סרבנית מיטה

../images/Emo8.gifסרבנית מיטה

שלום ביתי, נועה, בת 7 שבועות ישנה בעגלה כי הבנתי שהמיטה בהתחלה מפחידה אותם. הבעייה שהיא לא רוצה להיות שם בזמן הערות שלה היא כל הזמן משתוללת ,נאנחת,מתאמצת (לא נראה שזה גזים) ממש לא רגועה ונראה או יותר נכון נשמע שהיא ממש סובלת שם,כך היה מהיום שבו הגענו איתה הביתה מבית החולים.עד שהיא מתחילה קצת לבכות אני מרימה אותה. היא לא ישנה הרבה מה שאומר אני לא יכולה לעשות כלום כל היום וחלק מהלילה כי היא כל הזמן צריכה להיות על הידיים. בסלקל היא גם לא רוצה להיות. אני מיואשת .מה לעשות? גם להרדם לבד במיטה ,זה לא קורה...... אמרו לי לתת לה לבכות יומיים שלושה והיא תתרגל. זה לא נראה לי,אני חושבת שהיא קטנה מידי ואני מפחדת שהיא תפתח חרדת נטישה. תודה מראש שרון

קרןחן6

New member
אני ממש נגד לתת לפקות

הילד בודק בחודשים הראשונים לחייו את הבטחון שלו. עד כמה הוא מוגן ודואגים לו. בכי זאת הדרך שלו לוודא שכשהוא קורא יש שם מי דואג לו. אז לבכי לא הייתי מגיע לפחות 3 חודשים הקרובים כמה שיותר להיות פנויה אליה. ולמה לא להניח אותה על הריצפה במקום מוגן על הבטן? אין לך כלבים או ילדים גדולים נכון?

אני ממש נגד לתת לבכות

הבעיה שהיא לא אוהבת להיות על הבטן וכן יש לי חתול

מה פתאום לבכות!!!

פשוט מרגיז לשמוע את העצות האלו . נסילסדר לה בתוך המיטה מקום קטן יותר כמו קן קטן. אפשר לקחת כרית הנקהגדולה ולשים סביב הסורגים וזהירגיש לה כמו עריסה שבההמסגרת קטנה ומגנה יותר במהלך יום שימיאותה במנשא על גופך ותחזיקיאותה על הידיים חלק מהיום. המגע חשוב מאד לתינוקות היא צריכה לדעת שהיא מוגנת ושאתם נמצאים שם עבורה.

קרןחן6

New member
ענת שימי לב

שהיא מדברת על הבכי בזמן שהיה על הבטן לא באופן כללי.

למעלה