The Music of Kyle XY

NamelessGirl

New member
../images/Emo79.gifThe Music of Kyle XY../images/Emo79.gif

למעוניינים- אני אוסיף בנתיים רק את הפרקים ששודרו עד עכשיו בארץ כדי לא לספיילר..

NamelessGirl

New member
1X01 Pilot

She will Only Bring you Happiness - McLusky (לורי ודקלן מתעוררים במיטה של לורי) Born on The Cusp - American Analog Set (קייל מגיע לבית משפחה טרייגר) Canon in D Major - Pachelbel (קייל מקשיב לאמנדה מנגנת בפסנתר) Hold the Line - Pilot Speed (סטיבן פוגש את קייל) Sounds - Earlimart (קייל עוקב אחרי לורי למסיבה) Flock - DJ Harry (המשטרה מגיעה למסיבה) Supposed To Be - Cary Brothers Welcome To The Family - Michael Suby (קייל נושא את לורי הביתה, ניקול שואלת את המשפחה אם קייל יכול להשאר)

NamelessGirl

New member
1X02 Sleepless in Seattle

Second Son - Elliot Brood (קייל מגלה את המקרר...) The Airways - Castle Project (לורי, הילרי ודקלן מדברים בבית קפה) A Kind of Hope - Pilot Speed (לורי ודקלן מדברים על קייל) Sunday Morning Blues - Waking Eyes Summer Song Summer - Radiogram (לורי וקייל דנים על ציניות) Falling - Paper Moon Honestly - Cary Brothers (סוף הפרק)

NamelessGirl

New member
1X03 The Lies that Bind

The Songs We Knew Best - The Bonaduces (לפני סצנת המעלית) Surround - In-Flight Safety (דקלן ולורי בבריכה) Citizen's Arrest - Wolf Colonel (ג'וש עושה שיעורי בית) Vallee of Cobras - The Summerlad (קייל עושה את השיעורי בית של ג'וש) Crush - Aiden Hawken (לורי והילרי במארב מחוץ לביתו של דקלן) Three Lights - Kids These Days (לורי וניקול מדברות) Lost (The March Song) - In-Flight Safety (ניקול וסטיבן מפתיעים את קייל עם חדר משלו)

NamelessGirl

New member
1X04 Diving In

When Good Things Go Bad - Vanlustbader (קייל חולם על אמנדה) Love and Memories - O.A.R. (לורי, קייל וגו'ש מגיעים לבריכה) Wonderful Day - O.A.R. (גו'ש וקייל מסתכלים על בנות) 3 AM -Sean Hayes (אמנדה מעבירה לקייל שיעורי שחיה) Scratch - Kendall Payne (אמנדה מראה לקייל את הציורים של אבא שלה) Amanda's Theme - Michael Suby (אמנדה מראה לקייל איך להכניס רגש לאומנות) Between Us and Them - Moving Units (לורי, ג'וש וקייל מגיעים למסיבה) Rest Tonight - Kids These Days (לורי ודקלן מתנשקים/ג'וש נתפס) Satellites - Beneath Augusta (לורי ודקלן יוצאים מהשיחים/הילרי מפלרטטת עם קייל) All I Need - Mat Kearney (קייל פוגש את החבר של אמנדה, צ'ארלי)

NamelessGirl

New member
1X05 This is not a Test

Hide Another Mistake - The 88 (קייל מגיע לבית הספר) Along Comes a Smile - The Meligrove Band (קייל בקפיטריה) Welcome To The Family - Michael Suby (דיקמן וקייל מדברים) Pillows and Records - Aiden Hawken (סוף הפרק)

vikush666

New member
וואו

אני חייבת לציין שהשיר HIDE ANOTHER MISTAKE הוא שיר ממש כיפי ומגניב! ושמתי לב שיש מספר שירים של AIDEN HAWKEN.....

LeAnnDylan

Well-known member
אגב אם כבר אז כבר../images/Emo26.gif

הפסקול של הסדרה ממש מומלץ
הזמנתי אותו מאמזון אז אני אמורה לקבל אותו שבוע הבא, אבל בנתיים שמעתי אותו בדרכים לא חוקיות
והשיר של לורי
|סגידה|

vikush666

New member
שמעתי חלק גדול מהפסקול

ואני חייבת לציין שאני ממש אוהבת את הרוב המוחץ של השירים שהושמעו בסידרה, ולצערי (ולצערנו) לא כולם נכנסו לפסקול, אבל בפסקול באמת מופיעים השירים הכי טובים בסדרה...... איזה כיף!

darklighter

New member
תודה על ההשקעה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

אני ממליצה להוסיף למאמרים מאמר מדריך מוזיקה ולהעתיק את זה לשם... בכל מקרה- אני מחכה שיצא קובץ של פסקול עונה 1+2 עם כל השירים... בפסקול הרשמי של עונה 1 אין את הכל... ואין לי כוח לחפש שיר שיר...

למעלה