בבקשה תענו לי

sapir43

New member
../images/Emo8.gifבבקשה תענו לי

מי שיודעמתי המיפגש מעריצים בבקשה שלחו לי מתי
 
חחחח אבל מאמי

אם לא ענו זה לא בכוונה ועוד הודעה.. לא תיגרום לאפחד לענותת:] אז קחי לתשומת ליבך
 
../images/Emo58.gif מה?????????????????.

מה מה מה??? מי אמר לך את זה בקניון בנהריה אני רצה עכשיווו לשםםםםם מעכשיו אני ילךךךך אני גרה בנהריהההה יה הלואי יהיה שםםםםם יההההההה תבדקו את זה פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
 
../images/Emo118.gifנצלש דחוף ביותררררר

זה פשוט ממש אבל ממש לא סובלת דיחוי מה שקורה פה.. אתן לא מאמינות עכשיו אני אחרי דיבור,ושיכנועים צפופים.. וחפירות על כך שפלורין לא תעזוב..והיא פשוט? ע.ז.ב.ה! כן ואתן יודעות למה היא עזבה? כי יש לזה המון סיבות והן: 1.בלי להעליב אבל הבנות הישנות שנוספו או חזרו..הן קצת גרמו לריבים פה וזה ממש אבל ממש לא על הדעת! 2.המנהלות..עם היחס להדר..ועם כל העצבים! 3.ובגלל שיש פה כמה בנות שאפילו פלורין היא כמו אוויר בשבילהן! והיא ב-כ-ת-ה בלי סוף! כאילו דיייי הלוו? לאיזה מצב הגענו אני בעצמי כבר לא יכולה לסבול את זה ותפנימו את זה טוב-טוב כי אני לא מתכוונת לחזור על זה שנית! כי זה פשוט לא יקרה!!! שיהיה לכולן שבת שלום והמשך ערב נ.ע.י.ם!
 
יאוו

מה פלורין עזבההה?!!!! לא יכול להיות למה היא לא אמרה לי כלום?עכשיו אני ידבר איתה....יואווווווו באמת מה ניהיה מהפורום?...יש פה בזמן האחרון המון ריבים ומהנהלות באמת לא יפה מה שעשיתם להדר... בבקשההה תפיסקו עם הריבים כי ככה כל אחת עוזבת וזה ממש לא נעים לא לי לא לכם(ככה אני חושבת)ולא לאלה שעוזים אז בבקשה די!!זה כבר נימאס כל אחת עוזבת יש פה ריבים...בואו נתחיל מעכשיו לא לריב ולא כלום! סיתוונית?אוהבת אותך! ובקשר לפלורין?אני ידבר איתה.. מריה סנדלר.
 
למעלה