starLINE

../images/Emo79.gif starLINE ../images/Emo79.gif

כל מה שעליכם לעשות הוא לבחור שורה\קטע\בית המועדפת עליכם שאלייה הכי התחרבתם ולהראות לנו אותה. אם תרצו (אין זו אגדה
) אפשרי גם להסביר למה התחברתם לשורה. אז יאללה, GO. -^____^- והשבוע השיר..
New Born
.
המילים לשיר
http://www.azlyrics.com/lyrics/muse/newborn.html תודה ללירון על השם, זה אולי יתחלף לו כל שבוע. D: בכל חמישי הפינה תפעל על בסיס קבוע, שתפו פעולה.

../images/Emo60.gif

Destroy the spineless" Show me it's real Wasting their last chance To come away Just break the silence 'cause I'm drifting away "Away from you \ 'cause you've seen, seen" Too much, too young, young "Soulless is everywhere

CitizenErased

New member
מזל"ט ישי וכל הכבוד על היוזמה ../images/Emo9.gif

מקווה שיהיו עוד כמוך (רמז עבה) בכל מקרה, בחרת בשיר עם המילים הכי לא קשורות ומופרעות שיש (אוי פטריות קסם + מיוז זה מצחיק) אבל יש 2 שורות שאני ללא ספק הכי מתחברת אליהן... The distance to your home Fades away to nowhere למה? כי בבית אני לא מרגישה בבית. תמיד הרגשתי שחו"ל (טוב נו, לונדון) זה הרבה יותר המקום שלי. אבל אז גרתי שם וגם שם לא מממממש הרגשתי בבית אחרי כמה חודשים. אז איכשהו זה פשוט נעלם. ועכשיו אין לי בית. חח נו, הבנתם.

CitizenErased

New member
מי שלא עונה...

יחסם
סתם. אבל תענו בחיית רבעק. קצת לשתף פעולה, רק קצת
אני אביא לכם תמונות בלי חולצה של בלאמי אם לא (תזהרו, זה מסוכן).

Runt

New member
בעקרון,

אני נורא אוהבת את Destroy the spineless, גם בגלל המיקום שלה בשיר ואיך שהיא נשמעת, וגם בגלל המסר שלה. אחלה שיר, היתה תקופה שהייתי שומעת רק אותו בלופים

eliadat

New member
אצלי..

To come away Just break the silence 'cause I’m drifting away Away from you שזה מגיע לשורות האלה, אני מתמלא צמרמורת כזאתי... כנראה זה אומר עליי משו

אוי אני אוהבת את השיר הזה !!!

טוב אז זאת השורה שאני אוהבת When youve seen, seen too much Too young, young

Apoca1ypse

New member
סחתיין.

אבל קודם כל אני חושב שכולנו צריכים להודות אישית ללירון על כך שהחייתה את הפורום שהפך להיות בהחלט פעיל וטוב מתמיד (בלי עין הרע) והביאה את החוויות שלה אלינו :) נקווה שגם יום אחד אנחנו נחווה את זה ROCK ON MUSE! ובעזרת השם שנראה אותם פה בטור הבא.

CitizenErased

New member
חח תודה ../images/Emo9.gif

אני באמת רוצה שהפורום יהיה מקום מלא וכיפי. העניין הוא שלבד אני לא יכולה לעשות את זה, אני רוצה שאנשים יפתחו דיונים והכל, שלא כל ההודעות החדשות יהיו שלי חח מיוז זו להקה מאוד מעניינת חח אפשר לדבר על כל כך הרבה דברים שקשורים אליהם וכמובן שחוץ מזה אפשר גם לפתוח הודעות אוף אז..
תדברו!!

lifahead

New member
!

And the love for what you hide And the bitterness inside Is growing like the new born ככה זה כשמאוהבים בסודות שלכם..

CitizenErased

New member
אהבתי את זה שלמרות ש...

לא הרבה ענו, ממש אפשר לראות כאן שכל אחד מתחבר לקטע אחר בשיר. המילים של השיר הזה בעיקר לדעתי הן מאוד.. אמממ.. מגוונות חחחח (רואים שהם היו תחת השפעה חח) וזה יפה לדעתי, אהבתי. בכל מקרה, מי שעוד לא ענה - תענו

yaelrs

New member
את רואה לירון, אני עונה!../images/Emo192.gif

The love for what you hide And the bitterness inside Is growing like the new born אני לא מתחברת אליו במיוחד, אני פשוט אוהבת את הקטע הזה :}

tigw

New member
וואו, מדהים איך התרבנו כך בין לילה!

Destroy the spineless Show me it's real כי זה פשוט כל כך נכון...אין לי מה לומר :)

mikeys barking

New member
../images/Emo9.gif

The love for what you hide The bitterness inside Is growing like the new born ---- When you've seen, seen Too much, too young, young Soulless is everywhere

למעלה