Wined and Dined

../images/Emo79.gif Wined and Dined ../images/Emo79.gif

שיר מקסים, אם כי לטעמי לא מפותח דיו, לפחות מבחינת המילים. שיר אהבה, מלודי ומתוק. אבל גם כאן, יש את המלנכוליה: האהבה הזו שייכת לעבר, לקיץ שעבר, ונראית כמו חלום. שווה שמיעה.
Wined and dined, oh it seemed just like a dream Girl was so kind Kind of love I'd never seen Only last summer, it's not so long ago Just last summer, now musk winds blow... Wined and dined, oh it seemed just like a dream Girl was so kind Kind of love I'd never seen Wined and dined, oh it seemed just like a dream Girl was so kind. Kind of love I'd never seen Chalk underfoot, life I should prove Dancing in heat, our love and you... Wined and dined, oh it seemed just like a dream Girl was so kind. Kind of love I'd never seen​
רק בקיץ שעבר, לא כל כך מזמן רק בקיץ שעבר, ועתה רוחות מושק נושבות אוכלים ושותים להנאתנו הו, זה נראה כמו חלום הנערה היתה כה טובת-לב סוג של אהבה אותו לא ראיתי מעולם גיר מתחת לרגלינו, חיים שאני צריך להוכיח רוקדים בחום, אהבתנו ואת אוכלים ושותים להנאתנו, זה נראה כמו חלום הנערה היתה כה טובת-לב סוג של אהבה אותו לא ראיתי מעולם

vegetable man

New member
סוף סוף פירגון!

אני מסכים. שיר פשוט, רגוע, ונוסטלגי. צריך פשוט להקשיב לסיד שר, ולצלול אל התחושה שהוא מעביר - ואין מה להוסיף מעבר.

חרטושה

New member
מאד חושני

ולא רק במובן הרומנטי. מאד "ארצי" אפשר להרגיש את החום והתשוקה. מאד מוזר איך סיד מייצר שירים בזיגזג.

סכיזופרניה?

יש לזה קשר אולי? המעבר הזה בין מצבי רוח שונים... למי שרוצה לדעת איך זה אצל סיד, יש במאמרים כמה ראיונות ממש טובים שנעשו איתו בתחילת שנות השבעים, שהדבר הכי בולט משם שאותו אני זוכר, שבאמצע משפט הוא מסתכל על הפרחים שנמצאים על החלון ושואל את המראיין: " תראה, נכון שהם יפים?!"... זה בארט!

למעלה