DoRiNuS sMiNiA
New member
../images/Emo8.gifראיון ע"פ ראש 1!
הפעם אתם המרואיינים! את הראיון הזה ראיינו (יותר מדי מילים כאלה) את ארבעת המופלאים (ולא המופלאות
) ואם אני יכולה לבקש,זה לא לתקוף אותי (למרות שאני לא רואה סיבה) כי בזמן האחרון על כל דבר שאני עושה אני מקבלת הערות. הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו בבחורה (לבנות שבינינו,בחור): חבר (או חברה): מה היית לוקח (לוקחת) לאי בודד: הרגל מגונה שהיית מעדיף (מעדיפה) להיפטר ממנו: מכונה שהיית ממציא (נמאס לי לשנות!): חיה אהובה: חתולים או כלבים: איפה נמצא אותך בעוד 10 שנים: החברים הכי טובים שלי בפורום (זה היה על הסט,אבל אנחנו לא ממש קאסט אז שיניתי): הקשר הכי ארוך שהיה לך: אתה דומה במציאות לדמות בסדרה (זה אמור להיות מגלם
): יעד מועדף בעולם: העבודה הכי מוזרה שעבדת בה(גם אם אתם בגיל קטן מדי פעם יש לכם ג'ובים לא?!): גורם לך לבכות: חלק אהוב בגוף: עם מי היית רוצה לאכול ארוחת ערב: הכי מעצבן בעולם: תכונה בך שהיית מוותר בה: מוטו לחיים: הבחורה (או הבחור) האידיאלי בעיניך (ותחסכו מאיתנו תשובות כגון "מיכאל"..."דון" וכו'): מאכל אהוב: פאדיחה (על הסט שאין לנו
): האהבה היא: רגעים קטנים של אושר: הדבר הכי מטורף שעשית: זכית במיליון שקל בלוטו,מה תעשה עם הכסף (ובלי תרומות וכו'...כי זה ידוע): מתחילים איך או שאתה יוזם: הדבר הכי רומנטי שעשית: איזה כישרון יש לך והיית רוצה שיהיה לך: הדייט הכי מוזר: מילה טובה שאמרו לך (ממעריצים,
) הרכילות הכי מרושעת שריכלו עליך: אמונות תפלות: הכי טעים: מודל לחיקוי: הטראומה הכי קשה שעברה עליך: היית ממציא מכונה: הדבר הכי טוב בלהיות חנון: איפה היית בוחר לגור אם לא בארץ" מאמין באלוהים: טעם גלידה מועדף: חורף או קיץ: מסיבה פרועה או התכרבלות מתחת לפוך: מוזיקה בשביל הנשמה: לא יוצא מהבית בלי: זיכרון ילדות: חלק בגוך שהיית משנה: אמונות תפלות: דברים שהיית משנה בעצמך: מפחיד אותך: כתבו עליך בספר מחזור:
הפעם אתם המרואיינים! את הראיון הזה ראיינו (יותר מדי מילים כאלה) את ארבעת המופלאים (ולא המופלאות