Un-break My Heart

../images/Emo79.gif Un-break My Heart../images/Emo79.gif

Take back that sad word good-bye Bring back the joy to my life Don't leave me here with these tears Come and kiss this pain away I can't forget the day you left Time is so unkind And life is so cruel without you here beside me

עוד אחד

כמה משפטים משירים שמאפיינים את התקופה הזאת שלי יש בי עוד כח עכשיו כשהלכת חייך לי ירח נתן את אורו בחלום והלילה כבר לא מפחדת לבד להיות וחלום..... טיפה טיפה אני חוזרת לעצמי טיפה טיפה אני אוספת את השקט שלי אולי אפילו מתייפה טיפה טיפה.... אם הוא לא אוהב אותי שילך אני אסתדר בלעדיך בא לי להפסיק לוותר ולהתחיל עם אחר בלעדיך אם הוא לא אוהב אותי שילך אני אסתדר בלעדיך...... ובכלל השיר "רק אל תגיד לי".... אני למעלה עכשיו, הפסקתי ליפול תעלם, תתרחק, תפסיק כבר לשאול ענן שחור מאובק גורם לי לחשוב מי למעלה החליט שזה טוב לאהוב?.... ובכלל השיר "לאן שלא תלכי".... טוב אני יכולה להמשיך ככה שנים אם לא תפסיקו אותי.... אני יעצור את עצמי ובטח אחרי שאלחץ על "שלח" אתחרט שלא הוספתי עוד איזה קטע או שניים או שלושה, ארבעה, חמישה....די

טל205

New member
ואותי תפס השיר

תביאו שישה, תביאו שבעה,תביאו שמונה ילדים וכו.. ילדים זה שמחה וכו... סתםםםם... אבל השיר שכתבת שתפס אותי זה טיפה,טיפה. שיר חזק.

דרך אגב, השיר של מאיה בוסקילה

מקורו בשיר ספרדי העונה לשם "Dime", ושרה אותו זמרת צעירה (ויפה במיוחד
) בשם Beth. מי שרוצה את השיר שישלח לי מסר, אני לא יודע אם מותר לצרף לפה קישורים.

העכביש2

New member
../images/Emo79.gif הבוקר את הולכת

"רוצה להיות בחוץ מתחת לשמיים כשאת פה חותכת את החיים שלי לשניים כיבית לי את האור מביט בך שיכור רגע ואת כבר עוזבת ניסיתי לזכור רגע מאושר אני כמעט מת מקור " (רמי קליינשטיין- הבוקר את הולכת)

ישן מאד- קשה בלעדיך

רע בלעדיך כי נגעת בי כל כך פגעת בי מה שבנינו נגמר קשה בלעדיך כי פגעת בי כל כך פגעת בי מה שבלב עוד... השאר

חיים משה

וכשתצא לעוד שבת נחכה בפתח אמא לכבודך בישלה נשקה אותך כמו פרח גם נגהץ לך מדים אני זוכר מה שהבטחת ישמור עליך אלוהים רק חזור הביתה

Dolphinea

New member
"הכבש השישה עשר" ../images/Emo13.gif

"אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה וארטיק וסוכריות ותות גינה אני אוהבת ימי הולדת ושקיות עם דברים טובים ואת השמש ואת הירח וגם כמה כוכבים אני אוהב את חורף ואת הקיץ ואת הסתיו ואת האביב ואת מה שעכשיו..." "...אני אוהב את אמא ואת אבא גם ואת שולה הגננת ואת הדודה מרים אני אוהב את סבא ואת סבתא אני אוהב את אחותי אבל הכי הכי הרבה אני אוהב אותי......." אני אוהב - יהונתן גפן , הכבש השישה עשר זה שיר שאני זוכרת מאז שאני ילדה וכל פעם שאני שומעת אותו הוא גורם לי לחייך...

למעלה