We Never Change

Roy1232

New member
../images/Emo79.gifWe Never Change../images/Emo79.gif

הגענו לפינה השמינית בסדרה - שיר אקוסטי שקט, פראשוטס במיטבו. מה יש לכם להגיד על השיר הזה? יש לו ליריקס די מעניינות... השיר: ------ I wanna live life and never be cruel I wanna live life and be good to you And I wanna fly and never come down And live my life and have friends around We never change, do we? no, no We never learn, do we? So I wanna live in a wooden house I wanna live life and always be true I wanna live life and be good to you And I wanna fly and never come down And live my life and have friends around We never change, do we? No, no We never learn, do we? So I wanna live in a wooden house where making more friends would be easy Oh, and I don´t have a soul to save Yes, and I sin every single day We never change, do we? We never learn, do we? So I wanna live in a wooden house Where making more friends would be easy I wanna live where the sun comes out ... התרגום: --------- אני רוצה לחיות את החיים ואף פעם לא להיות אכזר אני רוצה לחיות את החיים ולהיות טוב אלייך אני רוצה לעוף ואף פעם לא לנחות ולחיות את חיי, ולהיות מוקף בחברים אנחנו אף פעם לא משתנים, הלא כן(
)? לא, לא אנחנו אך פעם לא לומדים אז אני רוצה לחיות בבית מעץ אני רוצה לחיות את החיים ותמיד להיות אמיתי אני רוצה לחיות את החיים ולהיות טוב אלייך אני רוצה לעוף ואף פעם לא לנחות ולחיות את חיי, ולהיות מוקף בחברים אנחנו אף פעם לא משתנים, הלא כן(
)? לא, לא אנחנו אך פעם לא לומדים אז אני רוצה לחיות בבית מעץ היכן שמציאת חברים נוספים יותר קלה(?) ואין לי נשמה להציל כן, אני חוטא בכל יום שעובר אנחנו אף פעם לא משתנים, הלא כן(
)? לא, לא אנחנו אך פעם לא לומדים אז אני רוצה לחיות בבית מעץ היכן שמציאת חברים נוספים יותר קלה אני רוצה לחיות היכן שהשמש מתגלה...
אחד השירים החזקים. מה יש לכם להגיד על השיר הזה? מזדהים? יכולים לנחש מה גרם לכריס לכתוב את זה? רעיונות? שבוע טוב

אחד השירים המדהימים../images/Emo76.gif../images/Emo216.gif

ושהכנסת תסמיילי ה
ממש הפריע לי בעין כי הוא לא מתאים
אתה בכיף יכול להכניס אותו לפיקס יו או משהו כזה

הא עוד משהו../images/Emo76.gif../images/Emo216.gif

ז ה ל א ח ו ק י ל ה כ נ י ס א ת כ ל ה ל י ר י ק ס ! ! ל א א א א א א חוקי

תזהר יבוא היום שיהיה לך רשיון../images/Emo76.gif

ואז תרדוף אחרי באוטו ואז אני יעצור ויקלוט שיש לך דליפת דלק ואז אני אדליק גפרור ואתה והאוטו תתפוצצו. ואני לא מושפעת משום דבר זה מאוד מקורי D:

Coldplayist

New member
תני לי לנחש... המכונית תיהיה אדומה?

והוא ירדוף אחריך נורא לאט?

jony543

New member
וזה יהיה מכונית שנוסעת מעצמה

משוכללת כזאת אני ישב מאחורה וישיר ובסוף שהמכונית תעלה באש אני כבר לא יהיה שם...

dandiel

New member
אני לא יודע...

תרגום תמיד הופך את השיר למגוחך ודבילי, וממש מביך אותי לקרוא. אולי נשאיר את השיר באנגלית?

en li shem 7

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo103.gifה-שיר...

כשהכל לא הולך טוב, ואתה מרגיש שהאבנים רוצות לקרוס עלייך, ואתה רוצה לקרוס תחתם...תשמע את השיר הזה!
<מה זאת כל האהבה באויר?
>

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifחח יש משו שתמיד הצחיק אותי

בשיר הזה.. למרות שאני מתה עליו וזה שיר מדהים.. אבל הקטע של זה שהוא רוצה להיות מוקף חבירם לא יודעת למה אבל תמיד זה עושה לי אסוציאציה שיאן לו חברים והוא מחפש חברים וזה מצחיק אותי.. לא יודעת למה.זה מצחיק!

en li shem 7

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo103.gifמה מצחיק??!

לא היית רוצה להיות חברה של כריס?????

למעלה