"Songs In Time"

AeroTom

New member
../images/Emo79.gif "Songs In Time" ../images/Emo79.gif

She's On Fire פרטים:
נכתב ע"י סטיבן טיילר, ג'ו פרי.
שוחרר באלבום הסטודיו Done With Mirrors ב-1985. שאלות:
מה דעתכם על השיר כיום?
מה חשבתם עליו בתחילת הדרך והאם הדעה השתנתה עם הזמן?
האם לדעתכם הוא מהשירים היותר טובים באלבום, או מהפחות? והאם הוא לדעתכם קרוב יותר לתקופה של Hard Place לפניו או Permanent אחריו?
איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה?
Songs In Time - She's On Fire

SaintJohn

New member
אז ככה

מה דעתכם על השיר כיום? לא מהאהובים עליי, הוא לא ממש עושה לי את זה למרות שג'ו+סלייד=משהו טוב, תמיד. מה חשבתם עליו בתחילת הדרך והאם הדעה השתנתה עם הזמן? לא זכורה לי אף פעם שבה ממש אהבתי את השיר. אני חושב שמאז השמיעה הראשונה ועד היום הוא היה ממוקם די נמוך יחסית לשאר השירים של אירו. האם לדעתכם הוא מהשירים היותר טובים באלבום, או מהפחות? והאם הוא לדעתכם קרוב יותר לתקופה של Hard Place לפניו או Permanent אחריו? Done With Mirrors הוא לא מהאהובים עליי, והשיר הזה הוא מהפחות אהובים עליי באלבום, ונראה לי שזה די ממחיש איפה הוא ממוקם אצלי. הייתי משייך אותו יותר ל-Permanent Vacation כי כבר יש לו סאונד הרבה יותר של אייטיז, ולי לפחות גם קל להבחין בין שיר של הלהקה המקורית לבין שיר עם קרספו ודופיי. איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה? 4. הוא באמת מהפחות אהובים עליי. זה לא שאני לא אוהב אותו, הוא פשוט לא ממש עושה לי את זה.

Aeroguy

New member
מגיב

מה דעתכם על השיר כיום? לדעתי, אחד הג'מים שמוחבאים הכי טוב בקטלוג של אירוסמית'. מהאהובים עליי. מה חשבתם עליו בתחילת הדרך והאם הדעה השתנתה עם הזמן? האמת היא שתמיד אהבתי אותו, מהפעם הראשונה ששמעתי את האלבום. הנגינה של ג'ו בסלייד האקוסטי נפלאה, אני מאוד אוהב את הנגינה של טום וג'ואי כאן, סטיב זועק בקול חנוק מסיגריות... פשוט שיר ענק. האם לדעתכם הוא מהשירים היותר טובים באלבום, או מהפחות? והאם הוא לדעתכם קרוב יותר לתקופה של Hard Place לפניו או Permanent אחריו? הוא השיר הטוב באלבום לדעתי. אני אוהב אותו אפילו יותר מ-Let The Music. אני חושב שהוא קרוב יותר ל-Night In The Ruts מאשר לכל אלבום אחר, למעשה. איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה? 9. חיספוס מושלם. כ-ל כך שונה מהחלקלקות של שלושת האלבומים הבאים שהלהקה תוציא... אירו תחזור לרוח של השיר הזה רק ב-בובו. אגב, אחד הקטעים המגניבים ביותר בשיר, בדקה 2:37... כשכל הלהקה בתוך השיר, שומעים את ג'ו צועק משהו ברקע... אני מת על הקטעים האלה! (ע"ע, Untitled...)

AeroTom

New member
"You know that woo, that single woo..." ../images/Emo13.gif

בהחלט. גם אני כ"כ מחובר לזה, לדברים הקטנים שזוכרים בשירים. בגלל זה הציטוט המלא של ראסל הוא עוד אחד מהציטוטים היותר אהובים עלי בסרט:
"That's what you remember. The silly things, the little things...There's only one, but it makes the song. It's what you leave out. That's Rock N' Roll".​
כ"כ נכון...

AeroTom

New member
דעתי

מה דעתכם על השיר כיום? אני אוהב אותו לא מעט. הוא לדעתי מנקודות האור היותר טובות שיצאו מהלהקה בשנות ה-80, ולא היו המון כאלה. כמו שגיא ציין, הוא מאוד דומה למין Jam של הלהקה שבנו עליו מילים. רצועה טובה מאוד מבחינתי.
מה חשבתם עליו בתחילת הדרך והאם הדעה השתנתה עם הזמן? האמת שמההתחלה חיבבתי אותו לא מעט וזה לא ירד כ"כ עם השנים. תמיד אהבתי אותו.
האם לדעתכם הוא מהשירים היותר טובים באלבום, או מהפחות? והאם הוא לדעתכם קרוב יותר לתקופה של Hard Place לפניו או Permanent אחריו? לדעתי הוא מהשירים הכי טובים ב-Mirrors והוא פונה יותר אחורה מקדימה, כי מבחינתי הוא שיר יותר "חופשי" של הלהקה משירים אחרים שהגיעו באותה תקופה ובמיוחד עם Permanent אחרי זה. הוא ו-Let The Music כנראה השירים האהובים עלי כיום מהאלבום כיום.
איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה? אני מביא לו 7.5. הוא מהשירים היותר טובים, או יותר חשוב- מהשירים היותר חופשיים של הלהקה בשנות ה-80. לא שיר ענק, אבל יש לו סאונד טוב, הוא זורם, ה-Slide guitar כאמור של ג'ו נשמעת נהדר והוא בשבילי מנקודות האור הכי טובות ובולטות של הלהקה בעשור הזה של שנות ה-80 ומה ששוחרר בתוכו.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

בָלבָל

New member
אני

רק אגיד באופן כללי ולא לפי השאלות... שאני מאוד מאוד אוהבת את השיר, הוא מיוחד לגמרי! נותנת לו 9 לפחות! ואני חושבת שהוא דיי נעלם לי מה"עיניים" ב"תקופת האירו הראשונה שלי" וכשהגעתי לפורום וחזרתי לשמוע אירו אז השיר הזה מאוד התבלט! פשוט נפלא ואני מסכימה עם רוב מה שגיא כתב.

white russian

New member
דעתי בנושא

מה דעתכם על השיר כיום? האמת היא ששמעתי אותו עכשיו אחרי די הרבה זמן שלא שמעתי את MIRRORS ואני אסכים עם רוב האנשים פה ואגיד שבסלייד של ג'ו בשיר הזה יש משהו די מיוחד. מה חשבתם עליו בתחילת הדרך והאם הדעה השתנתה עם הזמן? האמת היא שלקח לי די הרבה זמן להכנס לשיר הזה (כמו לכל האלבום) האם לדעתכם הוא מהשירים היותר טובים באלבום, או מהפחות? והאם הוא לדעתכם קרוב יותר לתקופה של Hard Place לפניו או Permanent אחריו? ללא ספק אחד מהשירים הטובים באלבום לגבי הקרבה שלו... הייתי אומר HARD PLACE רק בגלל שבשיר יש משהו אפל שיותר מחבר אותו לתקופה של תחילת האייטיז מאשר לסופה איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה? 7- 7.5 מצד אחר שיר לא רע בכלל שדי כיף להקשיב לו מצד שני - לא באמת אחד מהשירים הגדולים של הלהקה - כאילו חסר עוד גרוש ללירה

בָלבָל

New member
היייי!! טוב לראותך פה

אוף תמיד אתה עושה לי חשק לשתות WR... אבל זה רע כי זה עושה לי להקיא

white russian

New member
לי זה עושה

חשק לרות ביג לבובסקי וגם לשתות WR שלא גורם לי להקיא

SaintJohn

New member
ביג לבובסקי../images/Emo99.gif האחים כהן../images/Emo99.gif

I shall not stand for these actions, man!

AeroTom

New member
היי בוריס

בהחלט טוב לראותך כאן בסביבה. מקווה לראותך כותב יותר ועדכן אותנו גם מה קורה איתך עם גרמניה, אם נראה אותך שם וכו'...

HeAVeN or HelL

New member
אז ככה...

מה דעתכם על השיר כיום? אני אוהבת אותו! הוא עושה לי מצב רוח טוב וגורם לי לחייך :] מה חשבתם עליו בתחילת הדרך והאם הדעה השתנתה עם הזמן? הוא אחד השירים הראשונים שהיו לי באוסף. נסטיה (זוכרים..) קנתה לי אוסף של חברת גפן ליום הולדת 14 (שבו קיבלתי גם את JPP). וחרשתי על כל השירים כולל זה. דעתי לא השתנת עם הזמן. אני חושבת שהוא מייצג בגאווה את הסגנון הקליל של שנות ה-80 שאני כל כך אוהבת. האם לדעתכם הוא מהשירים היותר טובים באלבום, או מהפחות? והאם הוא לדעתכם קרוב יותר לתקופה של Hard Place לפניו או Permanent אחריו? אני חושבת שכל השירים באלבום חמודים ויפים. שיר זה לא פחות ולא יותר... הוא נמצא באמצע....לא HP בטוח...אם כבר אז Permanent . איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה? 8 (שוב חחח) כי הוא חמוד נורא, קליל וכיפי. אז נכון...הוא לא קאסיקה שמאפיינת אותם...אבל אני אוהבת =]

HeAVeN or HelL

New member
איזה משעשע..

התנגן לי PV במחשב..ואז התחשק לי להדליק TV והיה שם גאי פינס. וסתם בהיתי...ואז אמרו שהיתה מסיבת יום הולדת לסטיבי וונדר עם כל מיני שחורים מפורסמים וכאלה. ואז הוא אמר- ובין השאר הופיעו שם גם היותר לבנים מאשר שחורים אירוסמית' וכמה שניות ארוכות הראו את סטיבן שר WTW. =] חח...זה היה כיף לראות .

AeroTom

New member
טוב לדעת שהוא ביצע שם את זה

תודה על הידיעה. זו לא הייתה כל הלהקה אגב שם, אלא רק סטיבן עם נגנים אחרים (ביניהם ראס אירווין שהוא חלק מאירוסמית' בהופעות הלהקה כמובן...).

HeAVeN or HelL

New member
אה..וואלה...

הם הראו רק את סטיבן עם המיקרופון והסרטים
אז אני לא יכלתי לדעת..

AeroFan

New member
עונה

(מעניין שדווקא לשיר הזה יש הרבה תגובות...) מה דעתכם על השיר כיום? שיר טוב, אבל לא מהאהובים עליי. מה חשבתם עליו בתחילת הדרך והאם הדעה השתנתה עם הזמן? תמיד אותה דעה היתה לי עליו, הסלייד של ג'ו אכן מצויין בשיר הזה... האם לדעתכם הוא מהשירים היותר טובים באלבום, או מהפחות? והאם הוא לדעתכם קרוב יותר לתקופה של Hard Place לפניו או Permanent אחריו? באלבום הוא מהיותר טובים, יותר קרוב לתקופה-Hard place. איזה ציון מ-1 עד 10 אתם מביאים לו ולמה? 8, שיר טוב ובאלבום הוא אחד הטובים, אבל כיוון שהאלבום לדעתי הוא מהפחות טובים של הלהקה השיר הוא לא יצירה גדולה, אבל שיר טוב.

למעלה