ראיון ע"פ ראש 1!

DoRiNuS sMiNiA

New member
../images/Emo8.gifראיון ע"פ ראש 1!

הפעם אתם המרואיינים! את הראיון הזה ראיינו (יותר מדי מילים כאלה) את ארבעת המופלאים (ולא המופלאות
) ואם אני יכולה לבקש,זה לא לתקוף אותי (למרות שאני לא רואה סיבה) כי בזמן האחרון על כל דבר שאני עושה אני מקבלת הערות. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו בבחורה (לבנות שבינינו,בחור): חבר (או חברה): מה היית לוקח (לוקחת) לאי בודד: הרגל מגונה שהיית מעדיף (מעדיפה) להיפטר ממנו: מכונה שהיית ממציא (נמאס לי לשנות!): חיה אהובה: חתולים או כלבים: איפה נמצא אותך בעוד 10 שנים: החברים הכי טובים שלי בפורום (זה היה על הסט,אבל אנחנו לא ממש קאסט אז שיניתי): הקשר הכי ארוך שהיה לך: אתה דומה במציאות לדמות בסדרה (זה אמור להיות מגלם
): יעד מועדף בעולם: העבודה הכי מוזרה שעבדת בה(גם אם אתם בגיל קטן מדי פעם יש לכם ג'ובים לא?!): גורם לך לבכות: חלק אהוב בגוף: עם מי היית רוצה לאכול ארוחת ערב: הכי מעצבן בעולם: תכונה בך שהיית מוותר בה: מוטו לחיים: הבחורה (או הבחור) האידיאלי בעיניך (ותחסכו מאיתנו תשובות כגון "מיכאל"..."דון" וכו'): מאכל אהוב: פאדיחה (על הסט שאין לנו
): האהבה היא: רגעים קטנים של אושר: הדבר הכי מטורף שעשית: זכית במיליון שקל בלוטו,מה תעשה עם הכסף (ובלי תרומות וכו'...כי זה ידוע): מתחילים איך או שאתה יוזם: הדבר הכי רומנטי שעשית: איזה כישרון יש לך והיית רוצה שיהיה לך: הדייט הכי מוזר: מילה טובה שאמרו לך (ממעריצים,
) הרכילות הכי מרושעת שריכלו עליך: אמונות תפלות: הכי טעים: מודל לחיקוי: הטראומה הכי קשה שעברה עליך: היית ממציא מכונה: הדבר הכי טוב בלהיות חנון: איפה היית בוחר לגור אם לא בארץ" מאמין באלוהים: טעם גלידה מועדף: חורף או קיץ: מסיבה פרועה או התכרבלות מתחת לפוך: מוזיקה בשביל הנשמה: לא יוצא מהבית בלי: זיכרון ילדות: חלק בגוך שהיית משנה: אמונות תפלות: דברים שהיית משנה בעצמך: מפחיד אותך: כתבו עליך בספר מחזור:

KiShKooSh

New member
חחח יאללה../images/Emo6.gif!../images/Emo9.gifמוטי

הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו בבחורה (לבנות שבינינו,בחור):אמ.. זה פורום השמיניה אז נגיד השפתיים(וכן, זו הייתה תגובה ל..
) חבר (או חברה):נכון לעכשיו לא... מה היית לוקח (לוקחת) לאי בודד:חבר, מוזיקה ואת כל הסטודיו ע"ש ניסן נתיב עם הביניין<וכן, זה כולל גם את השומר>(לא יעזור כלום, על ניסן אני לא מוותרת,משבוע לשבוע אני יותר אוהבת את הקבוצה שלי, וכיף אני פשוט נהנת) הרגל מגונה שהיית מעדיף (מעדיפה) להיפטר ממנו:לשטוף את הפנים במים קפואים, בחורף הפנים שלי הופכות לקרח לפעמים. מכונה שהיית ממציא (נמאס לי לשנות!):חביתוש גרסת שנות ה 2000(הפעם היחא תדאג שלא לוקחים מפתח של חביתוש בלי רשות מרגע ודודלי) חיה אהובה:חן סטורברי
מוטי חתולים או כלבים:כלבים איפה נמצא אותך בעוד 10 שנים:אני מאמינה שבבית ישנה אתה דומה במציאות לדמות בסדרה (זה אמור להיות מגלם):אני דומה ללילי(לא כדאי לכם להסתבך איתי ביום רע
) יעד מועדף בעולם:לונדון(וזה מתקרב) העבודה הכי מוזרה שעבדת בה(גם אם אתם בגיל קטן מדי פעם יש לכם ג'ובים לא?!):ציפורלה עם החולצות
אבל זו גם העבודה הכי הכי הכי כיפית, כי ה מ"מים שם גורם לך לבכות:צביעות,ואנשים שפוגעיפ בעצמם. חלק אהוב בגוף:אמ...זה פורום של ילדים, אז לא
עם מי היית רוצה לאכול ארוחת ערב:אתם יודעים... הכי מעצבן בעולם:אנשים שפוגעים בעצמם תכונה בך שהיית מוותר עליה:חוסר טאקט מוטו לחיים:"אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו" ו "הניסיון לא יהרוג אותך, אלא החוסר ניסיון" הבחורה (או הבחור) האידיאלי בעיניך (ותחסכו מאיתנו תשובות כגון "מיכאל"..."דון" וכו'):תסעו דרומה... יותר דרומנה... יותר דרומה... שם.(ואם הגעתם רק עד באר שבע, קחו אוטובוס דחוף) מאכל אהוב:גלידת תות פאדיחה (על הסט שאין לנו):מישהו אתמול קרא לי רות
האהבה היא:כואבת רגעים קטנים של אושר:כן ו..? הדבר הכי מטורף שעשית:נסעתי לאילת...(ואתם מבינים) זכית במיליון שקל בלוטו,מה תעשה עם הכסף (ובלי תרומות וכו'...כי זה ידוע): אסע ללונדון ואחיה שם מתחילים איתך או שאתה יוזם:אני בד"כ, כי אין לי הרבה בושה(הדבר היחיד הטוב שבא מחוסר הטאקט שלי) הדבר הכי רומנטי שעשית:נסעתי לאילת איזה כישרון יש לך והיית רוצה שיהיה לך:ד-י-ק-צ-י-ה! יש לי דיקציה נוראית הדייט הכי מוזר:אילת מילה טובה שאמרו לך :רונן אמר לי שהשתפרתי המון הרכילות הכי מרושעת שריכלו עליך:אתם לא רוצים לדעת... אמונות תפלות:הרבה הכי טעים:נשיקה
מודל לחיקוי:אמא שלי ולוטוס הטראומה הכי קשה שעברה עליך:כאילו זה באמת מעניין פה מישהו
היית ממציא מכונה:למה לא? הדבר הכי טוב בלהיות חנון:שעושים עליך סידרה(רק חבל שהיא בעה"י) כמה שהם יותר מתציימרים להיות חנונים ממה שהם מציגים איפה היית בוחר לגור אם לא בארץ:לונדון, פעם 3 גלידת תות
מאמין באלוהים:כן טעם גלידה מועדף:
כבר כתבתי פעמיים חורף או קיץ:קיץ
מסיבה פרועה או התכרבלות מתחת לפוך:מסיבה פרועה עם לבד, והתכרבלות מתחת לפוך עם חבר מוזיקה בשביל הנשמה:כן לא יוצא מהבית בלי:כסף זיכרון ילדות:יושבת מוןל הטלווזיה ומסתכלת על הילדים שרצים סביב הבית ב"בית של פיסטוק" ולא מבינה מה הבעיה שלהם.. חלק בגוף שהיית משנה:את האצבעות ברגליים! אמונות תפלות:כבר שאלת דברים שהיית משנה בעצמך:את החוסר טאקטיות) מפחיד אותך:להיות לבד

Rioter

New member
זה.. שאלון מוזר. ../images/Emo2.gif

הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו בבחורה (לבנות שבינינו,בחור): חבר (או חברה): עיניים. דרכן אני רואה הכל. מה היית לוקח (לוקחת) לאי בודד: את הכלבה שלי, אותו, וספר. הרגל מגונה שהיית מעדיף (מעדיפה) להיפטר ממנו: תמימות. מכונה שהיית ממציא (נמאס לי לשנות!): הממ.. שדברים היו קורים מהר. חיה אהובה: כלב. חתולים או כלבים: כלבים. איפה נמצא אותך בעוד 10 שנים: נשואה, ילד, תואר לפסיכולוגיה ומשפטים. החברים הכי טובים שלי בפורום (זה היה על הסט,אבל אנחנו לא ממש קאסט אז שיניתי): כולכם כפרע. הקשר הכי ארוך שהיה לך: שנה וחצי. אתה דומה במציאות לדמות בסדרה (זה אמור להיות מגלם): איה. יעד מועדף בעולם: בית. העבודה הכי מוזרה שעבדת בה(גם אם אתם בגיל קטן מדי פעם יש לכם ג'ובים לא?!): הא? גורם לך לבכות: תסכול. חלק אהוב בגוף: שום דבר. עם מי היית רוצה לאכול ארוחת ערב: לבד, אני שונאת כשמסתכלים עלי כשאני אוכלת. הכי מעצבן בעולם: כשלונות. תכונה בך שהיית מוותר בה: תמימות. |: מוטו לחיים: הבחורה (או הבחור) האידיאלי בעיניך (ותחסכו מאיתנו תשובות כגון "מיכאל"..."דון" וכו'): רונ. (לא מהפורום ><) מאכל אהוב: שסק. פאדיחה (על הסט שאין לנו): יותר מדי. האהבה היא: המניע שלנו. רגעים קטנים של אושר: מה איתם? הדבר הכי מטורף שעשית: יותר מדי. זכית במיליון שקל בלוטו,מה תעשה עם הכסף (ובלי תרומות וכו'...כי זה ידוע): אביא לכם חצי.
מתחילים איתך או שאתה יוזם: זה הדדי. הדבר הכי רומנטי שעשית: לא זכור לי. איזה כישרון יש לך והיית רוצה שיהיה לך: ישירות. הדייט הכי מוזר: לא זכור. מילה טובה שאמרו לך (ממעריצים,) אין לי מעריצים. הרכילות הכי מרושעת שריכלו עליך: >< אמונות תפלות: כוכב נופל, ריס נופל. הכי טעים: שסק. מודל לחיקוי: אימא. הטראומה הכי קשה שעברה עליך: מוות של אדם יקר. היית ממציא מכונה: ? הדבר הכי טוב בלהיות חנון: WTF? איפה היית בוחר לגור אם לא בארץ? אני פטריוטית, וטוב לי עם זה. מאמין באלוהים: מאמינה בעצמי ובכוח רצון. טעם גלידה מועדף: גלידת שוקולד אמריקאית. [ככה קוראים לזה?] חורף או קיץ: חורף! מסיבה פרועה או התכרבלות מתחת לפוך: התכרבלות מתחת לפוך, אני שונאת מסיבות. מוזיקה בשביל הנשמה: כן. מה שתגידו... לא יוצא מהבית בלי: הסלולרי. זיכרון ילדות: אימא ואני מגרדות חיש-גד וזוכות ב-50 שקל. חלק בגוף שהיית משנה: הכל. אמונות תפלות: לא שאלתם את זה כבר? |: דברים שהיית משנה בעצמך: כנ"ל. |: מפחיד אותך: הלא נודע. כתבו עליך בספר מחזור: לא זוכרת. זה היה שאלון מוזר. O_____________________________O

Rioter

New member
אופס, התבלבלתי O:

הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו בבחורה (לבנות שבינינו,בחור): עיניים. דרכן אני רואה הכל. חבר (או חברה): בערך. (זה התבלגן, אופס. XD)

KiShKooSh

New member
חחח יאללה../images/Emo6.gif!../images/Emo210.gifתותי

דבר הראשון שאתה מסתכל עליו בבחורה (לבנות שבינינו, בחור):...
חבר (או חברה):אין מה היית לוקח (לוקחת) לאי בודד:את ביקי הרגל מגונה שהיית מעדיף (מעדיפה) להיפטר ממנו:עזבו(זה לא מה שאתם חושבים
טוב אני לא יודעת מה אתם חושבים אבל זה לא
) מכונה שהיית ממציא (נמאס לי לשנות!):מכונת כביסה בצורת פיקאצ'ו סגול חיה אהובה:חתול חתולים או כלבים:חתולים איפה נמצא אותך בעוד 10 שנים:אני מאמינה שבבית של ביקי ישנה הקשר הכי ארוך שהיה לך:חצי שנה אתה דומה במציאות לדמות בסדרה (זה אמור להיות מגלם):מיקה, אמרו לי שאני דומה לה במראה, אבל אני דומה לה מאוד באופי, אני אוהבת להיות צינית יעד מועדף בעולם:ת"א(רציני
) העבודה הכי מוזרה שעבדת בה(גם אם אתם בגיל קטן מדי פעם יש לכם ג'ובים לא?!): הייתי ספרנית בבית ספר, אוקיי נשבעת לכם זה היה הזוי
גורם לך לבכות:פתטיות, טוב זה גורם לי לבכות מצחוק חלק אהוב בגוף:אף עם מי היית רוצה לאכול ארוחת ערב: חסוי לציבור הרחב(וגם לצר) הכי מעצבן בעולם:אנשים מעצבנים(לא היה לי מה לכתוב חחחח) תכונה בך שהיית מוותר בה:חוסר סבלנות מוטו לחיים:אל תשתמשו ב
מוטי פן תסתבכו עם ביקי(ותאמינו לי זה לא כדאי) הבחורה (או הבחור) האידיאלי בעיניך (ותחסכו מאיתנו תשובות כגון "מיכאל"..."דון" וכו'):מיכאל, דון(דווקא
) מאכל אהוב: ממולאים פאדיחה (על הסט שאין לנו): אני כל הזמן מפדחת את עצמי האהבה היא: אהבה רגעים קטנים של אושר:חחחח? הדבר הכי מטורף שעשית:אני מטורפת מטבעי זכית במיליון שקל בלוטו,מה תעשה עם הכסף (ובלי תרומות וכו'...כי זה ידוע):מישהו אמר שהייתי כותבת תרומות? מתחילים איך או שאתה יוזם:גומרים הדבר הכי רומנטי שעשית:עליתי עם ביקי במעלית בניסן איזה כישרון יש לך והיית רוצה שיהיה לך:חוסר טאקט הדייט הכי מוזר:יצאתי עם ביקי לקניות ביום חם מילה טובה שאמרו לך (ממעריצים,) "מושלמתתתתתתתתת!!!!!!!1111111אחדשתייםוחצי" הרכילות הכי מרושעת שריכלו עליך: שאני פריקית שחותכת ורידים וכאלה רק כי אני שומעת שייגעצ אמונות תפלות: אל תעברו ליד
מוטי שחור הכי טעים: הלחי של ביקי מודל לחיקוי:
מוטי הטראומה הכי קשה שעברה עליך: ביקי שרטה אותי במיטה(זה נשמע רע... וזה באמת קרה בלילה) היית ממציא מכונה: לא, ביקי כבר ממציאה הדבר הכי טוב בלהיות חנון: ביקי אמרה לי לכתוב פה משהו אבל אני לא זוכרת מה, היא מדברת מהר... והתחת שלה דבוק לי לגב, אגב איפה היית בוחר לגור אם לא בארץ"? ארה"ב מאמין באלוהים:כן טעם גלידה מועדף:לימון ותות חורף או קיץ:קיץ מסיבה פרועה או התכרבלות מתחת לפוך:התכרבלות מוזיקה בשביל הנשמה:לא, בשביל לידיה(
!) לא יוצא מהבית בלי: תחתונים זיכרון ילדות: עשיתי קקי חלק בגוך שהיית משנה: בגוך? ונגוך! אמונות תפלות: אמרתי כבר דברים שהיית משנה בעצמך: לא יודעת מפחיד אותך: הציפורניים של ביקי כתבו עליך בספר מחזור: לא זוכרת, שמו לי את המשפט: "שקר החן, הבל היופי"

KiShKooSh

New member
חחח שולטת שכמותך...

סליחה אני עצבנית, ליהי<לאב הילי> הזו עלתה לי על העצבים, היא מותר לה לקלל את כל הכולם ולרדת על אנשים שהיא יותר טובה כי היא פגשה את הילי(והיא עשתה את זה), ושאומרים עליה ביקורת היא ישר חוסמת(כמו הילדים הקטנים שלא יודעים להתמודד עם שום דבר) והיא בטח עוד שניה תפתח שרשור "אני עוזבת" ותוציא אותי רעה שתלמד להתמודד עם אנשים ולא לברוח

בזמנים קשים כאלו....

בזמנים קשים כאלו.... ומטמטמים כאלו... תמיד תזכרי לקחת דבר אחד... דבר אחד יחיד ומיוחד עם חיוך של תפוז ואין לי עוד חרוז
קחי חיוך מוטי
ותשמחי

KiShKooSh

New member
../images/Emo9.gifמוטי!

כפרעליך! נעכה תעשי לי סקי! (או את רוני קטיפת זהב, תבחרי
)

באמת לא כדאי להתסבך אם ביקי היא

מפחידההה!!!
(ותאמינו לי אני מדברת מניסיון..חחחח
)

למעלה