../images/Emo79.gif

מול אותו חלון ישן פותח את הבוקר מחפש סיבה להישאר אל אותו סיפור קטן נטול תקווה ואושר אם אני עוזב אני לא חוזר מחפש אותך בפנים את כבר לא זאת שהכרתי לא צריך לדבר על השתיקות אני רוצה לפחד לבד לעצמי מספיק שיקרתי כל כך עצוב שכבר לא חשוב לבכות אל תפני לי מקום לצידך תתמודדי אני הולך תחייכי את יודעת אל תשמרי לי מקום חם לחזור כשאהיה שיכור תוותרי את שומעת מחכה שהיום יירד תרגעי ואז תביני שלא מצאתי סיבה להישאר סתם סיפור עצוב של סתיו יום יבוא ותסלחי לי את אותו החלון ישן סוגר מקור

../images/Emo79.gif ../images/Emo99.gif

כבר כמה זמן ששתקתי , הסתרתי את המחשבות האור בי דעך הימים עברו ובליבי נשארו החלומות האמת תשחרר אותי , תחשוף אותי הגיע הזמן לומר - אני חולם אותך, אוהב אותך יותר מכל דבר לא מחפש את החופש באופק ציפורים נודדות אבל גם לא מוצא את המילים בשקיעות הכי יפות הימים פשוט חולפים ועכשיו לראשונה שובר שתיקה וכותב לך , ולוחש לך - מתגעגע נסיכה אם הייתי יודע שזה יגמר היייתי מחבק אותך יותר אם הייתי מבין שכבר בסוף הייתי מקדיש כל שנייה לאהוב אם הייתי חושב שאת תעלמי לא הייתי מסיר את העיניים ממך אם עוד לא מאוחר , רוצה לחזור למקום הכי חם בליבך שובי אליי עכשיו בלילותי וכך אמשיך לעד כשהיית עצובה זעקת אליי עכשיו תורי ואין אף אחד הלילות פשוט ריקים ועכשיו לאחרונה שובר שתיקה ורוצה בך וזועק לך - את חסרה בנשמה אם הייתי יודע שזה יגמר היייתי מחבק אותך יותר אם הייתי מבין שכבר בסוף הייתי מקדיש כל שנייה לאהוב אם הייתי חושב שאת תעלמי לא הייתי מסיר את העיניים ממך אם עוד לא מאוחר , רוצה לחזור למקום הכי חם בליבך מקור

אני מרגיש כמו בחלום כשאת קרובה אני מרגיש פתאום את הקסם שיוצא ממבטך חיי כבר לא הופכים להיות קשים כשאת בתוך חיי אני מרגיש שאת החצי השני הביטי בעיניי אלייך מחובר רוצה להיות איתך,יודע שזו את את לא דומה לאף אחת ויש בך קסם מיוחד שמושך אותי חזק אלייך אותך אני רוצה מכל הלב כי רק אותך אני אוהב עכשיו כשאת כאן לצידי נירגשת ואוחזת בידי ודמעה זכה זולגת מעיניי אחרי כל-כך הרבה שנים אותך בחרתי לכל החיים שתיהיי לי אם אוהבת לילדיי הביטי בעיניי אלייך מחובר רוצה להיות איתך,יודע שזו את את לא דומה לאף אחת ויש בך קסם מיוחד שמושך אותי חזק אלייך אותך אני רוצה מכל הלב כי רק אותך אני אוהב לא דומה לאף אחת ויש בך קסם מיוחד שמושך אותי חזק אלייך אותך אני רוצה מכל הלב כי רק אותך אני אוהב מקור

../images/Emo79.gif ../images/Emo16.gif

אני רוצה שתהיי יפה בדיוק לטעמי אם ריח מתוק וחיוך אלוהי רוצה שתדעי מה זה עצב וגעגועים רוצה שתכנסי לצרה קטנה ואני יציל אותך ואת תכירי לי תודה אני לא מחפש ריגושים אבל צריך קצת עניין בחיים ואם פתאום אקום ואלך תגידי שאת לא כועסת שידעת שזה זמני אני רוצה שתהיי יפה בדיוק לטעמי אם ריח מתוק וחיוך אלוהי רוצה שתביני את משמעות החיים רוצה שתיכנסי לצרה קטנה ואני יציל אותך ואת תכירי לי תודה אני לא מחפש ריגושים אבל צריך קצת עניין בחיים ואם פתאום אקום ואלך תגידי שאת לא כועסת אני לא מחפש ריגושים אבל צריך קצת עניין בחיים ואם פתאום אקום ואלך תגידי שאת לא כועסת מקור

count on me

New member

לאן שאלך, בסוף זה חוזר אלי ניסיתי לנשום, רציתי לגעת ולדעת שמכאן הגוף ינקה, הכל ישתנה עכשיו, הקץ לדמיון, מחזיק את עצמי ביד, כל כך קטן, לבד. מילים שהשארתי קיבלו משמעות אני מחזיק לך חזק ת'ידיים קרוב בעינים רחוק מבגוף, מחפש בדמעות תשמים, רציתי שאמא תחבק ותגיד אני כאן זה בסדר, מותר גם לבכות זה מחזק, אז בכיתי בסתר. הראש מסתובב, אני מאבד כיוון המשכתי לשתות, גמרתי את הבקבוק כי הלב זקוק לחום התחלתי לחלום, עברנו רחוק מכאן לבית גדול ובו רק אני ואת, פתאום לאט לאט, מילים שהשארתי קיבלו משמעות...

count on me

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo99.gif

קחי לך זמן ותגלי לאן לאן את ממשיכה ללכת איתך תמיד אני אהיה מוכן לתת לך יד מלטפת אם תרצי תוכלי לדמיין, את כל מה שאין כן, את יודעת הכל מונח פה בשבילך, אם רק תרצי לגעת! מאושרת! הכי חשוב לי שתהיי רק מאושרת ותחייכי אני מבטיח את הכל לתת כל מה שאת אוהבת באמת! תבחרי לך תסריטים יפים המציאות בידייך זה הזמן שלך לטרוף את הקלפים כל החיים לפנייך! אם תרצי תוכלי לדמיין, את כל מה שאין כן, את יודעת הכל מונח פה בשבילך, אם רק תרצי לגעת! מאושרת...

smailie

New member
../images/Emo79.gif

לנחם אותך כשאת בוכה קולך הרך - מן המבוכה מוציא מלים - על חרטה מבולבלים רוצים שיטה שתפתור - מצב דומה שלווה נזכור - בִּרחוב הומה. ילדה גדולה, ספרי הכל אני שלך, חבל לסבול תמיד אשמע. ילדה יפה, הבוקר קר מבט צחור, מה העיקר? לנחם אותך כשאת בוכה לחפש אור בך כשאת שמחה ישר ואמין - אגיב מיד כשאבין - ואצא מעוּדָד בת קטנה - אני תמים יש הבנה מתי יוצאים? ילדה גדולה, ספרי הכל...

pilpelmemule

New member
באנגלית אבל [= ../images/Emo79.gif

Follow through Make your dreams come true Don't give up the fight You will be all right Cause there's no one like you In the universe Don't be afraid What your mind conceals You should make a stand Stand up for what you believe And tonight we can truly say Together we're invincible And during the struggle They will pull us down But please, please let's use this chance to Turn things around And tonight we can truly say Together we're invincible Do it on your own Makes no difference to me What you leave behind What you choose to be and whatever they say Your soul's unbreakable And during the struggle They will pull us down But please, please let's use this chance to Turn things around And tonight we can truly say Together we're invincible Together we're invincible And during the struggle They will pull us down Please, please let's use this chance to Turn things around And tonight we can truly say Together we're invincible

למעלה