בהצלחהה שיהיה לכולם בהצלחה בבגרות באנגלית!!
L linoy7 New member 21/5/07 #2 ../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif שיהיה בהצלחה לכולם!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif
E Efrat K New member 21/5/07 #10 שאלון E היה חראאאאאאאאא טעיתי בשאלה האמריקקית הזאת ששווה 8 נקודות,זה היה שהסטודנטים רוצים את הטכנולוגיה יותר ולא שזה היה איטי מכפי שציפו. עכשיו הציון שלי מתחיל מ92,אוף ושעוד יצאתי בהרגשה טובה ושהליסנינג היה לי ממש קל.
שאלון E היה חראאאאאאאאא טעיתי בשאלה האמריקקית הזאת ששווה 8 נקודות,זה היה שהסטודנטים רוצים את הטכנולוגיה יותר ולא שזה היה איטי מכפי שציפו. עכשיו הציון שלי מתחיל מ92,אוף ושעוד יצאתי בהרגשה טובה ושהליסנינג היה לי ממש קל.
א אוליב הורנבי New member 22/5/07 #15 גם לי יש את הטעות הזאת ועוד אחת עם השאלה הראשונה - שהגורם היה התנאים |מקיא| כמה מטומטמה יכולתי להיות
S Simply Blonde New member 22/5/07 #16 מה לעזעזאל יש לכולם מהאמריקאים! כל הזמן היי אמריקקה אמריקקים את אמריקקית? ישראלקקית!
S Simply Blonde New member 22/5/07 #18 את תמיד יכולה לשנוא את אבא שלך סתם נו אמריקאים זה הכי טוב וזהו
L linoy7 New member 22/5/07 #13 עשיתי C- היה קל..../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif מקווה שגם לכם הלך טוב
P pSyhoKokiLiDa New member 22/5/07 #19 C היה בדיחה... סיימת תוך רבע שעה והבוחנת לא נתנה לי לצאת כי אסור לצאת בחצי שעה הראשונה חחח זה היה הזוי
C היה בדיחה... סיימת תוך רבע שעה והבוחנת לא נתנה לי לצאת כי אסור לצאת בחצי שעה הראשונה חחח זה היה הזוי
D dark dumb New member 22/5/07 #14 איזה קל היה....../images/Emo13.gif ../images/Emo85.gif הייתי יכולה לאחר בחצי שעה ולבוא בלי מילון ועדיין הייתי מצליחה וגם כל התשובות שלי נכונות, לפי התוכן שלהם, נכונות, עכשיו רק נקווה שאין לי טעויות דקדוק וכאלה... אינשאללה אפשר להגיע ל100...
איזה קל היה....../images/Emo13.gif ../images/Emo85.gif הייתי יכולה לאחר בחצי שעה ולבוא בלי מילון ועדיין הייתי מצליחה וגם כל התשובות שלי נכונות, לפי התוכן שלהם, נכונות, עכשיו רק נקווה שאין לי טעויות דקדוק וכאלה... אינשאללה אפשר להגיע ל100...