים לא יקבל כשעתיים-שלוש של שקט כדי להרגיש "בן-אדם".

למעלה