The Lemon Song

DOCTOR ROBERT

New member
../images/Emo79.gif The Lemon Song ../images/Emo79.gif

השיר השלישי באלבום Led Zeppelin II. השיר עצמו מבוסס על שני שירים- המנגינה מבוססת על שיר של זמר הבלוז Howlin' Wolf, בשם Killing Floor. הליריקה, לעומת זאת מבוססת בחלקה על שירו של רוברט ג'ונסון Traveling Riverside Blues. אני חושב שזה היה יכול להיות שיר טוב, אם הוא היה נמרח על פחות זמן. ומה דעתכם?

I Disappear

New member
הוא אולי השיר הכי פחות אהוב עלי....

של לד זפלין.. לא יודע, לא התחברתי אבל.... הבס!

Liorking

New member
שיר טוב

אולי לא אחד מהאהובים עלי באותו אלבום, אבל זה בגלל שיש תחרות עצומה: Whole Lotta Love, Heartbreaker, Moby Dick ועוד. זה שיר בלוז נפלא עם ביצועי בס וגיטרה מעולים, אני זוכר ששמעתי את השיר הזה הרבה ובכל פעם נהניתי מחדש.

s a r a h13

New member
שיר חמוד

שיר טוב אבל נמרח יותר מדיי זמן, וגם קצת חוזר על עצמו...

SaintJohn

New member
שיר גדול, אני ממש אוהב אותו

אני חולה על הריף האיטי של השיר, וזה מגניב שיש מעבר לקצב מהיר ואז חזרה לאיטי. אחרי ששמעתי אותו כמה פעמים מאוד נתפסתי אליו, ובדיסק ההופעה של ה-Black Crowes עם ג'ימי פייג' יש ביצוע ענק לשיר הזה. הוא אחת הסיבות שבשבילי Led Zep II הוא האלבום האהוב עליי. Damn, עכשיו נהיה לי חשק לשמוע אותו ואין לי איך

AeroTom

New member
יופי של שיר

בהתחלה שהתחלתי לשמוע את זפלין לא מאוד התחברתי אליו. אבל הזמן עשה את שלו...עוד שיר נהדר שעם עוד לא מעט שירים מתחילת הדרך, הגיע מחלקים וקאברים לשירים אחרים. במקרה הזה המנגינה מהשיר של Howlin' Wolf שחברי הלהקה מאוד הושפעו ממנו, והמילים הגיעו מהשיר-Traveling Riverside Blues, שביצעו אותו גם כקאבר ואפילו שוחרר רשמית גם ב-BBC Sessions וגם בגרסת סטודיו ב-Remasters... The Lemon Song הוא אחלה של שילוב מההשפעות והשירים הישנים ועוד תוצר גדול של הלהקה מההשפעות האלה. כמו שנועם אמר-לשיר יש גרסה מצויינת של ה-Black Crowes עם ג'ימי פייג', שגם הראתה לי עוד עד כמה השיר הזה יכול להיות נהדר. לא מהכי אהובים עלי ב-זפלין 2 (ששם שיר אדיר נחשב גם לפחות אהוב), אבל ללא ספק שיר נהדר.

למעלה