Waving My Arms

../images/Emo79.gif Waving My Arms ../images/Emo79.gif

ו-I Never Lied To You. שני הקטעים צמודים זה לה, ועוסקים בנסיון לבנות קשר, בריחוק ובקרבה - הפיזיים והרגשיים - הבלתי מובנים, והבלתי ניתנים לפתרון. וכמו ב-Jugband Blues" גם כאן סיד חושף בדיוק את רגשותיו, ללא כחל: "גם כשאני אתך... להיות לבד... חושב "למה אני כאן? מה פשר הדבר?". "אתה לא צריך לנסות להיות מי שאתה לא" - אולי זה בדיוק מה שהוא החליט, בסופו של דבר.
Waving my arms in the air Love my love, got no care No care, no, no, pressing my feet to the ground Stand up right where you stand Call to you and what do you do Laying back in a chair? She's so high on the air She's so high on the air Half and half, half and half All you have to do to call Is hold her hand, stand a while And then smile and we'll understand Yes we do - yes, yes we do! Oh what a girl I got too Oh what a girl I got too With her slinky look she held her tie to her hair I could see everywhere No-one in the land, no-one No-one in the land, no-one When it rains on Saturday - cats and dogs in the hay Stormy day, hey, hey And you shouldn't try to be What you can't be We shouldn't try to be What you can't be Call to you and what do you do? There will be shoulders pressing in the hall And I won't know if you're here at all There will be wine and drinking in the yard There won't be anybody very hard Will be lots of things that we can do And all and more will be for you Everything I knew I tried with you But everything to you was never easy So I went ahead around my world I saw the things you do arriving by your side To see you looking too But I know this. I know, I never lied to you… It's been just like you're gone For just one day for so long! It's been so hard to bear with you not there But though I think of you, the things you do When I'm with you To be with you To be alone...can only think: "Why I am here? What's meant to be?"​
מנופף את זרועותיי באוויר אהבה אהובתי, אין לי כל דאגה שום דאגה, לא, לא, לוחץ את כפות רגליי על הקרקע עומד זקוף היכן שאת עומדת קורא לך, ומה את עושה שוכבת על הגב בכסא? היא כל כך גבוהה (היי) באוויר היא כל כך גבוהה באוויר חצי וחצי, חצי וחצי כל מה שאתה צריך לעשות כדי לקרוא זה להחזיק את ידה, לעמוד זמן מה ואז לחייך ואנחנו נבין כן, אנחנו מבינים, אכן כן הו, איזו בחורה יש לי גם הו, איזו בחורה יש לי גם עם המראה המתחמק שלה היא הצמידה את העניבה שלה לשערה אף אחד בארץ, אף אחד אף אחד בארץ, אף אחד כשיורד גשם בשבת - חתולים וכלבים בחציר יום סוער, היי, היי ואתה לא צריך לנסות להיות מה שאתה לא יכול להיות אנחנו לא צריכים לנסות להיות מה שאתה לא יכול להיות קורא אליך ומה את עושה כתפיים יילחצו במסדרון ואני לא אדע אם את כאן בכלל יהיו יין ושתיה בחצר לא יהיה אף אחד מאוד קשה יהיו הרבה דברים שאנחנו יכולים לעשות וכל זה ועוד, יהיה עבורך כל מה שידעתי ניסיתי אתך אבל הכל בשבילך אף פעם לא היה קל אז המשכתי לבד סביב העולם שלי ראיתי את הדברים שאת עושה, כשהגעתי לצידך מצאתי שגם את מסתכלת אבל ידעתי את זה. אני יודע, מעולם לא שיקרתי לך זה כאילו שאת לא פה אפילו ליום אחד, כל כך הרבה! זה היה כל כך קשה לשאת את זה שאת לא שם אבל למרות שאני חושב עלייך, הדברים שאת עושה כשאני אתך להיות אתך להיות לבד... יכול רק לחשוב "למה אני כאן? מה פשר הדבר?"

NIR Y

New member
תודה ציף

בזכותך קראתי את השיר המדהים הזה, איזה מילים עצובות ויפות.

שיר טוב

נראה לי השיר שאני הכי אוהב באלבום. הוא נשמע כמו שני שירים שונים עם מעבר מאוד חד. שני שירים מאוד שונים. כאילו הוא אומר משהו בחלק א' ואומר ההפך בחלק ב'. חלק א' משע קצת יותר שמח וחלק ב' יותר מנוכר. שיר ממש ממש טוב

vegetable man

New member
יש באמת משהו מיוחד בזה

במבנה הזה של 2 שירים שחוברו אחד לשני. waving נשמע שמח, אופטימי משהו, הומוריסטי. ו- I never lied to you (שזה לכשעצמו שם נהדר לשיר...) הוא תיאור התוצאה של הנעשה בשיר הראשון - ושם יש כבר נימה פסימית ועצובה. האירוניה היא שהשיר נגמר כשהוא שואל "מה אני עושה פה, מה כל זה אמור להיות" שזה נשמע שמח (כמו כל השיר), אבל זה מאוד עצוב. זה באמת מזכיר את השירים המוקדמים שלו, שבהם הוא גם תוהה לגבי הנוכחות שלו. זה גם נשמע כאילו השיר הבא, Wined and Dined המשך ישיר שלו... 2 שירים שאהובים עלי בכל אופן

זה מהאלבום Barrett - אלבומו השני

של סיד בארט לאחר שהועזב מהפלויד. אנו עוברים על כל שירי האלבום, על פי הסדר (כך עשינו גם עם האלבום הראשון שלו, ועם כל אלבומי הפלויד).

EPRT

New member
../images/Emo51.gif

כן הבנתי שזה אלבום רק של סיד בארט, האמת שיש לי דיסקים רק אחרי שהוא עזב את פינק פלויד.אז אני עוקבת אחרי הליריקה בכלל בעניין. אסתכל גם בארכיון בנוגע לדיסקים האחרים עם עברתם על כולם.

למעלה