"Songs In Time"

AeroTom

New member
../images/Emo79.gif "Songs In Time"

והפעם - Jailbait פרטים:
נכתב על-ידי סטיבן טיילר וג'ימי קרספו.
שוחרר לראשונה באלבום Rock In A Hard Place ב-1982. שאלות:
מה דעתכם על השיר כיום?
מה חשבתם עליו כששמעתם לראשונה את "Hard Place"?
מה דעתכם על הנגינה של ג'ימי קרספו בשיר הזה והריף שיצר?
האם לדעתכם זהו שיר פתיחה ראוי לאלבום והאם הוא משירי הפתיחה האהובים עליכם?
איזה ציון אתם נותנים לו מ-1 עד 10 ולמה?
Songs In Time - Jailbait

Aerosmith2006

New member
יס.....

מה דעתכם על השיר כיום? אני ממש מכורה אליו, המילים קצת חסרות משמעות אם מותר לי להעז לציין- אני לא מבינה ממש את הרעיון שמאחוריו אבל הוא ממממממש עושה לי את זה - הקצב שלו כל כך טוב לדעתי, קצת מרגיזה החזרה על שם השיר בצורה בלתי פוסקת.
מה חשבתם עליו כששמעתם לראשונה את "Hard Place"? באמת שמעתי אותו לראשונה ב- Hard Place וכמו רוב השירים במקרה שהיו עד עכשיו במשחק, הוא תפס את תשומת ליבי יותר מכמה וכמה שירים באלבום
מה דעתכם על הנגינה של ג'ימי קרספו בשיר הזה והריף שיצר? יאמר לזכותו- מבחינתי הוא יצר את אחד החזקים (ריף אחד החזקים) הקצב קצת הולך לאיבוד בחלק מהשיר אבל אני בכל מקרה אוהבת!
האם לדעתכם זהו שיר פתיחה ראוי לאלבום והאם הוא משירי הפתיחה האהובים עליכם? אין תגובה. זה פשוט ככה
איזה ציון אתם נותנים לו מ-1 עד 10 ולמה? 9

AeroFan

New member
עונה

מה דעתכם על השיר כיום? שיר טוב! אוהב אותו מה חשבתם עליו כששמעתם לראשונה את "Hard Place"? בשמיעה הראשונה ממש הופתעתי לטובה... מה דעתכם על הנגינה של ג'ימי קרספו בשיר הזה והריף שיצר? לדעתי הוא עשה פה עבודה מצויינת, ריף מעולה. האם לדעתכם זהו שיר פתיחה ראוי לאלבום והאם הוא משירי הפתיחה האהובים עליכם? לא יודע אם הוא מהאהובים אבל בהחלט הוא שיר פתיחה ראוי לאלבום. איזה ציון אתם נותנים לו מ-1 עד 10 ולמה? 8

SaintJohn

New member
אז ככה

מה דעתכם על השיר כיום? זה שיר שיש בו גם דברים טובים, כמו הפתיחה (כיאה לשיר פתיחה), הריף והתופים בקטע שנמצא ב-2:45 באורך כ-20 שניות; וגם דברים רעים כמו הפזמון הגרוע והסיום הלא פחות גרוע. מה חשבתם עליו כששמעתם לראשונה את "Hard Place"? Hard Place היה אחד האלבומים הראשונים של אירו שקניתי ולא ממש הבנתי מהחיים שלי אז. להמחשה, ג'ו ובראד נראו לי קצת מוזרים בתמונות שלהם באלבום. לקח הרבה זמן עד שהבנתי שזה לא הם. בכל אופן, בשמיעה ראשונה השיר היה בסדר, לא רע, אהבתי את הפתיחה ואת הריף, אבל אחרי שסיימתי לשמוע את האלבום אז התרשמתי ממנו כשיר הטוב ביותר באלבום. מה דעתכם על הנגינה של ג'ימי קרספו בשיר הזה והריף שיצר? הריף ממש טוב, חבל שהוא נכנס לשיר שכל כך גורע ממנו. שאר השיר בכלל לא מחמיא לריף, ואני בטוח למשל, שהיום סטיבן היה עושה מזה שיר הרבה יותר יפה. ועדיין, צריך לזכור שהמצב של סטיבן באותה תקופה היה אולי הגרוע ביותר בחיים שלו, וזה בקלות היה יכול להיות שיר הרבה יותר גרוע. האם לדעתכם זהו שיר פתיחה ראוי לאלבום והאם הוא משירי הפתיחה האהובים עליכם? בהחלט ראוי. הוא עושה רק טוב לאלבום כמו Hard Place. ולא צריך להגזים, הוא ממש לא משירי הפתיחה האהובים עליי. ברשימת שירי הפתיחה הוא נמצא יחסית נמוך. איזה ציון אתם נותנים לו מ-1 עד 10 ולמה? אני נותן לו 6. כמו שאמרתי - יש בו דברים טובים, אבל הדברים הרעים מונעים ממני לתת לו ציון גבוה יותר.

AeroTom

New member
אני עונה

(ומקווה לעוד השתתפות פה של גולשים...)
מה דעתכם על השיר כיום? לא מאוד אוהב אותו כיום. הוא מבחינתי שיר מאוד בינוני שלא מתעלה לרמות גבוהות או מיוחדות.
מה חשבתם עליו כששמעתם לראשונה את "Hard Place"? בשמיעה הראשונה של האלבום אהבתי אותו לא מעט אני זוכר. הוא היה מהשירים היותר אהובים עלי באלבום הזה. עם הזמן הגיעה ההבנה שהוא לא מהשירים שיעברו אצלי את מבחן הזמן, כי כמו האלבום שממנו הוא לקוח, הוא די בינוני. ככה שדי הרבה השתנה בחיבור איתו עם השנים, כמו עם לא מעט שירים של הלהקה אצלי אני מניח.
מה דעתכם על הנגינה של ג'ימי קרספו בשיר הזה והריף שיצר? יצר ריף די טוב והוא מנגן בסדר גמור שם. אבל זה לא מרקיע שחקים. זו אולי הפיסת מוזיקה הכי מוצלחת שהגיעה מקרספו בתקופה שג'ו ובראד לא היו שם. אבל לא ברמות מטורפות.
האם לדעתכם זהו שיר פתיחה ראוי לאלבום והאם הוא משירי הפתיחה האהובים עליכם? לא ממש. הוא משירי הפתיחה כיום הפחות אהובים עלי דווקא. האמת שמתוך כל אלבומי הסטודיו הוא כנראה השיר פתיחה הכי פחות אהוב עלי כיום, אולי שני רק ל-Heart's Done Time.
איזה ציון אתם נותנים לו מ-1 עד 10 ולמה? אני מצטרף לנועם ונותן לו 6. שיר לא גרוע, אבל די בינוני ולא מתעלה גם לרמות גבוהות.

ErezLahat7

New member
תשובות

מה דעתכם על השיר כיום? שיר טוב, חבל שאין ממש הרבה שירים בסגנון הזה של אירוסמית', חוץ מבחינת הליריקה שלא ממש מובנת לי
מה חשבתם עליו כששמעתם לראשונה את "Hard Place"? לא התלהבתי ממנו בהתחלה האמת, הייתי מחובר אליו פחות משאר השירים שם.
מה דעתכם על הנגינה של ג'ימי קרספו בשיר הזה והריף שיצר? אחלה ריף. קרספו גאון. הוא לא ג'ו אבל עדיין..
האם לדעתכם זהו שיר פתיחה ראוי לאלבום והאם הוא משירי הפתיחה האהובים עליכם? בהחלט. והמיקום שלו באלבום הזה פשוט מושלם. רמז למה שאמור להגיע לאחר מכן. מייצג לדעתי הכי הרבה את התקופה בה הייתה שרוייה הלהקה,חוסר כיוון טוטאלי!
איזה ציון אתם נותנים לו מ-1 עד 10 ולמה? הייתי נותן לו 7.רק בגלל שיש הרבה יצירות מופת שאני מכיר בסגנון הזה (לא בהכרח של אירו) שהוא נחשב לבינוני מבינהם. הייתי רוצה לשמוע את גרסאת ג'ו (אם אי פעם תגיע)..

למעלה