מופע השקה

xD ShAhAr xD

New member
ההשקה..!!!!

היה כזה מדהייייםםםםםם אתמול בהשקה..!!!! ביט..!? אין עליכם..!!!! אתם להקה שולטטטטטטטטת..!! הייתם באמת גדווולייייםם..!!! גאיה ומיקה..!? היה כ"כ מצחייייקקקקק..!!! אל תשכחו ת'סיסמאות שלנו.... xD היה מצחיייקקק ושולטטטטט..!!!!! היה פיגווווווווז!! רענן, ברי ולורל... תודה על החתימות ועל הככככללל..!!! שיהיה בהצלחהההה..!! [[= שחרקה [[=

3has3

New member
אני צריכה להגיד לך משהו D:

ודיי דחוף.. מתי תוכלי להתחבר?

xD ShAhAr xD

New member
מסן.. [[=

לא בזמן הקרוב... לצערי... /= תשלחי לי הודעה אישית.. את יודעת לאן....

furfur23

New member
../images/Emo108.gifלמה אני אף פעם לא יכולה

לבוא לשום מקום?
אוף.. אבל תודה על התמונות

b e n g a

New member
איך ילד פיצקלך כמו רונאל עולה לבמה

יש לו שירים בכלל... הקול שלו מפותח בכלל...

ליעתע

New member
לא.. הקול שלו לא מפותח

הוא ילד XD הוא פאקינג בן 10.. אבל.. מה הקשר בין זה לבין לעלות לבמה? העיקר זה לתת בראש [אהא! אני מתחברת לסנלג המקומי
]

מאיה911

New member
הייתי!!!!!!!1../images/Emo3.gif

תכלס.. היה בנזונה!
גם היו שם עוד להקות ממש מגניבות
לאיור תודה על התמונות כפרע!

גמאני הייתיי..

היה כזה שולט ממש ממש נהניתי...ביט 69 מתה עליכם!!!! נתתם אחלה הופעה ונתתם בראשש. שיהיה לכם אחלה סופשבוע.. בר.

היי חבר'ה

תודה ענקית לכולכם שבאתם, אתם מעולים! בחודש הקרוב הלהקה סוגרת צוות טכני לאלבום השני ונתעסק הרבה בהכנות ואירגונים. חוץ מזה שיש לנו מופע סיום בבצפר (כיתה ט') אז זה עוד קצת מוסיף לבלגן. מי שרוצה לתפוס אותנו בהופעה אנחנו ב22 ליוני בבארבי ת"א עם Useless ID המעולים וsoon in here. אח"כ יש שוב חיפה וירושלים מאוחר יותר, כל זה במקביל לעבודה אינטנסיבית על האלבום השני. תמשיכו להתעדכן במייספייס לגבי הופעות בקיץ כי הולך להיות קיץ בנזונה. חוץ מזה שיש עדיין מדור בראש1... אז אפשר לשמוע מאיתנו גם משם. שוב תודה נתראה בקרוב אני מקווה רענן.

xD ShAhAr xD

New member
השקה אתמוללל [[=

רענן?? היית גדוווול..!! תודה על התמונות והחתימה... [[= אין עליכם חברה..!!

יוליפ

New member
היי..יש לי שאלה..

אני לא רוצה לפתוח הודעה כדי שלא יהיו תגובות של "למה לפתוח הודעה חדשה?לעאזזל איתך!" או בסגנון אז אני רושמת את זה כאן.. בתמונות שמתי לב שברי מנגן על בס.ואז שמתי לב שגם רענן מנגן על בס. אז בתכלס אין להם חשמלית בלהקה? (תקנו אותי עם אני טועה..) תודה.. יוליפ

WIpE ouT

New member
תשובה...

הם מתחלפים, חלק מהשירים רענן על בס וחלק מהשירים ברי. וכשאחד על בס השני על חשמלית

1T A L I

New member
פשוט כיף לי..

כיף לי לשמוע על כל ההופעות, והארגונים וההכנות לאלבום השני! פשוט כיף לי, כיף לי לראות אתכם מצליחים ונהנים. תודה על שאתם נותנים לנו ללוות אתכם בדרך להשגת החלומות שלכם. העונג כולו שלנו. הלוואי שתמשיכו ככה. באמת שמגיע לכם.

למעלה