מה נשמע אנשים??

love you micky

New member
../images/Emo8.gifמה נשמע אנשים??

היי, אני חדשה פה, אני חולה על הסדרה ורציתי להבין איך הפורום בדיוק פועל, מישו יכול לעזור לי??

netaK

New member
בהחלט ../images/Emo13.gif

אוקיי מה שאת עשית זה פתחת הודעה חדשה, הודעה חדשה פותחים כשרוצים לפתוח נושא חדש בפורום
כשרוצים להגיב להודעה שנכתבה בפורום, את יכולה למצוא את כל ההסברים פה. איך קישורים בפורום עובדים? אם את רוצה לשים קישור כחול (כמו פה) באמצע ההודעה, את יכולה לראות למטה "קישורים בתוכן ההודעה"- ב"מחרוזת מתוך ההודעה" את כותבת את המילה שאת רוצה שתהיה הקישור (שתהיה כחולה ולחיצה עליה תוביל לכתובת) וב"קישור" את הכתובת שאת רוצה שלחיצה עליה תוביל אליה. להוספת קובץ יש את "צירוף קובץ" אם תעמדי עם סמן העכבר בסוגריים שם, תראי את סוגי הקבצים שניתן לצרף לצירוף קובץ פשוט בוחרים "עיון..." בוחרים ובוחרוים אותו מתוך תיקיות במחשב שלך, אי אפשר לצרף יותר מאחד. תכני הפורום: בסרגל הכחול למעלה את יכולה למצוא את כל תכני הפורום: קישורים, מאמרים, סקר גלריות וכו' שאלות נפוצות נמצאות בראש הדף בבקשה גם לקרוא את חוקי הפורום וחוקי הספויילרים

love you micky

New member
היי מן... או וומן?

מה קורה? טנקס על העזרה!! ספרו לי מה הולך פה? הפורום על הכי גאים שיש, אז...? אני לא רואה פה שיחות עליהם.... ;) הממממממ מי את/ה?? -תומי-

netaK

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני נטע. הפורום על הכי גאים שיש, כן. בגלל שכרגע לא משודרת שום עונה בשום מקום השיחות פה בעיקר על ספויילרים שם העונה הרביעית

love you micky

New member
אהההה

מה זה ספויילרים דמט?! ויש לך מושג מתי העונה הבאה אם בכלל??

netaK

New member
בחוקי הספויילרים

שאליהם נתתי קישור בהודעה הראשונה שלי, כתוב בדיוק מה זה ספויילר העונה הרביעית עולה באר"הב ב18 באפריל העונות ה3 וה4 נקנו ע"י "יס" וישודרו בערוץ yes+, עדיין אין מועד שידור

למעלה