שאלה..

dani 182

New member
../images/Emo8.gifשאלה..

שלום לכולם רצית לשאול עם מישהו מוכן לרשום פה את כל הקליפים שיש לגוד.. ואיזה קליפ אתם הכי אוהבים.? תודה!

EleVaTioN

New member
Nמ אז ככה../images/Emo129.gif

little things הראשון שלהם אם אינני טועה the click שזה השיר נושא של אנדרגריידס התוכנית המצויירת הזו festival song שזה מהופעות שלהם והכל
motivation proclamation בסרט "קטע מהסרטים" (not another teen movie) יש את השירים האלה :If You Leave Footloose I Want Candy Put Your Hand On My Shoulder הם הופיעו בסרט יש כמובן את lifestyles of the rich and famous the young and the hopeless boys and girls hold on predictable וזהו ויש כמה קליפים של להקות אחרות שבנג'ואל הופיעו בהם כמו: brand new- jude law and a semester abroad fenix tx-threesome רק בנג' מופיע ואיי והיה עוד אחד ששכחתי אני חושבת
אע כה, הקליפ של Mest ל jaded, גם בו רק בנג' מופיע

EleVaTioN

New member
צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo129.gif

חחחחח יו יש להם כל כך הרבה! זה הרבה לזכור

DreaDLorD

New member
גם בנג'י הופיע בקליפ של הובסנטק

אם אני לא טועה...אוף אני לא זוכרת אם זה היה ג'ואל או בנג'י...גם צ'סטר מלינקין הופיע שם :)

Hililalo

New member
../images/Emo11.gif

וזאת CiNdErElLa3887 אני צריכה למצוא משהו לעשות

A Lovato

New member
../images/Emo79.gifאמ..

בג'ידד (שיר יפה אגב..) בנג'י לא רק מופיע אלה שר בית ונראה לי שהוא עזר לטוני (הסולן של מסט) לכתוב את השיר..אז..אז..בלע...!

כן אני יודעת שהוא עזר לכתוב גם

בנג'י וטוני בכלל עוזרים אחד לשני בהרבה תחומים (איפ יו נו וואט איי מין) מאטס אחת הלהקות הכי טובות אבל אין על גוד
בכלל 3 הלהקות שאני הכי אוהבת זה
גוד שארלוט סימפל פלאן ומאסט ומה 3 הלהקות האהובות עלייכם?

A Lovato

New member
אמ..

א. הלהקות הכי טובות(לפי דעתי): 1.מסט(סורי.. אבל אני אובססיבית כלפיהם..חוץ מניק) 2.גוד.. 3.סימפל פלאן... וחוצמזה למי שלא ידע טוני הוא אחד החברים הכי טובים של בנג'י(כמובן לא כמו ג'ואל..) נ.ב יאי עוד מישהו שחושב שמסט טובים.. יאי לי (נוט..)

RoCk StaR 1

New member
היא לא היחידה..

שחושבת שמסט טובים! גמאני
ואמממ אני יודעת שגוד הלהקה האהובה עליי אבל אחריה אני אוהבת כל מיני..אבל מה זה חשוב. לפי דעתי גוד ומסט הם להקות ממש דומות מבחינת המוזיקה.. ובנג'י וטוני החברים הכי טובים ובכלל,כולם בעד שהם יתחתנו.
וממה שהבנתי ((התודות של ג'ואל בTYHP)) גם טוני וג'ואל די חברים...

A Lovato

New member
../images/Emo13.gifחח..

חח..מזתומרת יתחתנו.. אם אני חושבת מה שאת חושבת זה דיי סיפור שטוני ובנג'י המציאו כדי לעבוד על המעריצים..(אני יודעת..מלא חושבים כך..בגלל שמועה שהופצה..)ובקשר לג'ואל, כן גם הם חברים טובים..על פי התודות של טוני בדיסק השלישי ואולי הרביעי..(לא בטוחה...) נ.ב יאי עוד מישהו שאוהב את מסט!!!

RoCk StaR 1

New member
חחחח

לא, לא שמעתי שום שמועה..סתאם היה לא מזמן פה שירשור תמונות והיה מלא תמונות שבנג'י וטוני מחובקים ומתנשקים ומה לא..אז החלטנו פה אחד שהם צריכים להתחתן
איזה התוודות?! יש לך דיסקים שלהם?

שמועות או לא...

הם עדיין צריכים להיות ביחד לדעתי הם היו זוג נהדר ביחד ובזה אני אף פעם לא טועה כי אני בעצמי חיברתי די הרבה זוגות של הומואים ותמיד זה הצליח! "העמותה לעידוד ההומואים"

RoCk StaR 1

New member
חחחחח

אני מכירה את התמונות חוץ מהראשונה
אבל רואים שהיא לא אמיתית...חבל
תארו לכם הם יתחתנו ו<איכשהו>יעשו ילדים

A Lovato

New member
חחחחחח!

אומייגד! אתם מוטרפים...חיחי...סתכלו בקשר לזה שהם ''הומואים'' ... זה כולה תמונות..וחוצמזה הם החברים הכי טובים(למיטב ידיעתי)אז הם נראים טיפה הומואים..טוב אולי יש בזה משהו כי לא פעם או פעמיים ראיתי תמונות של טוני מתנשק עם גברים...אבל אני יודעת שלבנג'י הייתה חברה וגם לטוני(כן..כן..)ואם שמעתם את השיר צ'לסי בדסטנישיין אננואון תדעו שזה סיפור אמיתי וגם הוא אמר בתודות שלו בדיסק האחרון שהוא אוהב אותה..(למרות מה שהכלבה הזאתי עשתה לו..)ובקשר לדיסקים ..בקרוב יהיו לי אותם לחברה שלי יש אותם אז כך אני יודעת... נ.ב אם אתם רוצים להזדעזע יש סירטון של בילי וטוני מתנשקים וזה 100% אמיתי! נ.ב אם מעריצי מסט רוצים להמשיך לדבר עליהם(כמוני) בואו נעבור לקומונה או משו...

RoCk StaR 1

New member
אממ..

זה ברור לי שהם לא הומואים..אבל זה נחמד לפתח אשליות מה הכלבה עשתה לו? יאיי מאיפה יהיה לך אותם?! ומאיפה לחברה שלך יש? נמנמ אני רוצה להזדעזע אבל זה בטח לא יעבוד לי..ננסה! אממ בכיף אני רוצה לעבור לקומונה כתבתי שם הודעה לפני כמה ימים אבל אפחד לא נכנס לשם...

למעלה