אתגר קצרצר...

hgvrycuihnhuyb

New member
../images/Emo8.gifאתגר קצרצר...

ישנם מס' סרטים,סדרות שהזכירו את קורט קוביין,משהו יכול לעלות כמה? אני אתן התחלה זה לא רציני אבל זה גם משהו סרט לא מוכר קוראים לו נערה,זה על צעירים שרצו להקים להקה הקיצר קורט נזכר שם כסולן שאף פעם לא פיספס חזרות ,ועוד אחד הדבר הכי לא קשור "הכי גאים שיש" קורט נזכר שם ע"י בראיין כיפה לנצח,מת צעיר, לא זקן יש לכם עוד יש לי עוד אחד... (וואו אני ממש משועממת...)

tomgavish

New member
קורט אולי לא פיספס חזרות אבל הוא

פיספס את ההקלטות של you know you'r right, הוא יבש את דייב וכריסט שבועיים הם חיכו לו ובנתיים עבדו קצת על קטעי בס לאלבום של דייב או משהו כזה. ומקום שקורט נזכר בזבנג הקומיקס הישראלי, בספר מס' 9 בסיפור "ונעבור לכתבנו", ויש עמוד ענק על זה איפה כל דבר נזכר באתר www.nirvanaclub.com

B A R B A R

New member
כן כן

גם אני ראיתי את הסרט "נערה". המפגרים האלה גם לא התקלחו שבוע בגלל קורט.

B A R B A R

New member
אה כן ועוד דבר../images/Emo8.gif

באחד הפרקים בעונה הקודמת של דוסון קריק אחות של פייסי (אם אני לא טועה) אמרה שלבן שלה היא תקרא בשם קורט ע"ש קורט קוביין (נו איך לא?!)

life style

New member
יש לי אחד...

בספר "הקיטנה של קלנר" של אתגר קרת יש סיפור על עולם שאליו מגיעים כל האנשים שמתאבדים. די צפוי שהוא יזכיר שם את קורט. אבל זה דווקא היה מצחיק, אני יכולה לצטט אם זה מעניין מישהו זה משהו כמו 10 שורות לא הרבה.

life style

New member
הנה הציטוט לפי בקשתך-

.."מהיום שהכרתי את ארי, כל לילה אנחנו עושים סיבוב פאבים. יש כאן בקושי שלושה, ואנחנו מקפידים לעבור בכולם, בשביל להיות בטוחים שלא הפסדנו כלום. בסוף אנחנו תמיד סוגרים ב'בר-מינן' שהוא גם הכי שווה וגם פתוח הכי מאוחר. אתמול היתה יציאה ממש מבאסת כי ארי הביא את החבר הזה שלו, קורט. ארי ממש מחזיק ממנו, בגלל שהיה הסולן של 'נירוונה' וכאלה, אבל האמת היא שהוא מה זה נודניק. גם אני לא יותר מדי מבסוט כאן, אבל הוא כל הזמן מקטר, ומהשנייה שהוא מתחיל אין לך צ'אנס לעצור אותו. כל דבר שמדברים תמיד מזכיר לו איזה שיר שכתב פעם, והוא תמיד חייב לדקלם לך אותו ושתתפעל מהמילים, ולפעמים הוא עוד אפילו יכול לגשת לברמן ולבקש שישים איזה שיר שלו ואז אתה כבר באמת לא יודע איפה לקבור את עצמך. באמת היא שזה לא רק אני, כולם חוץ מארי שונאים אותו. אני חושב שיש איזה קטע שאחרי שאתה גומר, עם כל הכאבים של זה, ופייר, אין לכם מושג כמה זה כואב, הדבר האחרון שעושה עליך רושם זה איזה מישהו שכל הקטע שלו זה לשיר כמה הוא מסכן"... בכלליות יורדים על קורט, אבל אני לא מעריצה אובססבית וזה הצחיק אותי.

hgvrycuihnhuyb

New member
אם את באמת רוצה לצחוק.....

יש את הקליפים של איזה אחד קוראים לו אל משהו והוא מחקה את הקליפ של smell like....מזה מצחיק........

N I R VA N A

New member
חחחחחחחח גם אני נקרעתי מהשיר הזה

אפילו חברי הלהקה אהבו אותו - יש לי ראיון איתם במחשב שבו הם מדברים על השיר - והם אומרים שהם מאוד צחקו ממנו.... אז ככה הוא נקרא: Smells Like Nirvana מי ששר אותו זה: Weird Al Yankovic - הוא עשה עוד הרבה פארודיות על זמרים מפורסמים אבל לדעתי על נירוונה זה היה הטוב ביותר זה היה גדוווול... מומלץ בחום להוריד!!!!!

Runaway Train

New member
זה היה מצחיק בהתחלה

אבל לאט לאט זה דיי נהיה מרושע כאילו אתגר קרת ממש מתכוון לזה

life style

New member
כן זה די מרושע

פרויקט קרת נגד קורט אבל מי יודע אולי באמת קורט בעולם הבא הוא בן אדם ממורמר כזה...

N I R VA N A

New member
למה מרושע??

זה לא היה משהו אישי - חוץ מזה הוא עשה את זה לעוד המון המון זמרים - ריקי מרטין, מדונה, ועוד המון זמרים... חוץ מזה - קורט בעצמו אהב את הקליפ - כמו שאמרתי יש לי ראיון של נירוונה במחשב שבו הם אומרים שזה היה קורע מצחוק והם ממש אהבו את הוידיו (עם כל הפרות והחזירים במיוחד) בקיצור קורט לא נפגע מזה - להפך דווקא אהב מאוד את השיר.....

בקשר לשיר

הרמקולים שלי לא משהו וקשה להבין... למישהו יש ת'מילים של השיר? תודה

למעלה