הי everybody!

meirav18

New member
../images/Emo8.gif הי everybody!

טוב אז קודם כל - מה המצב אנשים?! אני קצת חדשה כאן , אבל רק רציתי להגיד שאני מזה שמחה שהפורום הזה קיים כי ממש נמאס לי לשמוע רק על כדורגל!!! בכל מקרה , אני מעריצה את המשחק !!! אני רואה שכתבתם כאן בעיקר על ה NBA, משהו שאני פחות מבינה בו. אני יותר בקטע של הליגה האירופאית , אבל עדיין אני רואה משחקים (בערוץ ה NBA), ומשחקים של ACC בערוץ חמש. אז אם למישהו בא לזרוק איזו מילה .....

ron20

New member
כרגע NBA זה הדבר החם ...

שלום מירב, 1. עכשיו אנחנו בדיוק נכנסים לישורת האחרונה של עונת NBA הכי פתוחה ולא צפוייה שהייתה ב10 שנים אחרונות. 2. שאר הליגות נגמרו. 3. כחובב כדורסל שרואה כל ליגה שקיימת לרבות כדורסל נשים בארץ ו WNBA, אני ממליץ לך בחום להתחיל ל"הכנס" ל NBA כי זה הדבר האמיתי מכל בחינה אפשרית, וסוף סוף אחרי שנים אפשר לראות פה כל יום משחק במהלך הליגה הסדירה. 4. בתור התחלה (כחובבת כדורסל אירופאי) בשבועות הקרובים תעקבי אחרי סקרמנטו , קבוצה התקפית שמשלב הרבה אירופאים בתפקידי מפתח (את טורקוגולו הטורקי את ודאי זוכרת מיד אליהו). 5. כללי: המדינה מחולקת לשני אזורים: מזרח ומערב. כאשר אלופות המזרח והמערב מתמודדת על אליפות ה NBA (או העולם...). הגמרים האיזוריים והגמר הארצי משוחקים בסדרות הטוב מ-7 ויתרון הבייתיות נקבע על פי העונה הסדירה. 6. כרגע: גמר המזרח- ניו ג´רזי נטס נגד בוסטון סלטיקס 0-0 , גמר המערב: לוס אנג´לס לייקרס נגד סקרמנטו קינגס 0-0. כלומר הגעת בדיוק בזמן (היום ב 1:30 בלילה שידור משחק 1 , של גמר המערב). 7. יום טוב.

סלטיקס כל כך הולכים

לנצח את ניו ג´רזי, ואח"כ לנצח את הלייקרס ולקחת אליפות!

יוסי®

New member
מהפה שלך ליד של פול פירס ולציפורן

של שאקיל (יש לו שם בעיות, לא?
)

shohamz

New member
תגובות למירב

קודם כל שמחים לקבל אותך בזרועות פתוחות רוב התגובות כרגע הן על ה-NBA בגלל: - כרגע מתחוללות סדרות הגמר האיזוריות וזה השיא של הכדורסל העולמי - השידורים הישירים של ה-NBA גורמים לאנשים להגיב - אין הרבה אנשים שמבינים בכדורסל אירופי למעט בקבוצות שמשחקות בבית של מכבי ת"א (עידו - אני יודע שתענה לי על זה) - עם כל הכבוד לליגה האירופאית היא כבר נגמרה והקבוצות עוד לא התכוננו לשנה הבאה - גם למי שמבין קשה לעקוב אחר כל כך הרבה קבוצות איטלקיות, יווניות, ספרדיות וגם יוגוסלביות (אני כולל את קרואטיה ובוסניה) בגלל מגבלות השפה ובגלל שאין מספיק אתרים ברמה. - חלומו של כל כדורסלן הוא לשחק ב-NBA ולא בליגה האירופאית מה שהופך את ה-NBA ליותר אטרקטיבית - מרבית המשתתפים בפורום צעירים שלא זוכרים חסד נעורים לליגה האירופית בימים הגדולים של פעם למרות הכל דובר כאן בפורום גם על הליגה האירופית ואפילו על הכוונה של מכבי להופיע בליגה האדריאטית אני חושב שזרקתי יותר ממלה אחת - קורה שנסחפים

למעלה