בוקר טוב לכולם

../images/Emo8.gif בוקר טוב לכולם

הנה התחיל לו שבוע חדש יללה לקום בוקר טוב באדי

ענתי 10

New member
בוקר בוקר!! ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

קמתי כבר מזמן (5:15) הייתי בחדר כושר (התחלתי שבוע 3 למשטר חד"כ+שומרי משקל) יש לי מוטיבציה גבוהה, כי ביום חמישי נשקלתי בחד"כ ושמחתי לגלות שאחרי שבועיים יש תוצאות - ירדתי כמעט 2 ק"ג, מה שמקרב אותי למשקל בו הייתי בסילבסטר. למשקל האידיאלי, בו הייתי בקיץ אני צריכה להוריד עוד 2 ק"ג של שומן טהור
אבל אני שואפת שיהיו לי 20% שומן (ובקיץ היה לי 21.5%) אז שיהיה לכולנו שבוע נהדר!!! ושהמצב של חמי רק ימשיך להשתפר!

גם אני התחלתי היום

יללה קדימה לא להישבר אני עושה את זה בשביל הבריאות יותר מאשר בשביל המשקל

ואני עדין בבית ../images/Emo10.gif

וכל הדיאטה והכושר של השבועיים שלפני המחלה הלכו לטמיון. אני מאוד חלשה וייקח זמן עד שאחזור לכושר.

מרשה לך, צפרא טבא..........

מכירה את השיר הנני כאן, אז אני עוד פה. אבל ואבל גדול, אחותי היקרה לי מכל, ילדה אתמול בשעה טובה ומוצלחת. היא צלצלה אלי, ממש אחרי הלידה, ואני מרוב התרגשות, והורמונים, לא יכולתי לדבר איתה, ובכיתי נורא, מאוד השתדלתי, ואז גם היא התחילה לבכות.... ובעלה אמר לי, שכל הלידה היא היתה גבורה עד שהיא דברה איתך בטלפון ושתיכן בוכות. המרחק הזה נורא קשה לי עכשיו, מאוד הייתי רוצה להיות לידה, לחבק אותה, לנשק אותה, ולהיות לידה. הרגשות מעורבים. שתהיה לי רק מאושרת, ובריאה, היא ובנה הקטון ובעלה המקסימון. שיהיה בוקר טוב ישראל, וארה"ב וסוף העולם ימינה..............

Tully Is Here

New member
קרמבולית

מזל טוב ענק לאחותך ואני מחזיקה לך אצבעות שתלדי כבר ושיעבר בקלות

למעלה