../images/Emo79.gif

מסתכל על השמיים על ג´נין ורמת גן, ממש אותו דבר, גשם פה ושם. פה ושם יש קרבות עקובים מדם, וכאב המלחמות לא תם. וערים גדולות עושות לי להיות עצוב בתוכן, במקומות קטנים אני איתך מסתדר. פה ושם באינטימיות מושך שמיכה, ובתוכה את, כמו חצי חבר. פה ושם המטוס של המשיח מסתובב, מתי ינחת כבר אצלנו באזור החוף, אומרת: "אם תאמין בשקרים תתאכזב", עושה קפה ומביאה לי למיטות. פה ושם הכל נראה עוד אפשרי, פה ושם הירח עוד בריא, פה ושם באינטרנט, כתוב: "לנצח ואהבת אמת" אבל הנצח מת. ומתוך הבדידות הזאת, נכתב השיר, פה ושם עוד נכתבים, שירים יפים, פה ושם הקשרים שניקשרו נפתחים, פה ושם עוד אקדחים שלופים. וזה כל הסיפור קצת פה וקצת שם, לפעמים נברח מהכל, כי קשה לסבול, ואחר כך נחזור עם קוצים בשיער, וטיפת אושר, בתוך עין שמאל. ורגע האמת בוא יבוא אולי, פה ושם אני שואל, איך נדע שבא? נתגבר נתגבר ועם קצת מזל, פה ושם נמצא, גם אהבה... <שלמה ארצי> סתם כי בא לי........

לנצח..

אכן כאב המלחמות לא תם ובשמיים של ג´נין מעולם לא היו טיפות כמו בעיניה של האם ההיא.. והעולם ממשיך להאמין באהבה כאילו לא כבתה.. כאילו לא כבתה.

הן אפשר....

בשלכת נושר כבר הסתיו האבק בדרכים אט שק והיום רק אלייך נשרף וחולם על פגישה רחוקה. הן אפשר כי עוד ערב יבוא והשער יחרוק לו דומם ועינייך יהיו כה טובות כמו אין מלחמה בעולם. הן אפשר הן אפשר שיהיה זה פשוט כבר מחר הן אפשר ובג´יפ שעבר שאגו בחורים כי נגמר הן אפשר כי חדרך העצוב מחכה בחיוורון קירותיו וקורא הוא לשנינו לשוב מקרבות מדרכים ומסתיו. הן אפשר כי פתאום ניפגש במשלט או בדרך עפר הן אפשר בין עשן ובין אש גם לחלום שהכל כבר נגמר. הן אפשר הן אפשר שיהיה זה פשוט כבר מחר.
שקטינה

../images/Emo79.gif

שוב שנינו בחדר ואיש לא שם לב המבט שלך שוב, מדגיר מין כאב, יש נשים שאוספות את שערן, יש גברים שבוכים על נשים. הלב שלי חם, הרגשתי קרבה, איך אסביר את עצמי? שוב שנינו נוסעים ואיש לא שם לב, מההגה יש פייפ, צפצוף של כאב. יש נשים שנותנות את עצמן, יש גברים שתמיד נשברים. כך אני מתקרב, איך אסביר את עצמי, כך אני מתקרב. עוד מעט, עצבותי תהפוך לכיף, עוד מעט, שימחתי תהיה שימחתך, עוד מעט, אפגוש אותך במקרה. במטבח, במיטה אחכה.... אז בואי אלי, איש לא מת מקירבה, אז בואי אלי, איש לא מת מקירבה. הערב יורד, האושר מורכב, מתפוצץ לי הראש, אבל יש לי אותך, ברחתי ממך כמו מאש, עכשיו אני שוב מתרגש... נושף לתוך היד, שיהיה יותר חם, עוד מעט נתקרב. עוד מעט..... <קירבה-שלמה ארצי> גם לי בא...

טליה34

New member
תוגה

ותוגת הזמן ירדה גם עליי וידעתי כמו אז כי מעליי תרחק ועינייך נוגות חוששות ובורחות ומבטך את שלי לא פגש וכאבתי עד דם ושתקת בכאב והזמן ממשיך במשחק והימים חולפים והתוגה עם הזמן מעמיקה ומדחיקה ואותנו, מרחיקה.

............/images/Emo29.gif

היא היתה חזקה מהחורף היא היתה חזקה מסופה זה סוד הכוח שלה את ליבה היא שמרה בכספת את גופה היא שמרה לעצמה היא רואה או אולי מתעלמת ממה שקורה בגללה מתוך עולמות שבורים היא צומחת לילות שלמים היא רוקמת כל מה שיקרה לה ופתאום יום אחד הוא הגיע כמו אל שעלה מן הים את כל כוחותיה נתנה לו ליבה התעורר מאי שם אבל אהובה כמו המים נגע בחופים וחזר עכשיו אהבה היא יודעת כאב שאינו נגמר מתוך עולמות שבורים היא צומחת לילות שלמים היא רוקמת כל מה שיקרה לה <גלי עטרי>

../images/Emo150.gif

כה עצוב לי ומר לי חש בודד בלעדייך את היית עולמי למה את לא חוזרת ואותי את שוברת כל מילה שעוברת את ליבי זוהרה איל פאסיה

טליה34

New member
סודות

סודה ידוע ועל כך אין היא מצרה כי כוחה הוא שלה ואין לו כל שותף בכל סערה היא יודעת כי תשרוד כל שטפון אותה לא יסחוף וגם אם דמעה היא מחתה וגם אם עצב אותה עטף היא יודעת בבטחה כי האושר הוא שלה האהבה היא רק בה השמש זורחת בשבילה והחיוך הוא בנשמתה וזה, כל סודה.

בסוד...

בסוד סוף הלילה עוד אני דוממת עיניי העצומות מציירות חלום לבן בליל שחור פורש את כנפיו על העיר הנמה את סודותיה מספרים מה קורה לה , מי שבר את ליבה , מי אותו גנב סוד בליבה אהבה מסתתרת לא תווים לו לא קול סוד ניגון שצליליו עדיין לא נכתבו על דף שמש טרם זרחה עננים עדיין לא הצלו על גופות השניים מדליק את אהבתה בסוד סוף הלילה נגיעה של שחר עוד מסתתר בין אהבה של סוד הלילה בלבן........

מרי-לו

New member
כמה אירוני

אורזת מזוודה בשמים כחולים לא נראים סימנים של פרידה אתה לא אחד שמרבה במילים זאת עובדה בוסה נובה כחולה מתנגנת לי בראש רוצה לתפוס ממך מרחק בתוכי אתה לא אחד שיתחיל פה לצעוק אל תלכי כמה אירוני, אירוני העולם מלא בסבל אז איך אתה יכול אירוני כמה אירוני ומה יגרום לך לחבק אותי בסוף נעמדת על קצות אצבעותיי לנשיקה מבקשת ספר לי סיפור אתה לא אחד שיפתח את הלב הסגור אני כן... אתה לא... זה עושה בנו שמות איך נגיע לכלל הבנה אתה לא אחד שצועק את עצמו כבר שנה אירוני, אירוני העולם מלא בסבל אז איך אתה יכול אירוני כמה אירוני ומה יגרום לך לחבק אותי בסוף (ריטה) התחבר לי לכאן
לילה טוב לכולם/ן

למעלה