למקרה שכן- 126490800... חופשי חופשי.... נ.ב.... אז ככה- היום היה לנו בביצפר הרצאה עם עוזי חיטמן והיו קטעים לא נורמליים... חחח.... שוב נ.ב מחר יש לי (וכמובן לטרוויס ברקר!!!) יומולדת!!! ושוב נ.ב.... אני עכשיו הולכת לצבוע את השיער בשחור!!!! wish me luck!!!
וגם ככה- סיפור שיערי.... הוא חום כהה.... עם חימצון בצד (שכבר היה כתום זוהר וורוד זוהר...) ונמאס לי ממנו אז החלטתי לגוון קצת... זה בא לי במצבי רוח... חחחח
אבל תאמיני או לא, לי יש שער כחול ומאיפה הרעיון המשוגע אתם שואלים? אין לי מושג! אבל גם למארק ולטום היה פעם שער כחול!!!! ואל תדאגו לא כל השער שלי כחול! רק הפוני! TaLi
אינ צובעת את השער הרבה לצבעים... פעם חימצון פעם סגול פעם כחול פעם ירוק פעם כתום זוהר.... כל הצבעים ואנשים ברחוב ישר מזהים אותי כמעריצה של בלינק182 וזה קורע... אנשים באים אליי ברחוב- אנשים שאינ לא מכירה ואפשוט אומרים לי- נכון את מעריצה של בלינק182 ??? אז אני אומרת נכון...!!! והם אומרים לי רואים.... כל מי שמכיר אותי (ואפילו כל מי שלא) יודע שאינ מעריצה של בלינק182.... עוד דבר..... אני טוםבוי... יודעים מז זה??? בת/בן.... יודעים מה זה??? ITS A BOY TRAPPED IN THE BODY OF A GIRL.... ילדה שמתנהגת כמו בן ושבדרך כלל מסתובבת עם בנים גם כן.... וזה מה שאינ עושה החברות היחידות שיש לי זה בביס.. ואתם (אני מקווה) אז יאללה... ביי
חחח...סתם.... (לצערי) בלינק הפסיקו לצבוע את השיער.... וחבל..... אבל עקרונית יש קשר הדוק...חחח..... אז.... משעמם לי.... בלעעעעעעעעעעעעעע דר"א- השחור יצא מדליק לאללה- אני נראית כמו מכשפה... קוליסטי.... סתם אתם צכים לראות בעצמכם... שירה
או פשוט קצוץ כזה????? אוי מי גאד! אני בחיים לא הייתי עושה דבר כזה!!! ואני לא מבינה איך מרשים לך לצבוע כל כך הרבה צבעים? לקח לי המון זמן לשכנע את ההורים שלי לתת לי לצבוע לכחול! וגם שיכנעתי אותם לתת לי ללמוד לנגן על גיטרה!!!!!!!!!!! יש!!!!!!!!!!!!!! אבל הבאסה היא שלא יקנו לי גיטרה, אז מה הקטע?!?! TaLi
בקיץ אני צובעת הכי הרבה כי בביצפר לא הכי מרשים אבל אני תמיד עם כובע אז לא ממש רואים... אז בסוף הקיץ אני עשיתי גלח- כן קרחת כזו.... ואז עכשיו יש לי שיער קצר כמו של בנים שצריכים להסתפר אז אם אני לא גוזרת- אני עושה רסטות אני צריכה לחשוב על זה...
אבל אני פוחד, לא הסירחון או משהו. א. כל האנשים מסתכלים אליך ב. אם אתה רוצה להוריד את זה, אתה צריך לעשות קרחת גם יש לי אורך שיער מתאים, מגיע עד הסנטר ומאחורה קצת יותר (חרוז).
יש לך שער בלונדיני במקרה??? כי לו יש, השער שלו ממש מבוגלן ובחופש הגדול הוא עשה רסטות והוא לא היה צריך לעשות קרחת בשביל להוריד אותם! טוב כנראה בגלל שהוא לא עשה כאלה מקצועיות! חוץ מזה, איכס כמה זמן אפשר בלי לחפוף? TaLi