../images/Emo79.gifSpies
והגענו לשבוע השלישי של פינתנו המצליחה!
הפעם, מנתחים את ספייס, צולים אותו, ועושים עליו סימנים אלכסוניים עם הפלטה
. I awake to find no peace of mind I said how do you live As a fugitive? Down here, where I cannot see so clear I said what do I know? Show me the right way to go And the spies came out of the water But you're feeling so bad 'cos you know And the spies hide out in every corner But you can't touch them no 'Cos they're all spies They're all spies I awake to see that no one is free We're all fugitives - look at the way we live Down here, I cannot sleep from fear, no I said which way do I turn? Oh I forget everything I learned And the spies came out... And if we don't hide here They're gonna find us And if we don't hide now They're gonna catch us when we sleep And if we don't hide here They're gonna find us And the spies came out of the water But you're feeling so good 'cos you know That those spies hide out in every corner And they can't touch you, no 'Cos they're just spies They're just spies They're just spies They're just spies They're just spies --------------------------------------------- התעוררתי ללא שלוות נפש(או: ולא מצאתי מנוח) אמרתי איך אתה חי כפליט? כאן, במקום בו אני לא יכול לראות כל כך ברור אמרתי מה אני יודע? הראה לי את הדרך הנכונה ללכת בה והמרגלים יצאו מהמים אבל אתה מרגיש כל כך רע כי אתה יודע והמרגלים מתחבאים בכל פינה.. אבל אתה לא יכול לגעת בהם כי הם, כולם, מרגלים. התעוררתי לראות שאף אחד לא חופשי כולנו פליטים - ראה את הדרך שבה אנחנו חיים כאן, אני לא נרדם מהפחד, לא אמרתי באיזו דרך אני אפנה? אני שוכח את כל מה שלמדתי פזמון... ואם לא נתחבא כאן, הם ימצאו אותנו ואם לא נתחבא עכשיו, הם הולכים לתפוז אותנו כשנישן ואם לא נתחבא כאן, הם ימצאו אותנו... והמרגלים יצאו מהמים אבל אתה מרגיש כל כך רע כי אתה יודע שהמרגלים האלו מתחבאים בכל פינה אבל הם לא יכולים לגעת בך(או: לפגוע בך) כי הם רק מרגלים... הם רק מרגלים הם רק מרגלים וכו' וכו'
---------------------------------------------------------------- שיר שיכול להתפרש בעשרות דרכים. משיר על חיי הפליטים באפגניסטן, עד לשיר על נבכי נשמתו של כריס שמרגיש נרדף
מה השיר הזה אומר לכם? זהו השרשור הנכון להגיד את זה
והגענו לשבוע השלישי של פינתנו המצליחה!