ראיון ע"פ ראש 1!

hilasapir

New member
עונה

הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו בבחורה (לבנות שבינינו,בחור): נראה לי שעיניים... חבר (או חברה): נכון לעכשיו איין... מה היית לוקח (לוקחת) לאי בודד: תחילה אמצעי תחבורה שאפשר לצאת משם (כמה צפוי),אחר כך דברים בססים שאי אפשר בלעדיהם(בגדים אוכל שתיה וכו'...),לאחר מכאן אמצעי תקשורת עם שאר העולם (טלויזיה,מחשב+אינטרנט,עיתון וכו'..) ולאחר מכאן את כול מה שנשאר... הרגל מגונה שהיית מעדיף (מעדיפה) להיפטר ממנו: לא יודעת... מכונה שהיית ממציא (נמאס לי לשנות!): כנ'ל חיה אהובה: יש יותר מידי... חתולים או כלבים: כלבים איפה נמצא אותך בעוד 10 שנים: בגיל 24 החברים הכי טובים שלי בפורום (זה היה על הסט,אבל אנחנו לא ממש קאסט אז שיניתי): כולם ללא יוצא מהכלל.. הקשר הכי ארוך שהיה לך: בשרוכים..הוא נשאר המון זמן... אתה דומה במציאות לדמות בסדרה (זה אמור להיות מגלם): כן...קצת מכול דמות.. יעד מועדף בעולם: לא יודעת... העבודה הכי מוזרה שעבדת בה(גם אם אתם בגיל קטן מדי פעם יש לכם ג'ובים לא?!): אף פעם לא עבדתי בדברים מוזרים (מידי...) גורם לך לבכות: בצל חלק אהוב בגוף: הנפש עם מי היית רוצה לאכול ארוחת ערב: לא יודעת... הכי מעצבן בעולם: כנ'ל תכונה בך שהיית מוותר בה: כנ'ל מוטו לחיים: אקונה מטטה (כי זה בא לי אסוציטיבית למילה מוטו) הבחורה (או הבחור) האידיאלי בעיניך (ותחסכו מאיתנו תשובות כגון "מיכאל"..."דון" וכו'): נחמד ובלה בלה בלה.... מאכל אהוב: לא יודעת פאדיחה (על הסט שאין לנו): פאדיחה בפורום...יש יותר מידי... האהבה היא: מותג שמשלמים עליו המון כסף.. רגעים קטנים של אושר: אני מקבלת את ה-mp3 הדבר הכי מטורף שעשית: רק אחד?! זכית במיליון שקל בלוטו,מה תעשה עם הכסף (ובלי תרומות וכו'...כי זה ידוע): למה בלי תרומות?!...טוב אתם יודעים...אפשר לקנות כול מיני דברים...ואפשר לשמור לזמן שבאמת צריך.... מתחילים איך או שאתה יוזם: אהמ...X הדבר הכי רומנטי שעשית: לא זכור לי איזה כישרון יש לך והיית רוצה שיהיה לך: לא יודעת.. הדייט הכי מוזר: X מילה טובה שאמרו לך (ממעריצים,) למה שמישהו יעריץ אותי? הרכילות הכי מרושעת שריכלו עליך: אהמ...איין לי מושג... אמונות תפלות: איין הכי טעים: שאלתם כבר מקודם...טוב באו נרשום משהו קיטצ'י "הטעם של האהבה/האושר" מודל לחיקוי: איין הטראומה הכי קשה שעברה עליך: עזבו... היית ממציא מכונה: חוזר על עצמו הדבר הכי טוב בלהיות חנון: המון.. איפה היית בוחר לגור אם לא בארץ" ונציה...(או שמקום אחר סתם נר6ה לי מגניב כול המים) מאמין באלוהים: רק מתי שאני חושבת עליו... טעם גלידה מועדף: שוקו חורף או קיץ: חורף (יש הרבה קיץ לאחרונה) מסיבה פרועה או התכרבלות מתחת לפוך: התכרבלות.... מוזיקה בשביל הנשמה: אכן כן לא יוצא מהבית בלי: אנוכי... זיכרון ילדות: יש מלא... חלק בגוך שהיית משנה: שום דבר... אמונות תפלות: איין דברים שהיית משנה בעצמך: כלום מפחיד אותך: הפחד כתבו עליך בספר מחזור: משהו על קראטה..

Super Chuly

New member
הממ בואו נראה...

הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו בבחורה (לבנות שבינינו,בחור): המממ עיניים חבר (או חברה): כרגע אין מה היית לוקח (לוקחת) לאי בודד: מחשב הרגל מגונה שהיית מעדיף (מעדיפה) להיפטר ממנו: שטיפת ידיים מליון פעם ביום מכונה שהיית ממציא (נמאס לי לשנות!): מכונת חזרה בזמן חיה אהובה: חתול חתולים או כלבים: גם וגם איפה נמצא אותך בעוד 10 שנים: הלוואי שהייתי יודעת החברים הכי טובים שלי בפורום (זה היה על הסט,אבל אנחנו לא ממש קאסט אז שיניתי): כולם, מבחינתי, חברים שלי הקשר הכי ארוך שהיה לך: חודשיים אתה דומה במציאות לדמות בסדרה (זה אמור להיות מגלם): אולי מיקה, אבל רק אולי יעד מועדף בעולם: גרמניה/ארה"ב העבודה הכי מוזרה שעבדת בה(גם אם אתם בגיל קטן מדי פעם יש לכם ג'ובים לא?!): קייטנה בחופש הגדול האחרון... היה סיוט גורם לך לבכות: הרבה דברים חלק אהוב בגוף: עיניים עם מי היית רוצה לאכול ארוחת ערב: אני לא יודעת הכי מעצבן בעולם: יש יותר מדי דברים תכונה בך שהיית מוותר בה: אימפולסיביות מוגזמת (הייתי שמחה לקצת פחות אימפולסיביות, אבל לא לגמרי חוסר) מוטו לחיים: חייה ותן לחיות הבחורה (או הבחור) האידיאלי בעיניך (ותחסכו מאיתנו תשובות כגון "מיכאל"..."דון" וכו'): בנאדם אחראי ומעניין, עם הומור, שאפשר לדבר איתו מאכל אהוב: ספגטי בולונז של אמא פאדיחה (על הסט שאין לנו): ואוו, יש המון, מאיפה להתחיל? האהבה היא: משהו בלתי מוגדר וחסר תקדים כל פעם מחדש רגעים קטנים של אושר: חיוך, ככה סתם בלי סיבה הדבר הכי מטורף שעשית: השתכרתי קצת בבר מצווה של אחי זכית במיליון שקל בלוטו,מה תעשה עם הכסף (ובלי תרומות וכו'...כי זה ידוע): די הרבה דברים... מתחילים איך או שאתה יוזם: תלוי בנסיבות הדבר הכי רומנטי שעשית: חסוי איזה כישרון יש לך והיית רוצה שיהיה לך: אני משערת שהתפלספות, וכישרון שהייתי רוצה זה שירה הדייט הכי מוזר: לא כדאי לכם לדעת מילה טובה שאמרו לך (ממעריצים,): חחחח "ליהי (ררר) כהן", נגע לליבי... הרכילות הכי מרושעת שריכלו עליך: אני נוטה לסלוח ולשכוח אמונות תפלות: לקום מהמיטה עם רגל ימין הכי טעים: שוקולד מודל לחיקוי: אמא הטראומה הכי קשה שעברה עליך: סבא שלי נפטר לפני כמעט שנה וחצי היית ממציא מכונה: לא היה את זה כבר? הדבר הכי טוב בלהיות חנון: שיש את "השמינייה" כדי שיהיה לנו, החנונים במה לצפות... סתאאםםם איפה היית בוחר לגור אם לא בארץ: גרמניה/ארה"ב מאמין באלוהים: בערך, לא ממש טעם גלידה מועדף: תות או ריבת חלב חורף או קיץ: חורף! מסיבה פרועה או התכרבלות מתחת לפוך: קודם זה, אחר כך זה מוזיקה בשביל הנשמה: בוודאי לא יוצא מהבית בלי: פלאפון, מפתחות ורישיון זיכרון ילדות: מלחמת המפרץ חלק בגוך שהיית משנה: את האף שלי אמונות תפלות: עניתי כבר... דברים שהיית משנה בעצמך: גם, לא? מפחיד אותך: המוות בעיקר כתבו עליך בספר מחזור: מי זוכר כבר? ליהי :)

Seas Girl

New member
עונהה ../images/Emo195.gif

הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו בבחור: עיניים... חבר (או חברה):
מה היית לוקחת לאי בודד:ההורים שלי,מחשב ואת שתי החברות הכי טובות שלי... הרגל מגונה שהיית מעדיפה להיפטר ממנו: את אוהבת למצוץ קרח
מכונה שהיית ממציא: מכונה שתוסיף לי עוד כמה שעות טובות ליום... חיה אהובה: כלבים וחתולים
חתולים או כלבים: שניהם... איפה נמצא אותך בעוד 10 שנים: אממ... לא יודעת החברים הכי טובים שלי בפורום: אממ.. כולם נחמדים... הקשר הכי ארוך שהיה לך: לא זוכרת... אתה דומה במציאות לדמות בסדרה: אני דומה קצת למיקה... מרדנית כזאת יעד מועדף בעולם: הולנדדד
העבודה הכי מוזרה שעבדת בה: חחח.. גורם לך לבכות: כמעט הכל אני דיי רגישה... חלק אהוב בגוף: עיניים... עם מי היית רוצה לאכול ארוחת ערב: עם אלוהים... אני מקורית אה?! הכי מעצבן בעולם: שאנשים יורדים עליך... תכונה בך שהיית מוותר בה: רגישה... מוטו לחיים: תגשימו את כל החלומות שלכם... כי חיים רק פעם אחת! הבחור האידיאלי בעיניך: כשאפגוש אותו אדע... מאכל אהוב: פיצה
פאדיחה: X האהבה היא: רגשש מדהיםם
רגעים קטנים של אושר: לבלות עם המשפחה שלי... הדבר הכי מטורף שעשית: אני וחברה שלי עשינו מנחוסים אחת לשניה חיחי... זכית במיליון שקל בלוטו,מה תעשה עם הכסף: אסע לחו"ל... אקנה מכונית... מתחילים איך או שאתה יוזם: הדבר הכי רומנטי שעשית: X איזה כישרון יש לך והיית רוצה שיהיה לך: זה אמור להיות איזה כישרון אין לך מוזר... הדייט הכי מוזר: X מילה טובה שאמרו לך: אממ.. אמונות תפלות: לא מאמינה בזה.. הכי טעים: האוכל של אמא... מודל לחיקוי: אין.. הטראומה הכי קשה שעברה עליך: אמ... הדבר הכי טוב בלהיות חנון: שכולם מקנאים בך... על ציוניך הטובים! מאמין באלוהים: ברור שכן.. טעם גלידה מועדף: שוקולד.. חורף או קיץ: קיץ.. מסיבה פרועה או התכרבלות מתחת לפוך: תלוי מתי.. מוזיקה בשביל הנשמה: מוזיקה ישראלית... לא יוצא מהבית בלי: פלאפון... זיכרון ילדות: אמ... חלק בגוך שהיית משנה: יש לכם זמן?? מפחיד אותך: מוות..

Cindy Campbell

New member
עונה../images/Emo6.gif../images/Emo135.gif

הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו בבחורה (לבנות שבינינו,בחור): לא יודעת, החיוך? חבר (או חברה): אין
. מה היית לוקח (לוקחת) לאי בודד: מטוס
. הרגל מגונה שהיית מעדיף (מעדיפה) להיפטר ממנו: אני לא רוצה לכתוב, זה מוזר מדי
. מכונה שהיית ממציא (נמאס לי לשנות!): מכונת זמן
. חיה אהובה: חתול
. חתולים או כלבים: חתולים! איפה נמצא אותך בעוד 10 שנים: לא יודעת, אני מניחה שעם שותף בדירה קטנה,מחפשת עבודה בתור תסריטאית. החברים הכי טובים שלי בפורום (זה היה על הסט, אבל אנחנו לא ממש קאסט אז שיניתי): לא יודעת... הקשר הכי ארוך שהיה לך: לא היה לי... אתה דומה במציאות לדמות בסדרה (זה אמור להיות מגלם): כן, לניני. יעד מועדף בעולם: אנגליה או ניו יורק
. העבודה הכי מוזרה שעבדת בה (גם אם אתם בגיל קטן מדי פעם יש לכם ג'ובים לא?!): חחח הייתה לי רק עבודה אחת וגם זו לא הייתה ממש עבודה (כשהייתי קטנה אבא שלי שילם לי על עבודות בית...
). גורם לך לבכות: אכזבה, כישלון או כאב. חלק אהוב בגוף: העיניים או השיער, לא יודעת. עם מי היית רוצה לאכול ארוחת ערב: ידידיה
. הכי מעצבן בעולם: לא יודעת. תכונה בך שהיית מוותר בה: לפעמים מנדנדת לאנשים... מוטו לחיים: "תהיו מאושרים"?
הבחורה (או הבחור) האידיאלי בעיניך (ותחסכו מאיתנו תשובות כגון "מיכאל"..."דון" וכו'): מישהו מצחיק, יפה, חכם וחמוד
. מאכל אהוב: שניצל, פיצה ובורקס
. פאדיחה (על הסט שאין לנו): אמממ זה ממש מגעיל, אז אני אחסוך את זה מכם
. האהבה היא: אושר
. רגעים קטנים של אושר: אה?
הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת. זכית במיליון שקל בלוטו,מה תעשה עם הכסף (ובלי תרומות וכו'...כי זה ידוע): אמממ בוא נראה- הייתי קונה לי דירה (לעתיד
) ו... נו, כמו שדורי אמר- "כשמנסים בכוח זה לא יוצא"
. מתחילים איך או שאתה יוזם: אני לא אוהבת להיות מנהיגה או משהו אבל לפעמים יש לי רעיונות. הדבר הכי רומנטי שעשית: לא יודעת, לא היה לי חבר. איזה כישרון יש לך והיית רוצה שיהיה לך: יש לי- כתיבה. הייתי רוצה שיהיה לי- החלקה על הקרח, כדי שבטיול השנתי אני לא אשבור משהו
. הדייט הכי מוזר: לא היה לי. מילה טובה שאמרו לך (ממעריצים)- שאני מיוחדת (לא ממעריצים
). הרכילות הכי מרושעת שריכלו עליך: שאני עושה כל מה שההורים שלי אומרים לי
. אמונות תפלות: בעיקרון אני לא מאמינה. הכי טעים: לא עניתי כבר על שאלה דומה?
מודל לחיקוי: לא יודעת. הטראומה הכי קשה שעברה עליך: שברתי שן?
היית ממציא מכונה: טורבו טיים
. הדבר הכי טוב בלהיות חנון: אתה מצליח בלימודים? איפה היית בוחר לגור אם לא בארץ? ניו יורק. מאמין באלוהים: כן. טעם גלידה מועדף: שוקולד. גם פיסטוק טעים
. חורף או קיץ: חורף!
מסיבה פרועה או התכרבלות מתחת לפוך: התכרבלות. מוזיקה בשביל הנשמה: אוקיי... לא יוצא מהבית בלי: בדר"כ זה שעון אבל עכשיו הרצועה שלו נקרעה... זיכרון ילדות: כשהייתי בת 5 או משהו כזה חגגו לי ולעוד ילדה יום הולדת בגן והיא בכתה
. חלק בגוף שהיית משנה: לא יודעת. אמונות תפלות: לא מאמינה... למה השאלות חוזרות זו על זו? דברים שהיית משנה בעצמך: נו... עניתי כבר על זה. מפחיד אותך: המוות. וג'וקים. ושאני יודעת שאנשים עומדים לעשות משהו פוגע. כתבו עליך בספר מחזור: ביסודי כתבו שאני ילדה שקדנית, ביישנית וחייכנית ושאני רוצה לעבוד בהיי טק
(אח, הנוסטלגיה...)

רחמוס

New member
עווונה

הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו בבחורה (לבנות שבינינו,בחור): שיער.. חבר (או חברה):איןןן=\\ מה היית לוקח (לוקחת) לאי בודד:את אהווווובי הרגל מגונה שהיית מעדיף (מעדיפה) להיפטר ממנו:לכסוס ציפורניים!! מכונה שהיית ממציא (נמאס לי לשנות!): לחזור בזמןן חיה אהובה:כלב חתולים או כלבים:כלבים איפה נמצא אותך בעוד 10 שנים:מופיעה בסרט החדש של סטיבן ספילברג..חח החברים הכי טובים שלי בפורום (זה היה על הסט,אבל אנחנו לא ממש קאסט אז שיניתי): איןן לייי..אני לא מכירה אפחד ממש ממש טוב=\\ הקשר הכי ארוך שהיה לך: עם מישו? אתה דומה במציאות לדמות בסדרה (זה אמור להיות מגלם):אפחד=\\\ יעד מועדף בעולם:ארה''ב העבודה הכי מוזרה שעבדת בה(גם אם אתם בגיל קטן מדי פעם יש לכם ג'ובים לא?!):לא עבדתי! גורם לך לבכות:העלבות,קללות חלק אהוב בגוף:אף..:) עם מי היית רוצה לאכול ארוחת ערב:אם ..אני מתלבטת..סופרים אהובים אליי ביוותר.. הכי מעצבן בעולם: ביום שאני עושה ש.ב המורה לא בודקת בכלל!! תכונה בך שהיית מוותר בה: שאני צועקת מלא..בקיצור עצבנות מוטו לחיים: 'משנה מקום משנה מזל' הבחורה (או הבחור) האידיאלי בעיניך (ותחסכו מאיתנו תשובות כגון "מיכאל"..."דון" וכו'):אהוווווווובי(= וזה לא אחד מהשמינייה מאכל אהוב:פסטה פאדיחה (על הסט שאין לנו):נפלתי מכיסא בשיעור מתמטיקה האהבה היא: חזקה וגם כן מכאיבה מאווד רגעים קטנים של אושר: לא יודעת הדבר הכי מטורף שעשית: אמרתי למי שאני אוהבת שאני אוהבת אותו מול הפנים! זכית במיליון שקל בלוטו,מה תעשה עם הכסף (ובלי תרומות וכו'...כי זה ידוע): אקח את משפחתי לטיול מסביב לעולם ואת הכסף שישאר אשתמש לעצמיי:) מתחילים איתך או שאתה יוזם: מה? הדבר הכי רומנטי שעשית:אמרתי שאני אוהבת אותו מול הפנים שלו. איזה כישרון יש לך והיית רוצה שיהיה לך: יש לי כשרון משחק והייתי רוצה לדעת איך לנגן בגיטרה. הדייט הכי מוזר:לא היה לי עדיין דייט מילה טובה שאמרו לך (ממעריצים,): אין לי מעריצים. הרכילות הכי מרושעת שריכלו עליך:********* ממש אני אומרת! אמונות תפלות:טפו טפו טפו חתול שחור..ואהבה ממבט ראשון קיימת..וגורל! הכי טעים:גלידה מודל לחיקוי:אפחד. הטראומה הכי קשה שעברה עליך: יותר מדי טראומות היית ממציא מכונה:כןן הדבר הכי טוב בלהיות חנון: לקבל מאה בכל המקצועות איפה היית בוחר לגור אם לא בארץ: ארה''ב מאמין באלוהים:כן טעם גלידה מועדף:וניל..נאמייי..באליייי חורף או קיץ:קיץ!! שולט מסיבה פרועה או התכרבלות מתחת לפוך: התכרבלות עם אהוווובי..חח מוזיקה בשביל הנשמה: מוזיקה פור דה סוול! לא יוצא מהבית בלי: פלא' זיכרון ילדות: כל כך הרבה זכרונות חלק בגוך שהיית משנה: מה?! אמונות תפלות: השאלה הזאת כבר הייתה.. דברים שהיית משנה בעצמך:הרבה!!!! מפחיד אותך:נחשים ומוות כתבו עליך בספר מחזור: זה בדיוק מה שרשמו אליי: ''רחמוס'' שלנו ילדה פשוט מתוקה, את כל הבנות תמיד מצחיקה. היא אוהבת עם חבריה לבלות, וכל סוף שבוע הולכת למסיבות.

../images/Emo36.gifעונה../images/Emo26.gif

הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו בבחורה (לבנות שבינינו,בחור):עיניים
חבר (או חברה):לא... מה היית לוקח (לוקחת) לאי בודד:חברה
הרגל מגונה שהיית מעדיף (מעדיפה) להיפטר ממנו:זה לא בדיוק הרגל זה פחד- פחד קהל
מכונה שהיית ממציא (נמאס לי לשנות!):משהו שיגרום לילדעת מה אני יהיה בעתיד כדי שאני יוכל להתחיל לבנות את העתיד שלי מעכשיו
חיה אהובה:כלב
חתולים או כלבים:כלבים
איפה נמצא אותך בעוד 10 שנים:אין לי מושג איפה בעוד 10 שעות אז שנים||! החברים הכי טובים שלי בפורום (זה היה על הסט,אבל אנחנו לא ממש קאסט אז שיניתי):ביקי, בן ויש עוד הרבה.... הקשר הכי ארוך שהיה לך:לא היה ואם היה זה היה משהו לא רציני ולכן אני כנראה לא זוכרת||! אתה דומה במציאות לדמות בסדרה (זה אמור להיות מגלם):אני די דומה לניני
יעד מועדף בעולם:ניו יורק וברזיל
העבודה הכי מוזרה שעבדת בה(גם אם אתם בגיל קטן מדי פעם יש לכם ג'ובים לא?!):לא עדיין לא עבדתי
גורם לך לבכות:האמת שאין לי מושג כי שנים לא בכיתי
חלק אהוב בגוף:העיניים
עם מי היית רוצה לאכול ארוחת ערב:אין לי שמץ
הכי מעצבן בעולם:אנשים דו פרצופיים
תכונה בך שהיית מוותר בה:אני מדברת המון
מוטו לחיים:חיה ותן לחיות
הבחורה (או הבחור) האידיאלי בעיניך (ותחסכו מאיתנו תשובות כגון "מיכאל"..."דון" וכו'):אחד חמוד שהוא מעל הכל בנאדם טוב וגם שיש לו עיניים מהממות
מאכל אהוב:שניצל פאדיחה (על הסט שאין לנו):החלקתי על המדרגות מול כל הבצפר
האהבה היא:רגש מטורף
- שהכי כיף בעולם להרגיש
רגעים קטנים של אושר:סתם לשבת בחדר ולהקשיב למוזיקה
הדבר הכי מטורף שעשית:לא עשיתי
זכית במיליון שקל בלוטו,מה תעשה עם הכסף (ובלי תרומות וכו'...כי זה ידוע):טיול מסביב לעולם
מתחילים איך או שאתה יוזם:לא יודעת, אבל הכי כיף שמתחילים להחמיא
(אם זאת הכוונה...) הדבר הכי רומנטי שעשית:לא עשיתי
איזה כישרון יש לך והיית רוצה שיהיה לך:כשרון משחק אני לא מעולה בזה
הדייט הכי מוזר:לא היה(עדיין
)
מילה טובה שאמרו לך (ממעריצים,):אמרו לי הרבה.....ולא מעריצים כמובן
הרכילות הכי מרושעת שריכלו עליך:אין לי מושג...ואני מעדיפה לא לדעת
אמונות תפלות:אני יורקת 3 פעמים כשעובר לידי חתול שחור ויש עוד כמה.... הכי טעים:גלידה
מודל לחיקוי:אמא- בעיקר
הטראומה הכי קשה שעברה עליך:לא זוכרת-אם בכלל
(טפו טפו טפו....) היית ממציא מכונה:כבר שאלת
הדבר הכי טוב בלהיות חנון:שאתה מצליח בלימודים
כל השאר סתם מעצבן
איפה היית בוחר לגור אם לא בארץ":בארה"ב-ניו יורק
מאמין באלוהים:ברור
טעם גלידה מועדף:ריבת חלב ומנגו
חורף או קיץ:קיץ
מסיבה פרועה או התכרבלות מתחת לפוך:אני מעדיפה התכרבלות אבל תלוי במצב רוח
מוזיקה, בשביל הנשמה:כן
לא יוצא מהבית בלי:פלאפון
זיכרון ילדות:לא זוכרת...חחחח
חלק בגוך שהיית משנה:המבנה עצמו
מפחיד אותך:מוות
-לאבד מישהו
כתבו עליך בספר מחזור:ברור על כולם כתבו

עונהה ../images/Emo13.gif

הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו בבחורה (לבנות שבינינו,בחור): עיניים
חבר (או חברה): אין
מה היית לוקח (לוקחת) לאי בודד: פלאפון וסירה לשוט בחזרה
הרגל מגונה שהיית מעדיף (מעדיפה) להיפטר ממנו: אין לי הרגל מגונה
מכונה שהיית ממציא (נמאס לי לשנות!): ממ.. שתגביה אותי ב-5 ס"מ
חיה אהובה: כלב
חתולים או כלבים: שניהם מתוקים אבל אם כבר אז כלבים
איפה נמצא אותך בעוד 10 שנים: נשואה עם ילדים, מאושרת ועובדת בעבודה שכל יום אני אקום ויהיה לי חיוך על הפנים
החברים הכי טובים שלי בפורום (זה היה על הסט,אבל אנחנו לא ממש קאסט
אז שיניתי): ממ.. אני לא מכירה את כ-ו-ל-ם פה אז אני לא ממש יכולה להגיד.. בואו ותכירו אותי
הקשר הכי ארוך שהיה לך: 7 וחצי חודשים
אתה דומה במציאות לדמות בסדרה (זה אמור להיות מגלם): מיקה ונטשה.. מיקה בגלל המרדנות (אני טיפה מרדנית) אבל היא יכולה להיות גם מאוד רגישה ונטשה בגלל שאני מתה על ציור
יעד מועדף בעולם: פריז!
העבודה הכי מוזרה שעבדת בה(גם אם אתם בגיל קטן מדי פעם יש לכם ג'ובים לא?!): דוגיסיטר
גורם לך לבכות: שמישהו בוכה לידי, מוות של קרוב, אם מעצבנים אותי אני יכולה לבכות.. אני רגישה
חלק אהוב בגוף: שפתיים ועיניים
עם מי היית רוצה לאכול ארוחת ערב: שרון סנדלר/מיכאל אלוני/ידידה ויטל
הכי מעצבן בעולם: לקום כל בוקר לבית ספר ולפעמים ההורים שלי
תכונה בך שהיית מוותר בה: אממ.. לא עולה לי כרגע
מוטו לחיים: חיים רק פעם אחת אז תעשה את מה שאתה ה-כ-י אוהב
הבחורה (או הבחור) האידיאלי בעיניך (ותחסכו מאיתנו תשובות כגון "מיכאל"..."דון" וכו'): שיתחשב ויפנק וישקיע ושיהיה פשוט נחמד
מאכל אהוב: המאכלים של אמא וסבתא
פאדיחה (על הסט שאין לנו): יש לי הרבה
האהבה היא: אושר
אבל יכול גם לגרום לשברון לב
רגעים קטנים של אושר: יש הרבה
הדבר הכי מטורף שעשית: ממ.. אין כזה
זכית במיליון שקל בלוטו,מה תעשה עם הכסף (ובלי תרומות וכו'...כי זה ידוע): אבנה לי בית
מתחילים איך או שאתה יוזם: אני די ביישנית אז אני מעדיפה שיתחילו איתי
הדבר הכי רומנטי שעשית: הכנתי שלט גדול ביום הולדת של האקס שלי שהיה רשום שם שאני אוהבת אותו ותליתי בבית ספר
איזה כישרון יש לך והיית רוצה שיהיה לך: הייתי רוצה לדעת המון שפות
הדייט הכי מוזר: לא היה כזה
מילה טובה שאמרו לך (ממעריצים,): אמרו שאני מדהימה
הרכילות הכי מרושעת שריכלו עליך: שבגדתי בחבר שלי ושבגדתי בזה שבגדתי בו עם חבר שלי
אמונות תפלות: כשנופל ריס אני מבקשת משאלה
הכי טעים: במבה עם קולה/חומוס ויש עוד..
מודל לחיקוי: ההורים שלי/שירי מימון
הטראומה הכי קשה שעברה עליך: יש כמה
היית ממציא מכונה: לא הייתי ממציאה.. אני לא טובה בזה
הדבר הכי טוב בלהיות חנון: מה זה חנון? סתם סטיגמה..
איפה היית בוחר לגור אם לא בארץ": רק בארץ! אני לא מתארת את עצמי במקום אחד
מאמין באלוהים: כן
טעם גלידה מועדף: שוקולד
חורף או קיץ: קיץ ואביב
מסיבה פרועה או התכרבלות מתחת לפוך: תלוי לפי מצב ברוח.. בהתחלה מסיבה ואז התכרבלות
מוזיקה בשביל הנשמה: אני אוהבת את כל סוגי המוזיקה
לא יוצא מהבית בלי: פלאפון
זיכרון ילדות: הפעם הראשונה שעליתי על במה
חלק בגוך שהיית משנה: את האף
אמונות תפלות: כבר היה
דברים שהיית משנה בעצמך: ממ.. לא הייתי משנה
מפחיד אותך: המוות
כתבו עליך בספר מחזור: עוד לא.. יש עוד כמה חודשים

o r t a l13

New member
עונה!!! ../images/Emo26.gif

הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו בבחורה (לבנות שבינינו,בחור): עיניים? שיער..?!.. חח לאדעת חבר (או חברה): אין מה היית לוקח (לוקחת) לאי בודד: פלאפון, להתקשר שיחזירו אותי משם הרגל מגונה שהיית מעדיף (מעדיפה) להיפטר ממנו: ללכת למקרר באמצע הלילה ולהוציא קרח מכונה שהיית ממציא (נמאס לי לשנות!): מכונה ש.. תעשה לי את כל השיעורים...?! יותר נככון זה רובוט.. ונדמה לי שיש דבר כזה חיה אהובה: פרה חתולים או כלבים: גם וגם! היה לי חתול.. ועכשיו יש לי כלב איפה נמצא אותך בעוד 10 שנים: בבועה החברים הכי טובים שלי בפורום (זה היה על הסט,אבל אנחנו לא ממש קאסט אז שיניתי): כוולם הקשר הכי ארוך שהיה לך: נראליי שנה וחודש אתה דומה במציאות לדמות בסדרה (זה אמור להיות מגלם): אני דומה לניני, ואולי קצת לאדם [חוץ מהשתלטנות וכל האלה..] יעד מועדף בעולם: אוסטרליה העבודה הכי מוזרה שעבדת בה(גם אם אתם בגיל קטן מדי פעם יש לכם ג'ובים לא?!): לא עבדתי גורם לך לבכות: בבוקר כשאני מפהקת יורדות לי דמעות חלק אהוב בגוף: עיניים עם מי היית רוצה לאכול ארוחת ערב: אממ... הכי מעצבן בעולם: כל מיני דברים מעצבנים אותי! אני לא אתחיל לפרט... תכונה בך שהיית מוותר בה: וותרנות מוטו לחיים: חייך אל עולם.. בלה בלה בלה.. [הביטו בחתימה] הבחורה (או הבחור) האידיאלי בעיניך (ותחסכו מאיתנו תשובות כגון "מיכאל"..."דון" וכו'): מישהו עם אופי טוב, לא עם יופי מאכל אהוב: צ'יפס!!! רולז פאדיחה (על הסט שאין לנו):תחזרו אליי עוד שבוע האהבה היא: הא? רגעים קטנים של אושר: כל.. הדבר הכי מטורף שעשית: סנפלינג זכית במיליון שקל בלוטו,מה תעשה עם הכסף (ובלי תרומות וכו'...כי זה ידוע): אסע לי לאוסטרליה ואגור שם מתחילים איך או שאתה יוזם: איתי הדבר הכי רומנטי שעשית: לא זווכרת מפה אין לי כוח

למעלה