אני חדש פה

sn00fkin

New member
../images/Emo8.gif אני חדש פה ../images/Emo8.gif

היי לכולם! אני ערן בן 13 מעריץ גדול מאוד של בלינק!!!!!!!!!!!!! BLINK 182 Rulz

~BLINK182_gurl~

New member
קודם כל שלום!!!

ואיי סי קיו יש????
למקרה שכן- 126490800... חופשי חופשי.... נ.ב.... אז ככה- היום היה לנו בביצפר הרצאה עם עוזי חיטמן והיו קטעים לא נורמליים... חחח.... שוב נ.ב מחר יש לי (וכמובן לטרוויס ברקר!!!) יומולדת!!! ושוב נ.ב.... אני עכשיו הולכת לצבוע את השיער בשחור!!!! wish me luck!!!

Ran-182

New member
ברוך הבאה ערן

מקווה לראותך פה הרבה עימנו :) שם חביב יש לך
(שירה, שחור? למה, איזה צבע זה טיבעי?)

~BLINK182_gurl~

New member
תודה על המזלטובים!!!../images/Emo51.gif

וגם ככה- סיפור שיערי.... הוא חום כהה.... עם חימצון בצד (שכבר היה כתום זוהר וורוד זוהר...) ונמאס לי ממנו אז החלטתי לגוון קצת... זה בא לי במצבי רוח... חחחח

בהצלחה!

אבל תאמיני או לא, לי יש שער כחול ומאיפה הרעיון המשוגע אתם שואלים? אין לי מושג! אבל גם למארק ולטום היה פעם שער כחול!!!! ואל תדאגו לא כל השער שלי כחול! רק הפוני! TaLi

~BLINK182_gurl~

New member
מה פתאום???? השיער שלו היה סגול!

השיער של טום באול דה סמול ת´ינגס היה כחול אבל כהה...

אניצובעת הרבה..

אינ צובעת את השער הרבה לצבעים... פעם חימצון פעם סגול פעם כחול פעם ירוק פעם כתום זוהר.... כל הצבעים ואנשים ברחוב ישר מזהים אותי כמעריצה של בלינק182 וזה קורע... אנשים באים אליי ברחוב- אנשים שאינ לא מכירה ואפשוט אומרים לי- נכון את מעריצה של בלינק182 ??? אז אני אומרת נכון...!!! והם אומרים לי רואים.... כל מי שמכיר אותי (ואפילו כל מי שלא) יודע שאינ מעריצה של בלינק182.... עוד דבר..... אני טוםבוי... יודעים מז זה??? בת/בן.... יודעים מה זה??? ITS A BOY TRAPPED IN THE BODY OF A GIRL.... ילדה שמתנהגת כמו בן ושבדרך כלל מסתובבת עם בנים גם כן.... וזה מה שאינ עושה החברות היחידות שיש לי זה בביס.. ואתם (אני מקווה) אז יאללה... ביי

~BLINK182_gurl~

New member
מה הקשר? בירה נשר....../images/Emo8.gif

חחח...סתם.... (לצערי) בלינק הפסיקו לצבוע את השיער.... וחבל..... אבל עקרונית יש קשר הדוק...חחח..... אז.... משעמם לי.... בלעעעעעעעעעעעעעע דר"א- השחור יצא מדליק לאללה- אני נראית כמו מכשפה... קוליסטי.... סתם אתם צכים לראות בעצמכם... שירה

אני עשיתי גלח

אני עשיתי גלח ועכשיו גדל לי השיער טבעי- חום יש לי שיער קצר כמו בנים.... אז או שאני יצבע, או רסטות כמו שטראוויס עשה או שאני ישאיר רגיל לקצת זמן....

עשית קרחת???

או פשוט קצוץ כזה????? אוי מי גאד! אני בחיים לא הייתי עושה דבר כזה!!! ואני לא מבינה איך מרשים לך לצבוע כל כך הרבה צבעים? לקח לי המון זמן לשכנע את ההורים שלי לתת לי לצבוע לכחול! וגם שיכנעתי אותם לתת לי ללמוד לנגן על גיטרה!!!!!!!!!!! יש!!!!!!!!!!!!!! אבל הבאסה היא שלא יקנו לי גיטרה, אז מה הקטע?!?! TaLi

כן

בקיץ אני צובעת הכי הרבה כי בביצפר לא הכי מרשים אבל אני תמיד עם כובע אז לא ממש רואים... אז בסוף הקיץ אני עשיתי גלח- כן קרחת כזו.... ואז עכשיו יש לי שיער קצר כמו של בנים שצריכים להסתפר אז אם אני לא גוזרת- אני עושה רסטות אני צריכה לחשוב על זה...

Ran-182

New member
גם אני רסטות

אבל אני פוחד, לא הסירחון או משהו. א. כל האנשים מסתכלים אליך ב. אם אתה רוצה להוריד את זה, אתה צריך לעשות קרחת גם יש לי אורך שיער מתאים, מגיע עד הסנטר ומאחורה קצת יותר (חרוז).

~BLINK182_gurl~

New member
וואי.... יש לי רעיון...

אולי כל אחד ישלח תמונה שלו לפורום שיהיה לנו מושג עם מי אנחנו מדברים?...אני מוכנה להתנדב להיות ראשונה אם אתם רוצים....

אוי בדיוק כמו של ידיד שלי!

יש לך שער בלונדיני במקרה??? כי לו יש, השער שלו ממש מבוגלן ובחופש הגדול הוא עשה רסטות והוא לא היה צריך לעשות קרחת בשביל להוריד אותם! טוב כנראה בגלל שהוא לא עשה כאלה מקצועיות! חוץ מזה, איכס כמה זמן אפשר בלי לחפוף? TaLi

HelloweeN

New member
אני בחיים לא עושה רסטות.

מתוך עקרונות אישיים... אני לא מוכן להקריב את השיער (הדי ארוך שלי) בישביל ערימת חרא!

HelloweeN

New member
אני בחיים לא עושה רסטות.

מתוך עקרונות אישיים... אני לא מוכן להקריב את השיער (הדי ארוך שלי) בישביל ערימת חרא!

למעלה