Thank You

DOCTOR ROBERT

New member
../images/Emo79.gif Thank You ../images/Emo79.gif

מצטער על האיחור העצום שלי אבל הנה אנחנו ממשיכים. זהו השיר הרביעי באלבום השני, והוא שיר פחות רועש ואקוסטי. אני פחות מחבב את השירים האקוסטיים של זפלין, כי את זפלין אני שומע בשביל העוצמה והרעש, לא בשביל בלדות מתקתקות נוטפות רומנטיקה. ומה דעתכם?

ShikS

New member
?!

איך אתה יכול להגיד דבר כזה?השירים האקוסטיים של זפלין, בייחוד השיר הזה, הם פשוט, איך לומר? מצוינים.שמעת פעם את Bron-y-aur stomp? babe im gonna leave you? over the hills and far away?..אם לא..-.-בכל מיקרה זו הדעה שלך, אבל עדיין, אני ממש לא מסכים איתך..אל תשלול סתם, השירים האקוסטיים הם

I Disappear

New member
זה שיר מדהים!

אפשר להגיד שזה השיר שאני הכי אוהב מהאלבום השני... ואחד האהובים עלי בכלל... והבלדות של לד זפלין ממש יפות, כמו שיר הגשם.. וגם האקוסטיות (חוץ מבייב איים גונה ליב יו
לא מת עליו)

בטריה

New member
מסכים כמעט עם הכל...

thank you זה השיר האהוב עליי באלבום השני ובין האהובים עליי בכלל של זפלין... גם הrain song שיר מצוין כמו שאמרת... רק שאני אוהב את babe i'm gonna leave you... לפי דעתי שיר ענק

AeroTom

New member
שיר מקסים!

זה השיר הכי "איטי" או "בלדי" בלד זפלין 2 (שהוא האלבום הכי רוקיסטי או חזק של הלהקה לדעתי). בעצם זה השיר ה-"שקט" היחידי באלבום. תמיד החשבתי את Tangerine בזפלין 3 כשיר הממשיך שלו...מכיוון ש-Tangerine הוא טוב יותר לדעתי, אז אני מחשיב את Thank You כ-"ה-Tangerine של זפלין-2..." שיר מקסים ואתנחתה נהדרת, שקטה ונוגעת בין השירים החזקים-עד-מאוד של זפלין 2.

Gezunthait

New member
שיר יפהפה

אני מעדיף לפעמים את האקוסטים על הרועשים יותר. ב-Rain Song יש קסם שאין באף שיר אחר.

למעלה